Na stránkác pudzi se přitom píše (moc tomu nerozumim, je to Polsky), že by měl fightovat teď v půlce března proti nějakému polákovi tak nevim, jeslti tohle není jen rumor.
Jak dowiedziała się Wirtualna Polska 11 marca dojdzie to bardzo interesującego starcia dwóch największych gwiazd polskiego MMA - Mariusza Pudzianowskiego i Mameda Khalidova. Pojedynek zawodników został zorganizowany z okazji otwarcia olsztyńskiej Piwiarni Warki.
Tego, że Mariusz Pudzianowski bez względu na formę pojedynku będzie chciał wygrać możemy być pewni. "Pudzian" zawsze podkreśla, że wszystko co robi stara się robić dobrze. O jego sukcesach w zawodach siłaczy nie trzeba przypominać, debiut w MMA miał piorunujący, a ostatnio pokonał nawet wioślarskiego wicemistrza olimpijskiego z Pekinu Pawła Rańdę w rywalizacji na ergometrze. Teraz spróbuje swoich sił w jeszcze innej dyscyplinie, która z pewnością będzie cieszyła się dużą popularnością wśród bywalców olsztyńskiej Piwiarni przy ulicy Staromiejskiej 14.
Dla Khalidova, który do tej pory był wierny sportom walki i nie próbował swoich sił w innego rodzaju zmaganiach, będzie to całkowicie nowe doświadczenie, ale znając charakter zawodnika KSW będzie zawzięcie walczył o wygraną.
Oprócz Pudzianowskiego i Khalidova wydarzenie swoją obecnością uświetni także znany z Canal+ dziennikarz sportowy Tomasz Smokowski, który będzie komentować zmagania obu sportowców.
Hovno tomu rozumim, a když to hodim do překladače tak to neni o moc lepší, ale přijde mi to, jako by se tam mluvilo o nějakym fightu.
mam tu na pokoji polo poláka z třince, ale je to děsnej picus, ještěže mam předky z polska, takze si to radsi prelouskam sam.. ..no a rozumim tomu stejne na kokot jako ty..takze zase nic nevíme.. EDIT tak jsem si pročet dalších milión polskejch webů a z kontextu mi vychází, ze spolu opravdu budou bojovat..tak treba to nekdo nakonec přeloží a potvrdí na 100%.
moc polsky neumim,ale pochopil jsem to takhle.
"Podle informaci Wirtualna Polska dojde 11. brezna k zajimavemu stretu dvou nejvetsich hvezd polskeho MMA, Mariusza Pudzianowskiego a Mameda Khalidova.Zapas byl naplanovan jako soucast oslavy otevreni nejakeho pivovaru.
Vsichni si mohou byt jisti ze Marius bude chtit vyhrat."Pudzian vzdy zduraznuje,ze vse co dela,se snazi udelat dobre" pak nejaky vychvalovani mariusze a zminka ze nedavno preklonal nejakeho olympionika v soutezi na ergometru.
Pro Kalidova,ktery doposud bojoval odlisnym zpusobem,to bude zcela nova zkusenost a taky bude chtit vyhrat:)
Krome vyse zminenych na zapas zavita jeste nejakej znamej polskej novinar."
Já právě vůbec nevim, já jsem tak nějak pochopil, co psal peca. Tohle se píše na Pudziho oficiálních stránkách, nicméně tam běží odpočítávní do "priesti walky" a podle dnů to odpočítávání sedí na ten fight v květnu na KSW. Do toho ten rumor se Sylviou, tak já fakt nevim.
tak vzhledem k jeho regeneračním "schopnostem" a zaplaceno za to nejspíš taky dostane, no a jelikoz je to "nejsilnější muž světa", tak pravděpodobně celkem slušně, takze bych viděl reálně klidně všechny tři fajty. Cizo se ma na co těšit :)
Já tedy nevím, časy kdy jsem rozuměl polsky jak česky jsou už hooodně dávno pryč, ale tohle ...
"Dla Khalidova, który do tej pory był wierny sportom walki i nie próbował swoich sił w innego rodzaju zmaganiach , będzie to całkowicie nowe doświadczenie, ale znając charakter zawodnika KSW będzie zawzięcie walczył o wygraną. "
chápu takto ... Pro Khalidova, který se zatím věnoval bojovým sportům a nezkoušel svoje síly v soutěžích jiného typu ....
takže to má byýt nějaká taškařice a v čem se bude soutěžit se ještě uvidí. Rozhodně z kontextu nevyplývá, že se bude jednat o regulérní MMA fajt. Aspoň ne tedy mně.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru