|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ferry

|
Zaslal: po březen 15, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
To bude jak ty starý Hardcore bušírny :-D _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pepa

|
Zaslal: po březen 15, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
Jo hardcore je hardcore. Zelezo nechat nenatrene, ani ho neumejvat, sedaky udelat jen ze dreva, zadnej potah, svary a ostry hrany nebrousit a bude to extra hardcore!
Ne ted spatky do reality, ktera je trosku smutnejsi pac mi furt prijde ze by se toho dalo stihnout za 2 a pul hodiny trochu vic ale stihli jsme jen zakladnu na predkopy, na hrubo oblouk kterym se bude nastavovat lehatko,4 pruzinovy zarazky a par narezanych kousku...
Je to dost vysoky aby se jednak nesoupalo nohama o zem a taky proto ze pri zakopech se preci jen udelaji sklony dolu tak to dost spadne, a radej vic nez malo ze...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 15, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
Fakt nemám slov, co ty jsi za člověka, Pepo :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 15, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
No jo, hlava, ale ta produktivita práce. S tebou bych dělat nechtěl :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: po březen 15, 2010 10:04 pm Předmět: |
|
|
Hehe, a jakto ze bys semnou delat nechtel? Pravda kdyz me neco veme tak neznam cas a delam a delam, proto to taky nechci delat ctvrt roku abych pak nezjistil ze mam 10 kolo dole
Sice to k tematu nepatri ale tohle bych se asi davat nemel co?
ja jen ze nedelam jen hrube ocelove prace...
Nicmene toto jsem samozrejme zatim pozastavil...kazdopadne jedna se o funkcni RC modely, teda zatim jen jeden, druhy teprve delam.
Naposledy upravil Pepa dne čt duben 01, 2010 7:50 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po březen 15, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
Ta pixla glutaminu tam _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 16, 2010 6:35 am Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: | | Hehe, a jakto ze bys semnou delat nechtel? | Protože musíš být úžasně aktivní a já jsem línej :-)
Jinak ta modelařina mě vůbec nepřekvapuje, když vidím tvou řemeslnou zručnost. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:45 am Předmět: |
|
|
Teď nevím,jestli závidět tu posilovnu, to nadšení nebo tu šikovnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: út březen 16, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | Teď nevím,jestli závidět tu posilovnu, to nadšení nebo tu šikovnost | Ty vole, aby tady nezačaly padat nabídky k sňatku :-D _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
No to urcite, za tohle... Ono asi nebude moc zenskejch co leti po chlapech s posilkou  a navic, tohle je vec ve ktery zrovna mam smulu jak prase.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: st březen 17, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
Tak zase lehky progress. Jinak uz tak nejak vim kolik za to jeste vyplaznu, coz bez barev a potahu da celkem asi 17000,- fuj tajxl....
No tady predkopy a zakopy v jedne osobe.
Jeste se musi udelat nastavovani vepredu, pak samozrejme nohy vysouvaci, oblouky na lanko, udelame i nastavovaci kloub a polohu operatka kdyz clovek bude sedet. Do soboty by to snad mohlo byt fertig. V nedeli to bude asi pecdeck pac na ten material taky je.
Naposledy upravil Pepa dne čt duben 01, 2010 7:50 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 17, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
Testuješ to nějak na člověku, ty délky, výšky, šířky těch strojů a lavic? Nebo všechno tak nějak od oka? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: st březen 17, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
Testuju to na zviratech  Ne, zaklad je od oka, no od oka uplne ne ale rozmeroval jsem si to zhruba metrem a tak, podle zidle, lezeni a podobne. Neco jsem nekde pro sich pridal a trebas tady budu rezat oboji, to delsi fiknu tak o 10cm, je to zbytecne dlouhy a to kratky tak o 4cm. Musim to tedy trochu doladovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|