|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: út březen 09, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Biceps krásná pumpa. |
se ani nedivím
| citace: | | bicepsový zdvih s EZ 548x37,5kg |
by mohl i draper závidět, nebo možná nějakej vytrvalec...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 09, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
To je tak, když si to po sobě nepřečtu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 6:14 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 396 - 11.3.2010
split - celé tělo
mrtvý tah 5x5x150kg
benchpress 5x5x95kg
shyby 3x8
přítahy k bradě 4x8x40kg
zapažování 6xMAXx8kg
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 1:15hod
Konečně jsem zase trochu ubral na těch mrtvých tazích. Musel jsem, jinak by mě to postupně zabilo. Takže dnes pěkných 5x5 se stopadesáti a příště můžu jít zase nahoru.
Benchpress tak nějak normálně s 95. Ani lehký ani ukrutně těžký. Nemohl jsem se ale trefit do techniky, furt jsem to měl někde blbě.
Shyby klasika jako pořád. Celkem to ale šlo, možná se trochu lepším :-)
Přítahy k bradě krása. Ten cvik mě začíná bavit čím dál tím víc. Zapažování taky fajn, sice to bývalo i lepší, ale objektivně to bylo dobrý.
Suplementace:
2 odměrky B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 11:56 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 397 - 14.2.2010
split - spodek
dřepy přední 5x5x80kg
předkopávání 4x10x35kg
zakopávání 4x12x40kg
úzký benchpress 4x8x75kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 3x5x27,5kg
ČAS: 1:30hod
Dnes píšu přesně jak se vyvíjela nálada a kondice v průběhu tréninku:
* Parádní trénink nohou. Dřepy sedly úplně krásně. Ideální den na dřepování. Poslední dvě série nádhera.
* Předkopávání minule lehce, dnes trochu přidám. Krásně to bralo, nohy napumpovaný jak balóny.
* Zakopávání už trochu tužší, dvě série v klidu, další dvě krize, nebylo to těžký, ale začínalo se mi chtít zvracet
* Úzký benchpress mi snad uleví a když předtím dám pauzu, krev se trochu rozproudí zase do celého těla. Jo, bylo to dobrý, jak jsem ležel, tak fajně
* Biceps začínal ne moc hezky, jak jsem vstal z lavičky, fakt jsem myslel, že vrhnu. Musel jsem tak 10 minut sedět, no, nic se nestalo, ale byl jsem teda slušně vyřízenej. Bylo z toho jen 3x5, ale to nevadí, v úterý je zase biceps. Jsem rád, že jsem se nepoblil :-)
Super na tomhle tréninku je to, že mi to vychází na úterý, čtvrtek a neděli. Pro mě je to teď takhle ideálně rozdělený a celkově tato koncepce vrch, celé tělo, spodek s pěti cviky je parádní
Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 16, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 398 - 16.3.2010
split - vrch
push-press 5x5x70kg
přítahy v předklonu 8x5x85kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5x5x35kg
kliky na bradlech 5x5x20kg
bicepsový zdvih s EZ 5x5x47,5kg
ČAS: 1:30hod
Dnes trochu delší trénink, ale to tenhle pravidelně bývá kolem hodiny a půl. Takže vlastně normálně dlouhý. Hlavní změnou dnes bylo, že jsem vyhodil jeden cvik, který mě začal srát a sice přítahy na kladce, takže cviků je 5, téměř všude vládne 5x5 a je to prostě bomba :-)
Push-pressy dnes s cílem 5x5x70kg a povedlo se. I když nebylo to úplně snadný. Zjistil jsem, že to dělám dvěma různými způsoby. Jeden je ten, že to vytlačím a nahoře to pořád držím předními delty a tricepsy a nevím čím ještě a ten je těžší. Druhý způsob je ten, že to nahoře jakoby překlopím trochu dozadu a tím to dostanu to jakýhosi mrtvýho bodu, kdy nemusím vynaložit tolik síly, abych to udržel. Ovšem bojím se, že mi to přepadne dozadu. Co je správně?
Přítahy v předklonu budu dávat po 8 sériích, když jsem vyhodil jeden cvik, tak aby to zádům nebylo líto. Myslím si, že přítahy mi dají víc, než nějaká kladka.
Tlaky na šikmé s JČ poměrně porod a čekal jsem to. Párkrát jsem cvičil na MP a tam i když se zlepšuju, tak ochabujou nějaký svaly, který potřebuju právě u jednoruček. Nevím, který to jsou, ale je to tak.
Biceps parádní, dal jsem před tricepsem a asi to tak budu dělat. Bylo na něj o dost víc síly.
Tricepsové kliky fajné, menší váha než minule, ale fakt pěkně procvičené.
Suplementace:
asi 2 odměrky B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 16, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
Jednou urcite prijde doba, kdy budu cvicit normalne  a az prijde, tak tve treninky budou moje motivace a inspirace
Uz se tesim... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 399 - 18.3.2010
split - celé tělo
mrtvý tah 5x160kg, 3x5x170kg, 5x160kg
benchpress 5x5x95kg
shyby 3x8
přítahy k bradě 4x8x40kg
zapažování na stroji 6xMAXx15kg
ČAS: 1:20hod
Miluje tenhle den, miluju tenhle trénink.
Mrtvé tahy je tak skvělej cvik, nic se mu nevyrovná. Ten pocit, když se činka zpomalí ale zaberu do podlahy a vyletí nahoru je nádherný.
Dnes opět těžší varianta tahů. Původně jsem chtěl tak nějak zvedat postupně nahoru, ale vyšlo z toho tohle a bylo to přesně to, co ve mě bylo. Víc bych asi nedal, míň bych oplakal, že jsem nedal víc.
První série krásná, lehká, paráda. Přihozeno 10kg. Jediný, co mě trochu dnes štvalo je to, že se mi vůbec poprvé převažovala činka. Nechápu to, že by nerovnoměrně naloženo? Asi tam byly nějaký černý svině.
Druhá série dobrá, ještě jsem nevěděl, co mě čeká. Třetí jsem vydřel, ale bez problémů, jen před posledním opakováním jsem si pár sekund rovnal úchop. Pak přišla čvrtá. Tři opakování dobrý, pak to začalo tuhnout. vydřel jsem další dvě, ale to ještě nebylo všechno. Pátá série přede mnou. Byla to nejdelší série mrtvého tahu, jakou jsem jel. Trochu mi povoloval úchop, takže jsem si to furt musel rovnat. Při prvním rovnání mi tělo hlásilo:
dej tři, to ti stačí .
Nic jsem neslyšel. Po třetím opakování mě prosilo:
už poslední, už stačí ,
neposlouchal jsem. Před posledním opakováním na mě celé tělo křičelo:
už dost, už to nejde .
Já si v duchu řekl, hovno, jde to, jde to. A šlo to, těžký, moc těžký, ale šlo to nahoru. Při narovnání jsem byl vítěz. Poslední série o 10 kilo lehčí, krásně lehká...
Benchpress fajn, jako minule. Trochu laboruju s šířkou úchopu. Dřív jsem používal dost úzkou. Chci se přeorientovat na šiřší. Pořád se trochu hledám.
Shyby fajn, nejtěžší část tréninku za mnou, bylo už dobře.
Přítahy k bradě fajn, pumpa jako sviňe a ruce jak balóny. Zapažování dnes na stroji. Odmítal jsem ten stroj, dnes mi ale padl do oka. Není tak zlej, chce to nepřehnat váhu a pěkně technicky tlačit. Dobrý to bylo.
Suplementace:
2 odměrky B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Krasnej zazivnej report, uplne to s tebou prozivam, jak to ctu :) musim ty svy sracky, co pisu v logu, trochu inovovat
A ta mrtvola...prave jsi mi hodil rukavici, sice jsem se do tech 5ek se 170 poustet nechtel, ale do tydne to tam je jak hovno a mozna i 172,5 pokud se naseru
Jinak super vykon, koukam ze endorfinu bylo hodne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi silnější a vzhledem k handicapu o dost, protože já si můžu dost pomoct nohama.
Rád bych 5x5x170kg, ale bude to boj. Předminule jsem dal 5x175, ale dát to jednou a nebo pětkrát, to je kurva velkej rozdíl. No, času dost, ono to půjde a za rok dám 5x200
edit: hele, tam bylo původně 180 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Ty jsi silnější a vzhledem k handicapu o dost, protože já si můžu dost pomoct nohama.
Rád bych 5x5x170kg, ale bude to boj. Předminule jsem dal 5x175, ale dát to jednou a nebo pětkrát, to je kurva velkej rozdíl. No, času dost, ono to půjde a za rok dám 5x200 |
Muj sen byl vzdy 5x5x200kg.... doufam, ze si tohle v budoucnu jednou napisu jako zapis treninku do logu, i kdyz to bude Blue-gymovskych 200kg :)
Do 14 dni tu budes mit napsano 5x5x170kg ani nevis jak, o tom jsem presvedcen
Je to ted tva "dead lift top forma" nebo jsi mel lepsi vykony, kdyz jsi nekdy okolo leta, myslim, necvicil nohy a soustredil se na mrtvolu, jestli si to dobre pomatuji a to jsi take sazel pekny cisla... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
marecek15
(ban)
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
Ale, suppíček
posílám pusu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Je to ted tva "dead lift top forma" nebo jsi mel lepsi vykony, kdyz jsi nekdy okolo leta, myslim, necvicil nohy a soustredil se na mrtvolu, jestli si to dobre pomatuji a to jsi take sazel pekny cisla... | yes, I have never been so strong as I am now :-)
V létě to nebylo zlý. Jenže moje průběžné maximální výkony na pět opakování byly 5x150kg. Takže tohle je asi všeříkající :-)
Ovšem hlavně to nějak neposrat. Pěkně pomalu, možná i pár dní odpočinku brzo zařadím. A taky se chci naplno věnovat hovězímu masu, tam je síla :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne čt březen 18, 2010 7:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
pošli tam tých 220, máš na to. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
Jo, to je fakt. To je výzva. Je to ale 10% plus k maxku, to není málo. Navíc se mi zdá, že tohle 5x5 je sice fajn, ale na vybroušení síly by to chtělo něco lepšího. Minimálně tahat aspoň 2x týdně.
Neříkám ani jo ani ne, ale na moje slova dojde :-)
Díky za podporu přátelé, vážím si toho _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|