|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po březen 15, 2010 7:21 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | me vic rozesmal (dalsi z mnoha) slib CSSD, ze budeme mit Euro do 2015 .. to by me zajimalo, jak se chtej pod ty 3% dostat .. kdyby meli realizovat pulku toho co slibi, nestacilo by ani 33% :D |
Zvýšením na straně příjmů .... to je jejich politika, a oni ji nikterak neskrývají. Minulé pondělí byl v Respektu rozhovor se Špidlou, a například on nemá nejmenší problém se k tomuto řešení otevřeně hlásit.
Řešení to samozřejmě je, nicméně je otázkou, zda je rozumné jít touto cestou .... já se domnívám že v žádném případě, ale prostě ta cesta tady je.
Na druhou stranu je otázka, jestli v roce 2015 to Euro bude mít vůbec někdo _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: po březen 15, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
koukám YGGu, že jsi úplný odborník na schvalování státního rozpočtu, volební programy hlavních parlamentních stran, atd.
zajímalo by mě, jestli když tomu tak rozumíš, nebo do toho vidíš, což není zase tak těžké, protože si myslím, že ten, kdo pravidelně sleduje Otázky Václava Moravce, nebo ten pořad na Primě v neděli v 11 ráno a samozřejmě další publicistické pořady o politice, ekonomice, atd. a není úplný debil, tj. IQ cca 100 tak do toho časem pronikne...
jestli tě to tím více sere, nebo právě, že ne, protože víš, že toho póvlu, myslím voliče ČSSD je tady tolik, že s tím stejně nejde nic dělat, leda tak občanská válka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po březen 15, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
1) nikdo na celém světě nebyl schopen predikovat hospodářský vývoj. U nás se netrefilo MF, netrefila se ČNB, netrefila se například ani Patria. Pokud jsi ty měl od začítku jasno, tak jsi neobjevený poklad světových finací. |
Tak v době sestavování rozpočtu na konci roku 2008 se už začínal projevovat pád na akciových trzích a ČNB vypracovávala zprávu, jaký prapad ekonomiky ustojí české banky. Při schvalování rozpočtu byl ke Kalouskovi vznesen dotaz, zda počítá s tím, že by mohlo dojít k pádu příjmů veřejných rozpočtů. Na to Kalousek řekl, že vše je zahaleno mlhou a ať navrhne cokoliv, nikdy se netrefí. Proto to nechá tak, jak to je. Ale dobře teda, jedná se o výjimečnou situaci, tady by hodně lidí pohořelo. Přesto jako pravicový politik vytvořil rozpočet, kde rostou vládní výdaje o 6 procent, což taky podle mě není dvakrát košér.
| ygg napsal: | | 2) se schvávelným rozpočtem se až tolik dělat nedá. S madatorními výdaji nehneš kdyby ses posral, a nějaké zásadní přerozdělování jednotlivých kapitol taky není možné. |
No tady se třeba divím, že státním zaměstnancům byly sníženy platy, politikům a soudcům zmraženy (jestli i sníženy si nejsem jistej) a např. mateřská se pokud vím zvyšovala a důchody prý budou vypláceny i za 13. měsíc v roce. Za to Kalousek sice nemůže, ale uvádím to jen jako příapad, že s mandatorními výdaji se hýbat v určitých mezích dá. Jen se s nimi hýbe občas úplně špatným směrem.
| ygg napsal: | | 3) výrazné utlumení státních výdajů se přenáší do ekonomiky v podobě nižšího růstu HDP, což sice na jednu stranu fiskálu pomáhá, ale na druhé straně prohlubuje krizi a tím fiskálu škodí. Přistoupit v době začínající krize k restriktivní fiskální politice je ekonomický pokus o sebevraždu. |
Máš pravdu, ale tady zase záleží, jaké konkrétní kroky se zvolí a jak je fiskální politika prováděna. Pokud typem "potřebujeme zvýšit spotřebu, zavedeme šrotovné", tak je to špatně. Pokud nakoupíme desetkrát předražené dálnice, taky se nejedná zrovna o ukázkovou expanzivní fiskální politiku. Ona totiž expanzivní politika nespočívá pouze v rozhazování peněz, jak si naši politici myslí, ale taky ve snižování daní. A tady si všimni, že se nám podařilo úspěšně zavést dokonalou restriktivní fiskální politiku a to v podání ČSSD společně s ODS a Janotou, když jsme schválili zvýšení DPH a spotřební daně. A ČSSD se prý po volbách bude snažit ještě pokračovat. Nejprve to odnesou lidé s vysokými příjmy a hned po tom my ostatní při zvýšení sociálního pojištění.
| ygg napsal: | | 4) naše ekonomika je výrazně proexportní, takže jak je v Reichu, tak bude za půl roku u nás, a nikdo s tím nic nenadělá, ani kdyby se posral. Jediné co je možno do jisté míry ovlivnit je domácí spotřeba. Jakákoli negativní prohlášení automaticky znamenají znejistění firem i obyvatel, tím pádem dochází k omezení jejich spotřeby, kdy následkem je opět prohloubení krize a spolu s tím další propad příjmů rozpočtu. |
Tak tady bylo ale tolik negativních prohlášení, že by s tím nějaké snížení státních výdajů nic nezměnilo.
| ygg napsal: | BTW ... ministr finací si žádné zvyšování ani snižování deficitů nevymýšlí. Jednotlivé resorty dávají své rozpočty, na úrovni vlády jsou tyto upravovány, a ve sněmovně pak dochází k vytváření a schválení definitivní verze. MF má v tomto procesu úlohu téměř čistě koordinační. A je úplně jedno, jestli má ministr financí VŠE, Harvard, MIT nebo VŠCHT či AMU, on ten rozpočet doma po večerech ve sklepě nevymýšlí |
A tady si myslím, že je zakopán pes. Takto se to totiž skutečně děje. Takže namísto toho, aby si ministr financí spočítal, jaké bude mít v příštím roce příjmy a podle toho se upravovaly výdaje, tak sesbírá od ministerstev požadavky, které si ony vymyslí a podle toho se rozhoduje, zda je zapotřebí zvýšit příjmy (rozumněj daně), nebo bude stačit navýšit státní dluh. Ještě jsem neviděl, aby ministr financí řekl: "Příští rok vybereme kolem tisíce miliard, sešrtejte si tedy nepotřebné výdaje, ať se do toho vlezem.
EDIT: Zapomněl jsem dodat, že Kalousek často lamentuje nad tím, jak je potřeba zjednodušit daňový systém, jak je to teď nepřehledné atd. a ve skutečnosti je superhrubá mzda a rovná daň, která ve skutečnosti není vůbec rovná, jeho vlastní výmysl. Něco říkat je jedna věc a něco dělat druhá.
PS: Zítra v devět bude Finanční fórum zlaté koruny. Doporučuju, bude tam Švejnar, Kalousek, Zeman a ještě nějací zástupci ČNB. Bývá to hodně poučné. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po březen 15, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: |
Tomkinsi, člověče nemáš problém s častým praskáním žilek? Nechtěl bych být někde poblíž, když čteš článek o ČSSD nebo nedej bože o Paroubkovi |
Ani mi nepovídej. Kde jsou ty doby, kdy jsem žil ve šťastné nevědomosti. Teď aby se člověk pořád jenom rozčiloval. Mě to dřív nedělalo vrásky, ale když teď nemůžu kvůli krizi sehnat práci, tak člověk má na tyhle věci víc času a začne si všímat souvislostí. Věděl jsi například to, že ti stát sebere na daních 55-65% tvý mzdy a tyto daně jsou rozděleny a poschovávány tak, aby se obyvatelé kvůli jejich výši nebouřili? Takhle ti někdo řekne, že je daň z příjmu 15% a tak neděláš problémy. Kdybys ale věděl, že 15% daň ze superhrubé mzdy odpovídá cca 22-23% z hrubé mzdy, už bys tak spokojenej nebyl. Stejně tak kdyby někde bylo veřejně napsáno, že z každého litru benzínu má stát 9 korun, což dělá cca 30Kč z každé stovky, co necháš u benzinky. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 15, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
Ad 1) Z počátku se jednak nevědělo, nakolik se odvětvová, tj. finanční, krize přemění v krizi hospodářskou. Finanční krizí naše banky nebyly postiženy téměř vůbec (s malou výjimkou ČSOB), z pochopitelných důvodů, další dopady nebylo možno prakticky kvantifikovat, nezáležely na nás a my je nemůžeme ovlivnit.
Ad 2) Bavíme se o ministerstvu financí. Mandatorní výdaje samozřejmě měnit lze, ale jde to zcela mimo MF. Že by Kalousek, potažmo Janota, protože je to on, kdo technicky rozpočty už více jak deset let sestavuje, byl pro změny o kterých píšeš, to samozřejmě ani náhodou. Na druhé straně to ale nikoho nezajímalo:-)
Ad 3) To samé, sice máš pravdu, ale to jde zcela mimo gesci MF. Janota měl sakra kliku, že jako ministr vedl jednání o rozpočtu za situace, za které je vedl ... třeba dnes by ten rozpočet vypadal kua jinak, tomu věř. I když možná bez Janoty.
Ad 4) Tady byly nejrůznější spekulace a protichůdné názory .... což je ok, každý stejně věděl ve skutečnosti hovno. Za této situace neutrální, popřípadě mírně optimistická vyjádření ze strany ministra finací nepovažuji za nějaký exces nebo chybu.
Ad 5) Ty jsi to neviděl, ale ono se to tak samozřejmě každoročně děje ... na to ale resorty odpoví, že ony prostě ze svých požadavků ubrat nemohou, jinak nastane něco mezi Ragnarökem a Apokalypsou  . A je čistě politickou otázkou, kde vláda, a posléze parlament, ten průsečík najde. Opravdu jsi naivní ... ministr finací je jenom JEDEN ministr vlády a při hlasování má jen jeden hlas. A stejně tak by byla idiocie přijít do Sněmovny s návrhem, který nemám předjednaný tak, aby byla reálná šance, že projde.
Superhrubá mzda a rovná daň nejsou Kalouskovy nápady, ale minimálně to druhé je Tlustého Modrá šance.
Aby bylo jasno, já Kalouska rád nijak nemám, není blbej, ale má charakter jako vývrtku:-)))). A řada tvých výhrad a kritických připomínek sedí...ale na vládu a PS ČR. Úloha MF je značně limitovaná, a jeho význam, který je samozřejmě velký, je nicméně spíše rázu technického. S věcmi o kterých píšeš sám ministr financí až tak moc udělat nemůže. Úplně analogicky má třeba Tůma velmi omezený vliv na věci typu kursu koruny nebo úvěrové politiky komerčních bank. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po březen 15, 2010 11:22 pm Předmět: |
|
|
ad 1) 2) 3): Ministerstvo financí sice neschvaluje, ale navrhuje určité změny. Tak, jako v minulém roce přišel Janotův balíček, který byl sice posléze rozcupován na kusy, měl přijít už dávno Kalouskův balíček, který by pravděpodobně byl rozerván též, ale pokud se o žádnou změnu ani nepokusí, může tam místo něj být cvičená opice a zvládne to stejně dobře.
ad 4) To v životě nevyřešíme, můžeme se jenom domnívat.
ad 5) To samé, co 1) 2) 3). Ministr financí zodpovídá za chod ministerstva financí. Zvláštní je, že jakmile jeho místo zaujme tajemník Janota, tak okamžitě jdou do Parlamentu nějaké návrhy na změnu. Za Kalouska bylo jen ticho po pěšině.
Já myslím, že kdyby Kalousek, když byl ještě ministr financí, přišel s nějakými reformními návrhy, už dávno by to nyní vytáhl a říkal: "Podívejte se, co všechno jsem vymyslel, ale zlá ČSSD mi to společně s ODS potopila. A proto volte TOP09." Jenže on nic takovýho neříká. Zahříval si tam svoje místečko a na jakékoliv změny zvysoka kašlal. A nyní prezentuje svoji stranu jako stranu novou, která se nebojí změny a chce zavést reformní kroky. Vždyť je to k smíchu. Janota alespoň dělá to, co se od něj čeká a veřejnost může vidět, že třeba ODS je schopná domluvy, zatímco ČSSD a komunisti ne. Jak se to odrazí ve volbách, je samozřejmě věc druhá. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 15, 2010 11:56 pm Předmět: |
|
|
Nic ve zlém, ale Janota (a fuj, jaký tajemník, my snad furt máme náměstky:-) byl v jedinečné situaci ... je to člen úřednické vlády ze které byla veřejnost hrozně nadšená, politici nevěděli moc co od ní čekat a jak na ní, někteří nevěděli ani co se sebou (Paroubek přemýšlel co kua s tím, co mu vyšlo, Topol zase co kua s tím, co mu nevyšlo, Bursík se začínal balit, a o lidovce se při pomyšlení na předčasné volby pokoušel infarkt  ), takže jim ze začátku prošlo mnohé ... navíc se v té době krize brala za velké národní melodrama.
Koukej co se dělo pak .... některým otrnulo (Jyrkovi) a jiní se propadli do kómatu (ODS+lidovci+SZ). Jediný kdo se chechtal tehdy i teď, jsou bolševici. Výsledek je evidentní ... s Fischerovou grupou se ve Sněmovně už nikdo prakticky nebaví a vláda jede těžkou údržbu.
Kalousek za Topola si moc vyskakovat nemohl, ta vláda držela na Melčákovi s Pohankou, od kterých se nějaké nadšení pro pravicové změny čekat nedalo, a půlku tvořili lidovci a SZ, kteří prostě jsou to co jsou. Kalousek navíc byl ve vládě čistě díky Topolovi, velké části ODS i samotným lidovcům natruc, a jeho politická podpora byla nulová. Pokud by si vyskakoval způsobem, o kterém píšeš a který by se tobě tak líbil, tak by v té Letenské vydržel nanejvýš měsíc. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út březen 16, 2010 12:13 am Předmět: |
|
|
zemanovci
zeman je mi sympatickej a je to pro me jedna z nejvetsich osobnosti cesky politiky, na dalsich stranach mi sem tam neco vadi (topolanek-magor, kalousek-kam vitr tam plast, cssd nevim no, zeleni nocomment-trochu se zajimam o energetiku a to co se ted dela to si musi delat prdel) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:16 am Předmět: |
|
|
Škoda, že mezi těma vejcema, co před časem lítali na kokůtka nebyl i jeden ruční granát.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 16, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | zemanovci
zeman je mi sympatickej a je to pro me jedna z nejvetsich osobnosti cesky politiky, na dalsich stranach mi sem tam neco vadi (topolanek-magor, kalousek-kam vitr tam plast, cssd nevim no, zeleni nocomment-trochu se zajimam o energetiku a to co se ted dela to si musi delat prdel) |
Kdyby byla většinová volba, a u mě v okrsku kandidoval Zeman, tak mu hlas dám .... on je ideál opozičního politika. Není blbej, je držkatej a nebojí se, místy opravdu i vtipnej, a v našich poměrech ho lze označit skutečně za osobnost. Klaus je podobný případ, byť zcela odlišných vlastností. Nicméně Bože nás chraň aby se někdy zase dostal jakýmkoli způsobem k veslu. Protože co on si natahal do vlády za chamraď .... to se od té doby podařilo překonat jen jednou, a to v podobě Pavlíka Němců
Na druhou stranu vidět jak Jyrka chodí za Milošem s prosíkem aby zvednul ruku ... ... a že by si ho Důchodce z Vysočiny uměl vychutnat _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
K bodům 1 až x co se hádal Tomkins s ygg-em, tak souhlasím s uživatelem ygg. Co měl chudák Kalousek dělat, když před koncem volebního období se prostě nešetří. Nedokážu si představit, že by něco seškrtal a ona krize nakonec nenastala a rozpočet zůstal vyrovnaný, ale lidi přišli o peníze...
| Tomkins napsal: | | Tojotomi napsal: |
Tomkinsi, člověče nemáš problém s častým praskáním žilek? Nechtěl bych být někde poblíž, když čteš článek o ČSSD nebo nedej bože o Paroubkovi |
Ani mi nepovídej. Kde jsou ty doby, kdy jsem žil ve šťastné nevědomosti. Teď aby se člověk pořád jenom rozčiloval. Mě to dřív nedělalo vrásky, ale když teď nemůžu kvůli krizi sehnat práci, tak člověk má na tyhle věci víc času a začne si všímat souvislostí. Věděl jsi například to, že ti stát sebere na daních 55-65% tvý mzdy a tyto daně jsou rozděleny a poschovávány tak, aby se obyvatelé kvůli jejich výši nebouřili? Takhle ti někdo řekne, že je daň z příjmu 15% a tak neděláš problémy. Kdybys ale věděl, že 15% daň ze superhrubé mzdy odpovídá cca 22-23% z hrubé mzdy, už bys tak spokojenej nebyl. Stejně tak kdyby někde bylo veřejně napsáno, že z každého litru benzínu má stát 9 korun, což dělá cca 30Kč z každé stovky, co necháš u benzinky. |
O tom kolik platím státu mám celkem představu. On není ani tak problém ve výšce daní, jak s jejich nakládáním a utrácením. Osobně jsem ochoten platit i daně o něco vyšší. Ovšem za ty vyšší daně (i teď platím víc než bych si přál), bych chtěl vidět výsledky a nějaké změny k lepšímu. Což se bohužel neděje, takže mě to vytáčí. A až mě to vytočí úplně, tak se na to tady vyseru a půjdu makat ven (ne z kanclu, ale za hranice ).
A k tomu hledání zaměstání. Minule jsem viděl nějaký pořad na čtéčku, kde ukazovali situaci ve Španělsku. Je tam 20%-ní nezaměstanost a ptali se nezaměstnaných, jak hledají práci. Jeden tam říkal, že volal na inzerát asi 4 hodiny po tom, co byl inzerát zveřejněn na internetu a do telefonu mu rovnou řekli, že se nemusí ani obtěžovat, že už mají tolik kandidátů, že další musí odmítnout, protože není v možnostech firmy udělat pohovory s dalšími uchazeči.
Btw. já si s hledáním práce užil předloni, kdy jsem dal výpověď a v období po ukončení a nástupem do nové práce, kterou jsem již měl jistou, jsem dlouhodobě onemocněl. Ale to je na delší povídání, které se sem nehodí... _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Určite som ultrazástanca ČSSD Osobne J. Paroubka a D. Ratha
(len nech si toto tu prečíta holu :-)) |
bojuji za tvůj důchod ve 20ti a 19. plat!
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:59 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | JackR napsal: | | By mě zajímalo kdo dal hlas ČSSD, nechápu..... | Člověče, ČSSD má 30% v průzkumech. Já už fakt nechápu tyhle dotazy :-) Jinak řečeno každej třetí co je tady to mohl být :-) |
to zcela koresponduje s názorem psychologa Hubálka, jenž tvrdí, že se není čemu divit, jelikož třetina národa jsou iq pitomci
yggu, jinak respektový rozhovor se Špidlou byl vcelku úsměvný, není to žádnej levicovej hajzl, co tam je jen pro svůj zájem, on opravdu levicovým myšlenkám věří, je to takovej dobrák. Lepší byl s ním rozhovor v Lidovkách, kde se ke stlačení salda ke 3 procentům vyjádřil tak, že se sníží, když se natisknou peníze, ehm.
Zemanovci taky dobrý, někdo musí za Lukoil ve sněmovně lobbovat :-)
Naposledy upravil holu dne út březen 16, 2010 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 16, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | O tom kolik platím státu mám celkem představu. On není ani tak problém ve výšce daní, jak s jejich nakládáním a utrácením. Osobně jsem ochoten platit i daně o něco vyšší. Ovšem za ty vyšší daně (i teď platím víc než bych si přál), bych chtěl vidět výsledky a nějaké změny k lepšímu. Což se bohužel neděje, takže mě to vytáčí. A až mě to vytočí úplně, tak se na to tady vyseru a půjdu makat ven (ne z kanclu, ale za hranice ).
|
V zásadě bych s tím i souhlasil, ale pouze teoreticky .... protože pokud bude existovat nějaká šance jak ty vybrané prachy zašantročit, utratit za kraviny, a ideálně rovnou ztopit, český úředník na ni neskutečně rychle přijde. A pokud taková možnost existovat nebude, bleskurychle ji vytvoří. Jediná skupina obyvatel, která v tomto typu kreativity s nimi drží krok, jsou cikáni ... i když ačkoli jsou více vidět a možná se to nezdá, hrají přeci jen nižší level:-))))
Takže by byla potřeba neustále vytvářet tlak na to, aby zásahy státu do života společnosti byly co nejmenší. Nicméně většina stáda to stejně nepochopí .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út březen 16, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
jinak k tématu, koho volit, stále nevím.
ODS - jejich výsměch, mocenský přístup, Řebíček, Bém, Jančík a spol, rozpad strany - lze napravit jedině řádným výpraskem.
TOP09 - program se mi líbí nejvíce, ovšem Kalouskova minulost, a další křesťané ve straně, teď si budou hrát na pragmatiky, za 4 roky mohou kamarádit s Jirkou.
VV - líbí se mi, že tlačí velké procento žen do politiky -> menší zkorumpovatelnost, nová strana, jejich kauza s financováním je oproti jiným korupčním aférám úsměvná, ale je to taková středová strana..
SSO - zbytečně moc euroskeptiční (z EU máme velkej prospěch), napíchnutí na Klause.
A teď, babo, raď :-)
edit: ještě mě napadli marťani, ale s těmi chce do koalice Jirka
Naposledy upravil holu dne út březen 16, 2010 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|