|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: út březen 09, 2010 11:40 am Předmět: |
|
|
Pepo, fakt smekám. Pak to pořádně nafoť až to bude hotový. Kdysi jsem dělal podobný věci....to mi ale bylo 15 let a bylo to všechno ze dřeva  . Např leg press byl udělanej vozík s kolečkama od kočárku...uneslo to skoro 100 kg  Škoda že nemám z tý doby žádný fotky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hooliganko
|
Zaslal: út březen 09, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: | | Tak ja prez aukro teda snad nikdy nic nekupoval ale tohle spis nejaka firma co to prez to prodava, ma to tam i popsany rozmerove, nafoceny a podle hodnoceni tam jsou vsichni spokojeny takze snad OK. |
přesně vím , koho na aukru myslíš , s nakupováním na aukru mám leté zkušenosti , kdyby byl jakýkoliv problém a jediná maličkost neseděla a nebylo to popsáno v aukci , tak na ně klidně i zavoláš policajty a všechno se do pár týdnů vyřeší :)
ale maj plno poz. komentářů .. akorát bych se bál o to , že ty jejich tyčky váží 10kg .. to se ti bude pod nějakýma 300kg prohýbat jako prase..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: út březen 09, 2010 4:17 pm Předmět: |
|
|
TO Jari: Jo tak to jsme na tom nahodou uplne stejne, ja jsem vyucenej truhlar takze moje prvni zarizeni bylo taky ze dreva a jeste k tomu skladaci pod postel ale mel jsem jen lavicku s predkopama, stojany na cinku a nejakou kladku na strope. Pak uz prislo zelezo...
Jo to jo ale 300 kg stejne nikdo na nic nedame a nez (jestli vubec) nekdy na neco jo, tak to uz budeme litat raketama na nakupy
PS. Jinak jsem fakt necekal ze se tady kuli nejaky mi posilce rozjede takova diskuze, jsem celkem prekvapenej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
čau pepo,
posilku máš hezkou a je vidět že jsi šikovnej, fandim ti. Přesto si neodpustim jednu otázku: Nebojíš se že použiješ slabý materiál nebo něco nedej bože blbě svaříš a tebe nebo tvoje kamarády zasypou stovky kg železa? Ony ty atestace mají svůj smysl. Ačkoliv se mi to líbí a sám bych na to neměl trpělivost něco podobného dát dohromady, cvičit bych se zde asi bál. Ale ber to jen jako můj postřeh, napadlo mě to hned jak jsem tvůj projekt uviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Stifler napsal: | čau pepo,
posilku máš hezkou a je vidět že jsi šikovnej, fandim ti. Přesto si neodpustim jednu otázku: Nebojíš se že použiješ slabý materiál nebo něco nedej bože blbě svaříš a tebe nebo tvoje kamarády zasypou stovky kg železa? Ony ty atestace mají svůj smysl. Ačkoliv se mi to líbí a sám bych na to neměl trpělivost něco podobného dát dohromady, cvičit bych se zde asi bál. Ale ber to jen jako můj postřeh, napadlo mě to hned jak jsem tvůj projekt uviděl. |
Pepa jiste provede nejprve zatezove zkousky a ujisti se,zda vsechno pevne drzi ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: út březen 09, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
Tak je jasny ze se to poradne zatizi a otestuje. Nicmene se snazim vsechno delat poradny a vzhledem k tomu ze jiz jednu posilovnu mam zasebou a nikdy se tam nic neutrhlo a to jsem pouzival tak o polovicku slabsi material a rekl bych ze i ty svary nebyli takove jake jsou ted, dovolim si myslet ze to vydrzi dost.
Ono taky jak jsem dneska nekomu rikal, vemuli trebas legpress co mame ve fitku, je sice hezky ze stoji na profilu tak 20x20cm kterej jiste stoji mar stovek za metr matrose, ale nadruhou stranu je tam kladka na 8mm sroubu, a kdyz vemu retez ten ma prumer tycky tak 3-4 mm takze kde bude slabina?
To jen takovej priklad ze bych rekl ze nektery casti jsou podle me prepaleny jak prase, jine zase ne.
A vubec bych rekl, kdyz se clovek podiva na stroje z doby arnolda tak ten material tam je taky takovej polovicatej nez dnes, ale to je jen takovej muj postreh a nazor.
Jinak dneska jsme trosku zapracovali, neni to nic moc pac chodim do prace a casu moc neni...
Kazdopadne "vztycili" jsme sloupky a udelali operku, spodni je stavitelna, zadova je stavitelna jak nahore tak dole takze si clovek udela nejen uhel ale i vzdalenost.
Naposledy upravil Pepa dne pá duben 02, 2010 6:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: so březen 13, 2010 12:12 am Předmět: |
|
|
Zlom vaz, Pepo. Držím palce :-) _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
Super, těšim se na fotky jak to postupuje a hlavně multipresu. Jinak ten rozpočet ti asi bohužel nevyjde vzhledem k tomu co máš všechno v plánu a zrovna 3D Studio neni vhodné na podobnou akci. Maximálně na nějaké prostorové studie nebo celkovou vizualizaci. Tahle kritika je ale vzhledem k poctivému nadšení neopodstatněná, takže držim palce! V létě si taky plánuju něco vyrobit, takže ocením případnou konzultaci:) _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
Dikec vsem za "palce"
Aby se nereklo ze nic nedelam a neposilam tak prikladam dnes dodelany stroj bench+zada.
Jinak tam teda jde nastavit vyska sedadla, sklon a hlouba operadla protoze stelovani je nahore i dole takze si proste udelate polohu jakoukoliv a samozrejme kuli zadum je tam stelovaci zarazka na nohy. Ta se samozrejme da vyndat aby tam neotravovala a taky se pak bude pouzivat na sedacku na vrchni kladku.
Jinak z materialu uz mam skoro vsechno, dalsi celkem velka investice byla do tehle 12 kusu kladek, celkem cca 2500,- ale co se da delat ze, vyuziti je velike.
Jeste vetsinu tech lozisek jsem dostal, presto jeste musim koupit dve linearni a dve normalni pricemz ty linearni stoji tak 500 jedno ale lepsi nez tam mit vazelinu a furt se spinit.
Takze uz mi tedy zbyvaji koupit ty loziska a pak jeste jednu varku zeleza, odhadem tak 4-6tisic. Do tech 30k se teda zhruba vejdu ale puvodne jsem myslel ze to bude tak 25 a za 5 rotoped, vidim to tak na 32 bez rotaku a rotak se pak dokoupi.
Naposledy upravil Pepa dne čt duben 01, 2010 7:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
Super,kus práce už jde vidět.Kolik času tomu věnuješ denně?Předpokládám,že asi chodíš taky do práce..
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
Nebudou tam při cvičení zad překážet ty úchopové části na tlaky? Docela bych tenhle stroj chtěl vyzkoušet - zajímal by mě ten požitek ze cviku. _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
Jojo do prace chodim a jeste k tomu taky musim alespon trochu cvicit ale i tak mam vsechno napraskany a uz me to trochu stve ale nezbyva nez to dotahnout do konce. Jinak samozrejme je, nebo pomalu spis byl vikend tak jsem delal oba dva dny. Myslel jsem ze uz budu mit rozdelany predkopy ale nestihl jsem to. Casto taky delam sam...
Po praci tedy kdyz necvicim tak mam na to tak 2 hodky casu.
Ramena na tlaky si sklopis dopredu, jsou tam dorazy. Uz jsme to vcera zkouseli s kamosem, zvedali jsme se navzajem a pocit byl celkem slusnej. Ja to prave taky nikdy nedelal (oboji), neni kde, a oboji me lakalo tak jsem to udelal.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Pepo, ty jedeš! Super práce  .....za chvili ti budou po PM chodit zakázáky, uvidíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
Josefe to je luxus...
Ať jsou pevné spáry _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: po březen 15, 2010 9:54 am Předmět: |
|
|
Vypadá to luxusně. Jen tak dále. Už se těším až budou fotečky kompletní posilovny. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|