|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: po březen 08, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 08, 2010 4:39 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi taky vyhrál sportku?:D Kde na to berete peníze hoši? Upřímně Vám závidím. Mě je 14let a veřejnou posilovnu budu navšivovat asi dalších 5let. Berete si na to půjčky nebo Vám už od přírody padaj papírkovky z kapes? _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po březen 08, 2010 4:51 pm Předmět: |
|
|
staci pracovat.. je jasny, ze kapesny ti na to nebude stacit... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po březen 08, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | Mě je 14let a veřejnou posilovnu budu navšivovat asi dalších 5let. Berete si na to půjčky nebo Vám už od přírody padaj papírkovky z kapes? |
Spocitej si pocatecni investici za vlastni fitko vs vstupny do tvyho .. a spocitej si navratnost. Ono neni co zavidet, pokud tim nezijes ..
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 08, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
Ono taky záleží také na tom jakou práci máš a kolik platíš za bydlení + jídlo. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 08, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | Mě je 14let a veřejnou posilovnu budu navšivovat asi dalších 5let. Berete si na to půjčky nebo Vám už od přírody padaj papírkovky z kapes? |
Spocitej si pocatecni investici za vlastni fitko vs vstupny do tvyho .. a spocitej si navratnost. Ono neni co zavidet, pokud tim nezijes .. |
Mě osobně jde spíš o to,že mám svůj klid a cvičím si kdy a jak chci a to nemluvím o hygieně a podobných věcech.Máme doma i svoji saunu,solárium a bazén a jsem naprosto spokojen v soukromí a čistotě,protože podobná zařízení jsou mnohdy špatně vedena..A hlavně si můžu nosit do posilovny svoje pití
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po březen 08, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
bara: haha, no ty jses ale specialni pripad :D
me bohuzel chybi garaz, jinak bych vazne uvazoval o investici tak 50 tisic a nakoupil nejaky zelezo .. ale jak uz bylo receny jinde, ne vzdycky se cloveku chce cvicit, kdyz je tam vzdycky sam ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po březen 08, 2010 5:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 08, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | bara: haha, no ty jses ale specialni pripad :D
me bohuzel chybi garaz, jinak bych vazne uvazoval o investici tak 50 tisic a nakoupil nejaky zelezo .. ale jak uz bylo receny jinde, ne vzdycky se cloveku chce cvicit, kdyz je tam vzdycky sam ;) |
Já ale necvičím sám.Každej den přijde nějaká sousedka...ehm,co to kecám...cvičím sám a už musím končit,protože asi dostanu do držky doma
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 08, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | Bara napsal: | | mysH napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | Mě je 14let a veřejnou posilovnu budu navšivovat asi dalších 5let. Berete si na to půjčky nebo Vám už od přírody padaj papírkovky z kapes? |
Spocitej si pocatecni investici za vlastni fitko vs vstupny do tvyho .. a spocitej si navratnost. Ono neni co zavidet, pokud tim nezijes .. |
Mě osobně jde spíš o to,že mám svůj klid a cvičím si kdy a jak chci a to nemluvím o hygieně a podobných věcech.Máme doma i svoji saunu,solárium a bazén a jsem naprosto spokojen v soukromí a čistotě,protože podobná zařízení jsou mnohdy špatně vedena..A hlavně si můžu nosit do posilovny svoje pití |
tak ty baro máš docela smulu na smradlavý mladý upocený kluky ve fitkách
tak tedka budeš mít aspon klid |
Tak já tě upozorňuju kámo,že když jsem cvičíval v Chotěboři,tak tam chodil borec a ten tak jel potem,že to jste panáčkové nežrali.To bylo fakt na štangli
Měl jsem velké domácí fitko a rozprodal ho,protože jsem v něm necvičil a poslední šly jednoručky Cizopasníkovi.Ale když jsem teď četl vedle co je on vlastně zač,tak je chci vrátit
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: po březen 08, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
Tak ja jsem nevyhral ani jsem nic nevykradl ale pucil jsem si na to 30 tisic. Ono ja trebas ve fitku necham za rok kdyz to vemu kolem 12 tisic... Takze i kdybycht tam chodil sam, tak to mam za 3 roky zpet. Ale jak rikam, pocitam s tim ze tam bude chodit par kamosu tak neco pridaj a hned jsou pocty jinde.
Navic jak uz jste tady psali, nekdy je ten domaci klid, cistota prijemna, nehledne na to ze ve fitku mas proste veci a musis si s nima vystacit. Zadny ze by neco pribilo atd, alespon v tom nasem.
A trebas legpress kde jde max 250 celkem bida.
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: po březen 08, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | mysH napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | Mě je 14let a veřejnou posilovnu budu navšivovat asi dalších 5let. Berete si na to půjčky nebo Vám už od přírody padaj papírkovky z kapes? |
Mě osobně jde spíš o to,že mám svůj klid a cvičím si kdy a jak chci a to nemluvím o hygieně a podobných věcech.Máme doma i svoji saunu,solárium a bazén a jsem naprosto spokojen v soukromí a čistotě,protože podobná zařízení jsou mnohdy špatně vedena..A hlavně si můžu nosit do posilovny svoje pití |
Az ti to prijedu zkontrolovat, muzu si taky vzit vlastni piti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po březen 08, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
Dej si bacha na ty věci z aukra. Někdy tam narazíš na tyče, který mají jinej průměr než kotouče a není to tam (asi omylem) uvedeno, a spousta dalších podvodů. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: út březen 09, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
Tak ja prez aukro teda snad nikdy nic nekupoval ale tohle spis nejaka firma co to prez to prodava, ma to tam i popsany rozmerove, nafoceny a podle hodnoceni tam jsou vsichni spokojeny takze snad OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út březen 09, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | Bara napsal: | | mysH napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | Mě je 14let a veřejnou posilovnu budu navšivovat asi dalších 5let. Berete si na to půjčky nebo Vám už od přírody padaj papírkovky z kapes? |
Az ti to prijedu zkontrolovat, muzu si taky vzit vlastni piti? |
vy si z toho děláte prdel, ale v BBC na Želivskýho opět přitvrdili, na turniketu, kterým procházíš při vstupu nebylo napsáno nic o zákazu vlastního pití, bylo to ale všude kolem, ale čekám každý den, že tam dají joudu za Kč 45/h, který bude kontrolovat tašky a druhý bude stát směnu na hajzlu a kontrolovat, jestli někdo nepije..., aspoň mám další důvod tam zrušit smlouvu a jít jinam, třeba do Kutil Gymu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|