PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Army

PříspěvekZaslal: čt březen 11, 2010 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporučuju syngex od VPX mam doma vanilku a nemůžu si ji vynachvalit je to jediny protejn,ktery je vybornej i ve vode proste lahoda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tatar969

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký máte názor nebo zkušenosti s tím, že se sem z Polska údajně vozí falzované proteiny amerických značek (např. výše zmiňovaný Champion Nutrition) za podezřele výhodné ceny, které jsou o dost nižší než ceny českých výrobků ?
Není to tak dávno, že všechny tyto výrobky stávaly stejně jako ty české a nyní není problém je koupit např. i za necelých 800Kč za 5lbs dózu.
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazáno... napsal jsem blbost

Naposledy upravil StrongerYAAHO dne út březen 16, 2010 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Jeff Willett

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tady sleduju, tak se opravdu potvrzuje v ČR pravidlo pyramidy.Dole jsou lidé co dají hlavně na cenu, uprostřed co dají hlavně na chuť a na vrcholu jsou ti co dají hlavně na složení (těch je nejméně).Osobně moc nemám rád proteiny přeslazené umělými sladidly (navíc se všeobecně ví jak jsou zdraví prospěšné). Ale každý podle svého gusta.Překvapující ovšem je, že někdo tady řekně, že ten nebo ten protein je dobrý,aniž by si ověřil složení.Pak se ukáže, že některé oblíbené proteiny (které právě dobře chutnají) obsahují např.dextrózu nebo fruktózu a to podle mého názoru nemá v proteinu vůbec co dělat.
Ještě se dobře nachucuje laktóza a proto mnoho proteinů obsahuje převážně syrovátkový koncentrát.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeff, tymto si chcel povedat, ze na spici su ludia, ktorí si porovnavaju obsah tej-ktorej aminokyseliny...cize sedia desiatky minut, robia si porovnania, rataju a rozhoduju na tomto zaklade?
Nemyslim si. Ale v jednom mas rozhodne pravdu. Vyber proteinu podla ceny je asi najrozsirenejsi.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě že já velice dobře poznám, jetli tam laktosa je nebo ne

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jeff Willett

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Jeff, tymto si chcel povedat, ze na spici su ludia, ktorí si porovnavaju obsah tej-ktorej aminokyseliny...cize sedia desiatky minut, robia si porovnania, rataju a rozhoduju na tomto zaklade?
Nemyslim si. Ale v jednom mas rozhodne pravdu. Vyber proteinu podla ceny je asi najrozsirenejsi.

Nene, to jsi mě nepochopil.Tím jsem chtěl říct, že většina lidí zde řeší chuťové vlastnosti na úkor složení .Vždyť když jsi jdu koupit protein , tak mě nezajímá jestli je vynikající chuťově, ale dívám se vždy na složení.
(profil aminokyselin neřeším, spíš jakou metodou je syrovátka zpracovaná).Všimni si, že proteiny
které dobře chutnají jsou většinou koncentráty, které obsahují 5-15% laktózy.
Ještě jsem zapomněl, že někteří (možná je jich i více než si myslíme) nastavují proteiny hydrolyzátem želatiny.
hooliganko

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CO ŘÍKÁTE NA PROTEIN WHEY MAXX OD PVL ?
4,5kg sem viděl za 1400kc , jedna davka je 34g , je v ní 23g bilkovin , 5 g sacharidu .

EDITED

Naposledy upravil hooliganko dne pá březen 12, 2010 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
je v ní 23g proteinu , 5 g bílkovin

jsem ňák nepochopil
hooliganko

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedna dávka toho proteinu činí 34g prášku , který obsahuje 23g proteinu a 5g sacharidů .
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
citace:
je v ní 23g proteinu , 5 g bílkovin

jsem ňák nepochopil

Myslel asi sacharidy.

EDIT: tesnotka
tatar969

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
Nesmíš to brát tak vážně. Většinou je to tak , že se občas najde nějaký ten vadný výrobek na trhu a třeba to je jen jedna pixla... ostatní jsou OK. Ale média z toho udělají zbytečně velkou aféru.

To samé bylo i u jednoho výrobku od AMINOSTAR v kterém se našli stopy anabolik , ale jinak to bylo jenom pár kusů.

Tak teď jsi mi to opravdu objasnil. Děkuju moc.
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tatar969 napsal:
StrongerYAAHO napsal:
Nesmíš to brát tak vážně. Většinou je to tak , že se občas najde nějaký ten vadný výrobek na trhu a třeba to je jen jedna pixla... ostatní jsou OK. Ale média z toho udělají zbytečně velkou aféru.

To samé bylo i u jednoho výrobku od AMINOSTAR v kterém se našli stopy anabolik , ale jinak to bylo jenom pár kusů.

Tak teď jsi mi to opravdu objasnil. Děkuju moc.

StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky pravda no
tatar969

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
Taky pravda no

Pravda je taková, že přesně takhle to vypadá, když se snaží radit někdo, kdo o dané problematice nic neví a to raději opomenu tvůj věk 14 let.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: