Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KAKAč

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak je heslo typu TotojEdoBReHeslo05254152čťťľ$$ tak to neodzipuješ ani keď sa dosereš na takéto dlhé hesla so všetkými znakmi neexistuje žiaden program...
Ak je heslo typu jozo2 tak metódou brute force sa k tomu dopracuješ za xy hodín, príp. dní...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám program macromedia flash professional.
A mám vytvořit animaci.
Akvarium, aby tam plavaly rybičky, byly tam nějaké rostliny atd.
Obrázky rybiček atd si mohu stáhnout, ale chtěl bych poradit nějakej program pomocí kterého bych ten obrázek oříznul.....
http://www.azrelax.cz/imgs/ryba_zluta.jpg vybral jsem si tuto rybku a potřeboval bych stoho jen tu rybku bez toho bílého pozadí....díky.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
squater

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Mám program macromedia flash professional.
A mám vytvořit animaci.
Akvarium, aby tam plavaly rybičky, byly tam nějaké rostliny atd.
Obrázky rybiček atd si mohu stáhnout, ale chtěl bych poradit nějakej program pomocí kterého bych ten obrázek oříznul.....
http://www.azrelax.cz/imgs/ryba_zluta.jpg vybral jsem si tuto rybku a potřeboval bych stoho jen tu rybku bez toho bílého pozadí....díky.

Importuj to do Flashe a pomoci Modify->Trace Bitmap preved obrazek na vektory a bile pozadi smaz (mozna se odstrani automaticky). Potom z toho udelaj MovieClip a s tim pracuj. Zadny extra program nepotrebujes
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díkec.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
squater

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není zač, kdyby něco tak se ozvi. A doporučoval bych překreslit ty šroubky co jsou na původním obrázku:)
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám tu další dotaz,ale tentokrát důležitej:)

Uplně se mi pokazil internet,přestal fungovat a jediný co šlo byl skype a icq?!?Při pustěný nějaký prohlížeče to akorát vypsalo nějaký chyba v portu 80?? a u Windows Vista to taky ukazovalo že je pc připojen do internetu,ale při pokusu o připojení na nějakej web nic a chyba číslo 403...

Zkoušel jsem všechno možný a nic... Pak jsem to druhej den pustil a všechno šlo, asi hodinu a pak zase to samý.To samý to udělalo dneska nešlo to, zničehonic chvilku jo, a pak zase vůbec nic.Zkoušel jsem zase všechno možný a všude to ukazovalo že ok, nakonec jsem resetoval router a to už pak nešlo nic že:) Zkoušel jsem i dát káblík rovnou do pc a to taky nic.

Po zavolání k poskytovateli jsem dostal info že u nich vypadá vše ok, akorát jsem to pak tim připojenim rovnou do pc zablokoval?! tak mi to připojení povolil bo co a nadiktoval IP ADRESU, MASKU, BRANU a DNS, to jsem všechno zapsal do připojení k místní síti, strčil kabel a net jede v pohodě.

Takže je prej router v háji,ok dojdu pro novej router mám tenhle: http://woko.snedl.net/navod-jak-nastavit-router-tp-link-tl-wr542g/
Ten už momentálně 3 hodiny nastavuju a furt to nejede takže jsem trochu s nervama v prdeli. Jel jsem podle výše postovanýho návodu,i instalačního CD a nic nejede. A to jsem zkoušel všechno možný nastavení, a moc jich tam není.

Když postupuju podle toho návodu nahoře tak všechno bliká jak má, nastavim dynamickou IP,utvořim sít. Zkusim se připojit k síti a akorát to furt načítá dokola síťovou adresu a nic víc. A v http://192.168.1.1/ je u WAN IP,Maska,Brána,DNS 0:/ a obtaining network parameters....
Když jsem zkoušel DNS dopsat ručně pomocí toho co mám napsaný teď, tak taky žádná změna.

Když jsem zkoušel u TCP/IP nastavit získat IP adresu automaticky už když mám připojen kabel do PC a ne až když to zapojit do routeru tak mi 1. přestane fungovat net, 2. všechno se stane jako předtim akorát se to teda k síti připojí,ale v síťovejch připojení vidim u IP,Brány i DNS stejný číslo a opět nic nejede...

Určitě tam dělám někde nějakou blbost, i když už mě nenapadá co, protože se na tom snad nedá nic zkatit....
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ještě jsem zkoušel nastavit i statickou IP a všechno napsat tak jak mám teď ale to mi psalo že Bránu píšu špatně
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkousel si zavolat providerovi a poptat se ho jestli nedelal nejake zmeny na siti kde jsi pripojen?
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Zkousel si zavolat providerovi a poptat se ho jestli nedelal nejake zmeny na siti kde jsi pripojen?

Volal- vše co jsem se dozvěděla dostal jsem psal nahoře v příspěvku. Prej připojit ten router už nebude problém

Mě z toho jebne...
usd07

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli ti nejede jen 80tka port, a icq a skype jo tak bude probkém v DNS servu, zkus se připojit na seznam přímo přez ip, když to půjde je chyba na DNS ip seznamu: http://77.75.72.3/
Poman

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

usd07 napsal:
jestli ti nejede jen 80tka port, a icq a skype jo tak bude probkém v DNS servu, zkus se připojit na seznam přímo přez ip, když to půjde je chyba na DNS ip seznamu: http://77.75.72.3/

To kdybych věděl o víkendu sakra:/

Ale ne,teď už mám jinej problém. Volal jsem provideroci ( jinak mám net od kmnet, optickou linku-nebo jak se to menuje), ten mi nadiktoval čísla IP,brány,masky a dns,vyhodil jsem router, zapojil kabel přímo do pc a zadal ty čísla a internet jede. (Jenže mi kabel končí kousek za dveřma u stropu což práci mírně ztěžuje )

Jenže ted zaboha nejde sprovoznit wifi síť na novym routeru co jsem pořídil. Jak jsem to popsal nahoře://///
Poman

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo žádný nápady co muže bejt blbě?
usd07

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na routru musíš nastavit ty IP,brány,masky a dns, na routru bych nastavil DHCP (dinamický přidělování ip) a nějakou základní ochranu klíč, a na kompu bo notasu by jsi mel najit tu sit, zadas ten klic a jedes ;)
JOga

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přeistaloval jsem windows, nainstaloval jsem všechny ovladače, ale nemohu spustit internet (ADSL), co všechno ještě musím nastavit?
usd07

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od koho to máš? jestli k tmou nemáš cd s ovladačema třeba jako je k O2, bo co ja vim co mas za poskytovatele, pokud mu treba nebezi dhcp tak si budeš muset nastavit ip a dalši veci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: