|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st březen 10, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Draper napsal: | Tak ted mam problem opet ja.
Mam mobilni internet od Vodafone a posledni cca 3-4 dny mne neco blokuje pripojeni k internetu. Sit EDGE je nalezena, pripojim se, ale zadna stranka nelze zobrazit. Zkousel jsem vypnout firewall u ESETU, ale nic. Nevi nekdo, cim by to mohlo byt? Hovno tomu rozumim, takze se ptam.
(mam tu jeste jedno pripojeni od T-mobile, to je v pohode, takze na net se dostanu, ale nesdilim ho tu sam a rad bych mel ok to sve) |
Nemáš na tom Vodafone FUP? ... (Fair user policy - omezení, že pokud přesáhneš určitej objem dat, buď ti zpomalej nebo rovnou vypnou net) ... |
jo to mam, ale to jen zpomali a nevypnou. S Vodafonem jsem to uz resil, u nich je vse v poradku, rekl bych ze bude problem u Esetu. Jeste jedna vec je jinak nez obvykle,kdyz to fungovalo. Po pripojeni mne vzdy automaticky naskocila tabulka s dotazem na a ted si nejsem 100% jisty jak to tam bylo, ale tykalo se to myslim ochrany pocitace v siti - prisna ochrana nebo umoznit sdileni a ted se ta tabulka po pripojeni neobjevi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st březen 10, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Grimley napsal: | | Draper napsal: | Tak ted mam problem opet ja.
Mam mobilni internet od Vodafone a posledni cca 3-4 dny mne neco blokuje pripojeni k internetu. Sit EDGE je nalezena, pripojim se, ale zadna stranka nelze zobrazit. Zkousel jsem vypnout firewall u ESETU, ale nic. Nevi nekdo, cim by to mohlo byt? Hovno tomu rozumim, takze se ptam.
(mam tu jeste jedno pripojeni od T-mobile, to je v pohode, takze na net se dostanu, ale nesdilim ho tu sam a rad bych mel ok to sve) |
Nemáš na tom Vodafone FUP? ... (Fair user policy - omezení, že pokud přesáhneš určitej objem dat, buď ti zpomalej nebo rovnou vypnou net) ... |
Tak v Esetu se nevyznám, asi jsi tam dal blokovat nějakej program... nebo neblokoval jsi třeba příchozí data z internetu? :D... no fakt nwevím, já nepoužívám žádnou ochranu...bez tý je to vždycky nejlepší .. :D:D
jo to mam, ale to jen zpomali a nevypnou. S Vodafonem jsem to uz resil, u nich je vse v poradku, rekl bych ze bude problem u Esetu. Jeste jedna vec je jinak nez obvykle,kdyz to fungovalo. Po pripojeni mne vzdy automaticky naskocila tabulka s dotazem na a ted si nejsem 100% jisty jak to tam bylo, ale tykalo se to myslim ochrany pocitace v siti - prisna ochrana nebo umoznit sdileni a ted se ta tabulka po pripojeni neobjevi. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 10, 2010 8:46 pm Předmět: |
|
|
Chjo...dalsi rady prosim. Bojim se v tom hrabat, protoze si rozeseru jeste i to dalsi pripojeni, coz uz taky bylo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 12:51 pm Předmět: |
|
|
Už 15 minut nemužu najít jak se píšou římský číslice ve wordu
Helppppp _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Už 15 minut nemužu najít jak se píšou římský číslice ve wordu
Helppppp |
I,II,III,IV...? Nebo jaké jiné by sis přál?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
Tady
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 1:32 pm Předmět: |
|
|
Já je právě nepotřebuju jako seznam,ale normálně potřebuje napsat do textu pár římskej čísel _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 2:23 pm Předmět: |
|
|
Zkus Shift+i, Shift+v a tak _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: so březen 20, 2010 12:27 pm Předmět: |
|
|
Potřebuju pomoc. Stahl jsem si soubor a potřebuju ho odzipovat, ale neznám heslo. Půjde to nějak udělat? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
pr0

|
Zaslal: so březen 20, 2010 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Emilio napsal: | | Potřebuju pomoc. Stahl jsem si soubor a potřebuju ho odzipovat, ale neznám heslo. Půjde to nějak udělat? Diky |
Já si myslím že ne, možná najdeš něco na internetu nějaký návody v angličtině. Ale že by si na něco 2x klikl a bylo by tak to ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: so březen 20, 2010 1:17 pm Předmět: |
|
|
Existuji programy ktere hesla dokazou "cracknout" ale jsou drahe a muze to trvat nekolik dni...
Pokud sis to stahnul z netu tak pravdepodobne to heslo bude na strance kde sis to stahnul, vetsinou to byva pod odkazem...
Pokud nevis kde sis to stahnul tak zkopiruj nazev souboru a hod ho do google. Ja vsechno taham pres rapid, takze napr. bych do guuglu hodil "ronnie.zip rapidshare.com" a naslo by mi to veskery stranky se souborem ronnie.zip a na kterych je soucasne i odkaz na rapidshare...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 20, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|