|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Army

|
|
| nahoru |
|
 |
tatar969
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 1:02 pm Předmět: |
|
|
Jaký máte názor nebo zkušenosti s tím, že se sem z Polska údajně vozí falzované proteiny amerických značek (např. výše zmiňovaný Champion Nutrition) za podezřele výhodné ceny, které jsou o dost nižší než ceny českých výrobků ?
Není to tak dávno, že všechny tyto výrobky stávaly stejně jako ty české a nyní není problém je koupit např. i za necelých 800Kč za 5lbs dózu.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
Smazáno... napsal jsem blbost _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
Naposledy upravil StrongerYAAHO dne út březen 16, 2010 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeff Willett
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
Jak to tady sleduju, tak se opravdu potvrzuje v ČR pravidlo pyramidy.Dole jsou lidé co dají hlavně na cenu, uprostřed co dají hlavně na chuť a na vrcholu jsou ti co dají hlavně na složení (těch je nejméně).Osobně moc nemám rád proteiny přeslazené umělými sladidly (navíc se všeobecně ví jak jsou zdraví prospěšné). Ale každý podle svého gusta.Překvapující ovšem je, že někdo tady řekně, že ten nebo ten protein je dobrý,aniž by si ověřil složení.Pak se ukáže, že některé oblíbené proteiny (které právě dobře chutnají) obsahují např.dextrózu nebo fruktózu a to podle mého názoru nemá v proteinu vůbec co dělat.
Ještě se dobře nachucuje laktóza a proto mnoho proteinů obsahuje převážně syrovátkový koncentrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
Jeff, tymto si chcel povedat, ze na spici su ludia, ktorí si porovnavaju obsah tej-ktorej aminokyseliny...cize sedia desiatky minut, robia si porovnania, rataju a rozhoduju na tomto zaklade?
Nemyslim si. Ale v jednom mas rozhodne pravdu. Vyber proteinu podla ceny je asi najrozsirenejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeff Willett
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Jeff, tymto si chcel povedat, ze na spici su ludia, ktorí si porovnavaju obsah tej-ktorej aminokyseliny...cize sedia desiatky minut, robia si porovnania, rataju a rozhoduju na tomto zaklade?
Nemyslim si. Ale v jednom mas rozhodne pravdu. Vyber proteinu podla ceny je asi najrozsirenejsi. |
Nene, to jsi mě nepochopil.Tím jsem chtěl říct, že většina lidí zde řeší chuťové vlastnosti na úkor složení .Vždyť když jsi jdu koupit protein , tak mě nezajímá jestli je vynikající chuťově, ale dívám se vždy na složení.
(profil aminokyselin neřeším, spíš jakou metodou je syrovátka zpracovaná).Všimni si, že proteiny které dobře chutnají jsou většinou koncentráty, které obsahují 5-15% laktózy.
Ještě jsem zapomněl, že někteří (možná je jich i více než si myslíme) nastavují proteiny hydrolyzátem želatiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
CO ŘÍKÁTE NA PROTEIN WHEY MAXX OD PVL ?
4,5kg sem viděl za 1400kc , jedna davka je 34g , je v ní 23g bilkovin , 5 g sacharidu .
EDITED
Naposledy upravil hooliganko dne pá březen 12, 2010 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:46 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | je v ní 23g proteinu , 5 g bílkovin |
jsem ňák nepochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
jedna dávka toho proteinu činí 34g prášku , který obsahuje 23g proteinu a 5g sacharidů .
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | | je v ní 23g proteinu , 5 g bílkovin |
jsem ňák nepochopil |
Myslel asi sacharidy.
EDIT: tesnotka
|
|
| nahoru |
|
 |
tatar969
|
Zaslal: so březen 13, 2010 11:34 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | Nesmíš to brát tak vážně. Většinou je to tak , že se občas najde nějaký ten vadný výrobek na trhu a třeba to je jen jedna pixla... ostatní jsou OK. Ale média z toho udělají zbytečně velkou aféru.
To samé bylo i u jednoho výrobku od AMINOSTAR v kterém se našli stopy anabolik , ale jinak to bylo jenom pár kusů. |
Tak teď jsi mi to opravdu objasnil. Děkuju moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 10:27 am Předmět: |
|
|
| tatar969 napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | Nesmíš to brát tak vážně. Většinou je to tak , že se občas najde nějaký ten vadný výrobek na trhu a třeba to je jen jedna pixla... ostatní jsou OK. Ale média z toho udělají zbytečně velkou aféru.
To samé bylo i u jednoho výrobku od AMINOSTAR v kterém se našli stopy anabolik , ale jinak to bylo jenom pár kusů. |
Tak teď jsi mi to opravdu objasnil. Děkuju moc. |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 10:55 am Předmět: |
|
|
Taky pravda no _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
tatar969
|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:02 am Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | Taky pravda no |
Pravda je taková, že přesně takhle to vypadá, když se snaží radit někdo, kdo o dané problematice nic neví a to raději opomenu tvůj věk 14 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|