|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pri kúpe doplnkov výživy, hladíte na ...? |
| Cenu |
|
35% |
[ 7 ] |
| Kvalitu |
|
50% |
[ 10 ] |
| Značku= BSN,Muscletech,Aminostar,Vitalmax...atď |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 11:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 11:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 11:47 pm Předmět: |
|
|
A nechce nekdo ten Real Mass? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po březen 01, 2010 12:08 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Na výrobky téhle firmy bacha... Jeden kolega vzpěrač má díky nim stopku na 2 roky....
(koupil na českých stránkách, s českým popisem.... ale nikoho to nezajímalo...) |
, tomu může věřit tak akorát Kulíšek...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 01, 2010 12:15 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | kulíšek napsal: | Na výrobky téhle firmy bacha... Jeden kolega vzpěrač má díky nim stopku na 2 roky....
(koupil na českých stránkách, s českým popisem.... ale nikoho to nezajímalo...) |
, tomu může věřit tak akorát Kulíšek... |
Androstendion a androstendiol jsou na seznamu ADV
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po březen 01, 2010 12:18 am Předmět: |
|
|
navic v ameru volne prodejnej, takze proc by ho do novedexu testosterone boosteru nedali ze jo.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po březen 01, 2010 8:50 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | kulíšek napsal: | Na výrobky téhle firmy bacha... Jeden kolega vzpěrač má díky nim stopku na 2 roky....
dneska to neni sranda,treba Minar dostal stopku za latku schvalenou FDA,ktera neni ani na seznamu zakazanych latek a taky to nikoho nezajimalo,za chvilku budou davat stopky aji za piskoty
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 01, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | cipinek napsal: | | kulíšek napsal: | Na výrobky téhle firmy bacha... Jeden kolega vzpěrač má díky nim stopku na 2 roky....
dneska to neni sranda,treba Minar dostal stopku za latku schvalenou FDA,ktera neni ani na seznamu zakazanych latek a taky to nikoho nezajimalo,za chvilku budou davat stopky aji za piskoty |
Jo, tahle látka, na kterou ho chytli je zakázaná od ledna letošního roku. Jenže jemu to našli ve vzorku z loňského října... Kdyby ho chytli na něco, co by mu alespoň nějak výrazně pomohlo, ale tohle? Taky to stále ještě řeší... Odvolávají se už na nejvyšší místa... Já osobně mu moc držím palce, aby to dobře dopadlo... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 01, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | To jsem nevedel,ze uz tam dimethylamylamine nebo neco podobneho maji ,ale kdyz to bral on,zakazane to nebylo,tak to snad pro nej dobre dopadne.Na druhou stranu dmaa neni treba brat jako neco nefunkciho jde velice funkcni inhibitor nor-adrenalinu,ktery je docela dost citlivy na davkovani a o ucincich ani nemluve,kdo to zkusil,tak vi o cem mluvim |
No, ono tam toho určitě nebylo nějaké velké množství a znovu říkám, že si nejsem tou látkou jistá... Vím jen to, že to bylo zakázané až od letoška...
Je to mladý kluk a tohle si prostě nezasloužil.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po březen 01, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
Ano tak nějak. Právě Gaspari Nutrition v době, kdy jsem se ještě o doplňky hodně zajímal a Gaspari byl v začátcích, vždy jeho výrobky patřily k prvním, které obsahovali látky na hranici legálnosti a v podstatě je tomu tak dodnes. Prakticky se mu už několikrát obměnil sortiment, protože ingredience jeho výrobků se postupně dostávaly na listinu zakázaných látek. Díky tomu má spoustu vyznavačů (vyrobky měli opravdu slušnou účinnost) a hodně odpůrců ( aférky s dopingovou kontrolou atd...)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 01, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Ano tak nějak. Právě Gaspari Nutrition v době, kdy jsem se ještě o doplňky hodně zajímal a Gaspari byl v začátcích, vždy jeho výrobky patřily k prvním, které obsahovali látky na hranici legálnosti a v podstatě je tomu tak dodnes. Prakticky se mu už několikrát obměnil sortiment, protože ingredience jeho výrobků se postupně dostávaly na listinu zakázaných látek. Díky tomu má spoustu vyznavačů (vyrobky měli opravdu slušnou účinnost) a hodně odpůrců ( aférky s dopingovou kontrolou atd...) |
Nemáte někdo nějaké info o tom, v kterých výrobcích nejen téhle firmy by mohly být problémové ingredience?
Nám dopingáči říkali, že je to až u 20% legálně prodávaných produktů...: (
Já vím, že v USA verzích je toho hafec, ale v těch schválnených EU?
Já jsem kvůli tomu zavrhla Universaly... prostě se bojím.... Mám jen Animal Nitro (a i tu se bojím, ale brala jsem to loni a procházela jsem s tím v pohodě) a Animal flex...
Co No Shotgun? Ten tu klucí berou, EU verzi, ale stejně...
Je na houby, že u nás se prostě testy na zahraniční výrobky nedělají....: ( ( _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
1_SAMURAI_1

|
Zaslal: po březen 01, 2010 3:05 pm Předmět: |
|
|
Mám vážne pochybnosti či sa vlastne nosia do EU vvýrobky s USA
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po březen 01, 2010 3:07 pm Předmět: |
|
|
Člověk si už nemůže být jistej ničím. Stalo se to i české firmě. Připadá mi, že trh je spíš cílený na běžný nesoutoživý cvičence, než na závodníky. Těch nezávodících je prostě víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|