|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st březen 10, 2010 10:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Bic s EZ: 4x10x35 (použil jsem jen jedny 15ti kg kotouče místo 10+5+2,5 a připadlo mi to nějaký hodně lehký...) |
ehm to mne casto taky a o hodne lehci a konkretne na tom bicaku je to znat...a nedavno jsem se tam bavil s jednim klukem a rikal presne to same...proste 15ky v BG nevazi 15kg ani omylem, krome tech tmavsich a at si rika kdo chce co chce :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st březen 10, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | proste 15ky v BG nevazi 15kg ani omylem, krome tech tmavsich a at si rika kdo chce co chce :) |
asi tak nějak, ale stejně jsem to chtěl dát lehčeji
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
Čt - basket
Pá - Posilka
Veslo obsazený, takže na SQ
SQ: 2Z + 5-6x5x145
Lýtka v sedě: 2Z + 5x5x40
BP: 20x75
Spodní kladka: up to 3x115
Tlaky za hlavou MP: up to 3x70
Ramena na stroji v supersérce se shybama: 2x5x55+5
Břicho + strečink
Dneska zas energetickej blackout, takže všechno bylo těžší. Žrádlo by už mělo být lepší, vařím si i do práce, abych nemusel jest ty slabší meníčka...
Asi spíš míň spánku a celková utahanost z týdne. Po tréninku 90g sachariďáku, doma protein (už mi konečně došel, ale budu muset přidávat glukózu, protože mi prostě proteiny moc nechutnaj).
Edit: radši jsem si ještě projel dnešní žrádlo (pro jistotu)
T: 89 (možná víc, olejem nešetřím a tuky neřeším, prostě to sním...)
S: 528 (asi 5,6 na kg)
B: 224, ZB: 159 (skoro 1,7 na kg)
Řekl bych, že celkem rozumný a mělo by to stačit na pomalý zlepšování a regeneraci, možná ještě něco přidat ráno...Každopádně každá rada vítána
Naposledy upravil madball dne pá březen 12, 2010 10:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
co to je? :)
jinak jaky sis koupil protein?
neplanujes v treninku nejakou zmenu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:01 pm Předmět: |
|
|
Benchpress: 20 opáček s 75 kilama (ta lehká osa + 4x15ky a 2x2,5) spíš takový protažení, tak akorát, jen jedna sérka...
| citace: | | jinak jaky sis koupil protein? |
to nejlevnější, tzn. dymatize 4,5kg, moc jsem to neřešil, lepší než nic , jednou jsem ho měl, ale moc mi chuťově nejel, ale co už...
| citace: | | neplanujes v treninku nejakou zmenu? |
plánuju, ale ještě bych chtěl tak měsíc dojet, možná 2, podle toho, jak to teď půjde (možná přidám zbytek kreatinu, co mám doma, ale abych řekl pravdu, u mě je to spíš placebo)
chtěl bych zas něco dynamičtějšího, asi dřepy s výskokem, přemístění nebo dynamickou mrtvolu a u benche možná pyramidu nebo nevím + nějaký ty ptákovinky okolo, ale na nohy určitě něco víc dynamickýho, protože mi začínají pěkně tuhnout, zbytek nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Benchpress: 20 opáček s 75 kilama (ta lehká osa + 4x15ky a 2x2,5) spíš takový protažení, tak akorát, jen jedna sérka... |
jo to jsem jako pochopil, spis jsem se ptal, jestli to byl plan nebo se ti zdalo uz od zacatku, ze bench dnes bude stat za ho.... tak jsi se na nej po prvni zahrivaci serii vy.... :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
tak sry,
já si to spíš občas jen tak vložím, lehce. připadá mi, že to pomáhá regeneračce, stejně tak, jako když si jdeš po dřepech druhej den lehce zaběhat, a pak už to nebývá tak hrozný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:14 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | tak sry,
já si to spíš občas jen tak vložím, lehce. připadá mi, že to pomáhá regeneračce, stejně tak, jako když si jdeš po dřepech druhej den lehce zaběhat, a pak už to nebývá tak hrozný... |
jasne to je stara znama vec....
stejne tak si treba dat hned po treninku nohou 10-15 minut lehce na kole, cimz ze svalu odplavis kyselinu mlecnou a druhy den to tak neboli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
fothee
|
Zaslal: so březen 13, 2010 3:13 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: | tak sry,
já si to spíš občas jen tak vložím, lehce. připadá mi, že to pomáhá regeneračce, stejně tak, jako když si jdeš po dřepech druhej den lehce zaběhat, a pak už to nebývá tak hrozný... |
jasne to je stara znama vec....
stejne tak si treba dat hned po treninku nohou 10-15 minut lehce na kole, cimz ze svalu odplavis kyselinu mlecnou a druhy den to tak neboli. |
Presne! Ja to tak nikdy nedelal a delam to tak az op nekolikalete pauze, kdy uz si nepripadam nejmladsi a muzu strecing po velkych svalovych partiich jako jsou prsa nebo nohy jedine doporucit.. Vzdycky me nohy bolely 4-6 dni a proto jsem je cvicil strasne malo..Ted prijdu do fitka, dam kolo na 5 minut, a stejne tak kdyz odchazim.Pripadne kdyz dojedu prsa davam protahovaci cviky a par kliku nakonec, klidne i damsky jen aby se to vyplavovalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
So - volno
T: 113
S: 524 (5.5/kg)
B: 183 ZB: 125 (1.3/kg)
Špatný, samý jednoduchý cukry, málo bílkovin :/
Ne - Posilka
Veslo
DL: 2Z + 5x5x150
BP: 2Z + 3x5x105 + 3x4x105
Bic EZ: 2x11x35 + 2x8x35
FT EZ: 4x10x35
Přemístění: up to 3x80
Břicho mezi cvikama
Strečink
DL začíná být už těžkej, ale furt to jde. BP je na tom od začátku víceméně stejně (ale možná už to líp bere).
Bic a tric jsem dal s lehčí váhou (a 15kama) u bicu jsem to nějak neodhadl tric v poho. Lehčí váhy mě moc nebaví, protože to není cítit tak hluboko ve svalech a svaly rychleji tuhnou, ale zas je to nějaká změna.
Přemístění se dalo, pořád se mi to nedaří umístit rozumně na ramena. V pauzách jsem si zkusil čelní dřep jen s osou a technika mi připadala v pohodě, dokonce se mi cvičil i líp než zadní. Samozřejmě s váhou by to bylo něco jinýho, ale připadalo mi to takový přirozenější.
Celková délka asi 90min. včetně zahřátí a strečinku, což je za poslední dobu asi nejkratší trénink, ale je pravda, že DL a BP trval skoro hoďku.
Po posilce 90g sachariďáku + asi 7g kreatinu (uvidíme snad nenavlhl a nepos*ru se z něj  ), doma 40g proteinu + 40g glukózy (radši jsem to do sebe lil mimo jazyk, prostě mi moc nejede...).
Jinak pocit z tréninku celkově v poho.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st březen 17, 2010 10:40 pm Předmět: |
|
|
Po - basket
Út - volno
St - posilka
Nějaký to veslo
SQ: up to 3x180 (bez podložek a na lavku, takže kratší rozsah než normálně, byla tam rezerva, ale už jsem tuhle váhu na zádech nějakou chvíli neměl, takže jsem to nechtěl hrotit, bez pásku) + 6x6x130 (na lavku s 2ma podložkama, neodcvičil jsem, to co jsem chtěl (měl), ale kdybych měl jet 6x6x145, tak by to už stálo hodně sil, takže tak akorát (asi 13 sérek včetně rozcvičky)...)
EDIT: vlastně to bylo up to 3x190, nějak jsem zapomněl na osu, kterou počítám za 10 a asi PR, ale nevím...
Lýtka v sedě: up to 6x45 (bez křečí)
Spodní kladka: up to 5x115 (bez křečí)
Ramena na stroji: up to 2x70 (fail na 75, myslel jsem, že už to dám  )
Břicho
Nějaký blbnutí na horní kladce (up to 3x85)
+ nějakej shyb a bp, ale za víc psaní to nestojí
Strečink
Dneska spíš takovej haluz trénink, nebylo odcvičený co bylo v plánu, ale to neznamená, že byl špatnej. Byl dobrej. Jediný, co mě nas*alo, že vo půl vosmé musím čekat v BG na klíče od skříňky. Naštěstí bylo všechno volný, kam jsem chtěl a co jsem chtělm, takže dobrý.
Pro Drápíka  , dneska jsem se schválně v posilce zvážil, abys věděl, o kolik bude ta mrtvola težší a je to o 95kg, takže si asi trochu mákneš  .
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 10:59 pm Předmět: |
|
|
Čt - basket
Pá - posilka
Veslo
DL: 2Z + 6x6x150 + 6x150  (posledni serka stala absolutne za pikacu, prohodil jsem si stridavej uchop (coz nikdy nedelam) a radsi jsem se na ni mel vykaslat, protoze z ni bylo vic skody nez uzitku, prvnich 6x6 bylo tezkych, ale jeste to slo, asi PR)
BP: 2Z + 5x100 + 2x5x105 + 4x4x105 (byl jsem jeste rozhozenej z te mrtvoly takze taky nic moc a cely poctove nejaky rozhazeny, ale technicky a pracovne to nebylo spatny)
Bic EZ: 2x10x35 + 2x8x35 (???wtf???)
FT EZ: 4x10x35 (tady uz jsem se konecne uklidnil, hezky v klidu)
Premisteni: up to 5x80 (posledni serka nic moc technika, ale v predchozich bych rekl, ze se trochu lepsim (alespon mi to tak pripada, ale pravda to byt nemusi...))
Celni SQ: 3x8x50 (spis zkouseni techniky a vic po strede stejne ani nemelo smysl)
Bricho
Strecink
Po strede trochu (vic a jinak, nez normalne) namozenejsi nohy, prece jenom to byla nejake zmena, zada byly taky lehce citit, takze jsem sem mrtvol bal, ale Drape me svym soubojikem namotivoval, tak jsem si rekl ze budu muset maknout. No mozna jsem premotivoval  . Zacina faze tezsich treniku, snad to dam do konce dubna, pak hura pauza, test vykonu a nejaka lehci zmena (opakovani, pyramida, dynamika, mozna nejakej cvik).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 20, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | zada byly taky lehce citit, takze jsem sem mrtvol bal, ale Drape me svym soubojikem namotivoval, tak jsem si rekl ze budu muset maknout. No mozna jsem premotivova |
Vykon na mrtvem tahu je z velke casti i v hlave a to vic nez u kterehokoliv jineho cviku, tak makej makej Madbalone :) , at tam do mesice litaji 5ky se 170kg jak hovno :)
edit:
| citace: | | Spodní kladka: up to 5x115 (bez křečí) |
jeste dotaz, to tam v BG mame nebo si tam jeste prikladas? Plnej knedl je 105 ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 20, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | jeste dotaz, to tam v BG mame nebo si tam jeste prikladas? Plnej knedl je 105 ne? |
ted si mi nasadil brouka do hlavy. navic jsem si ted uz dlouho nic neprihazoval navic, protoze mi to staci a stejne si pomaham uz vic spodnima zadama, takze jen plnej knedl. vim, ze na te druhe (nikdy jsem na ni necvicil), jak mas nohy nahoru je o 10kg min.
zacinam na 70 nekdy 75, jedu 5 serek a pridavam po 10, takze by tam tech 115 melo bejt.
| citace: | | Vykon na mrtvem tahu je z velke casti i v hlave a to vic nez u kterehokoliv jineho cviku, tak makej makej Madbalone :) , at tam do mesice litaji 5ky se 170kg jak hovno :) |
tak stakovym pristupem se ti na osu pri mrtvole veset nebudu
u tohohle cviku je pro me ted motivacka tvuj log a to, jak to krasne prozivas
puvodni plan bylo 5x5x160, kdyz to bude 170, tak to bude super, dal si myslim, ze to asi stejne nepujde
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 20, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | puvodni plan bylo 5x5x160, kdyz to bude 170, tak to bude super, dal si myslim, ze to asi stejne nepujde |
Ta sila jde vybrousit myslim pekne, viz. Daymoon (nejvic se mne libil jeho system nekdy v lete, kdy mel mrtvolu jako priorotni cvik). Jen to chce nejaky plan a cvicit mrtvolu alespon 2x (3x) tydne, 3x uz muze byt zabjacka na zada v pripade vysoke intenzity a toho, ze jeste i drepujes.
Ja jezdim 3x tydne 10ky, 8ky a 5ky a to porad tocim, ale mne nejde o nejaky silovy "vybrus" ,ale vis o co :D Sila bud je nebo neni, ale hlavne ze to pumpuje
Jinak ta spodni kladka myslim ze mas pravdu, je tam vic jak 105.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|