stare, ale dobre, kdysi ze vsech tehle compilation (jsou na youtube 3) stahli zvuk, takze ztratily tu atmosferu... jsem zvedavy jak dlouho vydrzi tahle verze s hudbou :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
stare, ale dobre, kdysi ze vsech tehle compilation (jsou na youtube 3) stahli zvuk, takze ztratily tu atmosferu... jsem zvedavy jak dlouho vydrzi tahle verze s hudbou :)
ta hudba je vo vela videach na nu si hadam wmg nenarokuje prava
takový videa mám rád, to je aspoň motivačka, celkem mě dostalo na konci, jak borec dělal pushpress s 200kilama, já blázen si myslel, že se chystá na čelní dřepy
dik, ale hodinu po tom co to borec zverejnil uz jsem to video mel ulozene
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru