|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janze
|
Zaslal: so únor 20, 2010 3:45 pm Předmět: |
|
|
| PUMPING IRON napsal: | | no potřebujunějaký splaovák do diety,ale nevím který je nejlepší |
ty potřebuješ maximálně tak přes hubu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PUMPING IRON
|
Zaslal: so únor 20, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
Víš co?Polib si prdel...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so únor 20, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | PUMPING IRON napsal: | | no potřebujunějaký splaovák do diety,ale nevím který je nejlepší |
umis cist , nebo nevidis , ze tu uz asi 3 lidi po sobe napsali , ze spalovace sou na HOV*O? |
Opravdu ? Jdi ty brepto ...ECA fuguje skvěle ( a nejen ECA )
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so únor 20, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | hooliganko napsal: | | PUMPING IRON napsal: | | no potřebujunějaký splaovák do diety,ale nevím který je nejlepší |
umis cist , nebo nevidis , ze tu uz asi 3 lidi po sobe napsali , ze spalovace sou na HOV*O? |
Opravdu ? Jdi ty brepto ...ECA fuguje skvěle ( a nejen ECA ) |
ja sem nerikal , ze sem mu to rikal i ja
ECA ctj?
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so únor 20, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Inac z vlastnych skusenosti mozem potvrdit ze tie bezne spalovace su vyhodene peniaze.
|
|
| nahoru |
|
 |
ray2day
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 11:34 pm Předmět: |
|
|
dobry spalovac je TIGHT XTREME od SAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po březen 15, 2010 12:05 am Předmět: |
|
|
no za mě říkám fat direct +carnitin tím se nemuže nic zkazit _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 15, 2010 6:55 am Předmět: |
|
|
Je tu teda někdo , kdo má kladné zkušenosti se spalovačema ? _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
ray2day
|
Zaslal: po březen 15, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | Je tu teda někdo , kdo má kladné zkušenosti se spalovačema ? |
nejake zkusenosti mam,co bys rad vedel?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majk1987
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 12:10 pm Předmět: L-carnitin + vit C + kofein |
|
|
Zdravím,
tady na fóru jsem četl, že dobrá kombinace je L-carnitin + vitamín C + kofein. Nemáte někdo zkušennosti s dávkováním toho vit C a kofeinu ? Před tréninkem si beru 2g L-carnitinu (tekutá forma). A je lepší kafe nebo kofein v tabletkách? Co vy na to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ray2day
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 1:01 pm Předmět: Re: L-carnitin + vit C + kofein |
|
|
| Majk1987 napsal: | Zdravím,
tady na fóru jsem četl, že dobrá kombinace je L-carnitin + vitamín C + kofein. Nemáte někdo zkušennosti s dávkováním toho vit C a kofeinu ? Před tréninkem si beru 2g L-carnitinu (tekutá forma). A je lepší kafe nebo kofein v tabletkách? Co vy na to ? |
carnitin je podvod ,radsi investuj trochu vic a kup nejakej spalovac ve kterym je kofein uz s ucinejsima latkama a vitamin c davkuj zvlast
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 1:09 pm Předmět: Re: L-carnitin + vit C + kofein |
|
|
| ray2day napsal: | | Majk1987 napsal: | Zdravím,
tady na fóru jsem četl, že dobrá kombinace je L-carnitin + vitamín C + kofein. Nemáte někdo zkušennosti s dávkováním toho vit C a kofeinu ? Před tréninkem si beru 2g L-carnitinu (tekutá forma). A je lepší kafe nebo kofein v tabletkách? Co vy na to ? |
carnitin je podvod ,radsi investuj trochu vic a kup nejakej spalovac ve kterym je kofein uz s ucinejsima latkama a vitamin c davkuj zvlast |
jo carnitin je podvod, ale nejaky spalovace ne, hm nesouhlas . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
sem v diete ve vlnach , ma nejaky vyznam pit kafe ?
kdyztak v kafi se vubec nevyznam , tak kolik obsahuje ja nevim treba 3g kafe kofeinu ? 3g?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | sem v diete ve vlnach , ma nejaky vyznam pit kafe ?
kdyztak v kafi se vubec nevyznam , tak kolik obsahuje ja nevim treba 3g kafe kofeinu ? 3g? |
Pokud nejsi na kofein zvykly, tak je to vyborny stimulant pred treninkem. Zhruba do svych 17 let jsem prakticky nepil kavu a pomatuji si, kdyz jsem si dal pooprve silnejsi kafe pred treninkem, jak neuveritelne me to nakoplo, byl jsem doslova jak utrzenej z retezu, mnohem vice energie do treninku, vetsi sila a proste to litalo, to same podruhe a jeste parkrat, pak uz se ucinek snizoval na minumum a i kdyz jsem mnozstvi kofeinu zvysoval, tak uz to nikdy nebylo ono jako prvnich par treninku a jelikoz od te doby piju kavu vicemene nonstop, sice ne moc, ale dopoledne pred treninkem pravidelne, tak uz povzbuzujici ucinek kofeinu davno nepocituji a to muze byt kava sebesilnejsi. Telo si na to rychle zvykne.
Co se tyka obsahu kofeinu v kave, tak to si musis vygooglit. Nasel jsem nejake tabulky obsahu kofeinu v ruznych napojich, ale napoje jsou uvadeny v ml nebo v salcich a to je trochu zavadejici. Muzes se podivat treba tady, alespon je tu porovnani s ostatnimi napoji http://www.kafe.sk/kava-a-zdravie/obsah-kofeinu-v-napojoch-a-pochutinach.html _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|