|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Plazer

|
Zaslal: út březen 16, 2010 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | no ja se na to divam na iserialy.sk a tam neni jeste ani 9 nechce se me to stahovat |
No protože tam to dávaj až po tom,co se to oficiálně odvysílá...jako daj se sehnat ty díly dopředu,ale kvalita stojí za ho*no.
Mně se na tom líbí hlavně dvě věci. V dněšní době komediálních, krimi, apd. je to prostě něco jinýho a ta druhá věc je to, že kazdý díl má 50min, což je oproti klasickým 20min. fakt nářez.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 4:26 pm Předmět: |
|
|
12 opic
Nejlepsi sci-fi co sem kdy videl, tak propracovany film sem este nevidel, este se mne nestalo ze bych musel cely film premysel a davat pozor jako u 12 opic. Nicmene nejak sem nepochopil konec, podle mne to zkoncilo spatne, ale cetl sem ze to ma byt happy end, takze se na to budu muset znova podivat. Jeste me zaujal Brad Pitt, ve vetsine filmu sem ho moc nemusel, ale v poslednich 2 filmech, co sem videl (12 opic a Klub rvacu) mne vyrazil dech svym vykonem. 9,5/10 az pochopim konec tak 10/10
edit: jeste sem zapomnel na Matrix.... takze jedno z nejlepsich sci-fi.
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
Je to dobrej, nestranej dokument, každej si musí udělat názor sám, doporučuju. _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 10:16 pm Předmět: |
|
|
Shutter Island
- Psycho ... absolutni psycho ... kdyz vezmu v potaz trailer, ktery predpovida velmi zajimavy thriller, tak naprosto nevim co rict o tom, co se z toho nakonec vyklube ...
DiCaprio je opravdu jak whisky, cim starsi tim lepsi ...naprosto presvedcivy herecky vykon ...
10/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 22, 2010 8:27 am Předmět: |
|
|
Scorcese - Caprio - zlatá dvojka, čo spol. film, to kvalita. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: po březen 22, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
| Ferry napsal: |
Je to dobrej, nestranej dokument, každej si musí udělat názor sám, doporučuju. |
QFT
Who Killed the Electric Car
http://www.csfd.cz/film/225582-who-killed-the-electric-car/
Z trošku jiného soudku, ale taky jde o nestranný dokument, kde si musí udělat názor každý sám. Mně se to hodně líbilo - 9/10.
EDIT: typo _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
Naposledy upravil Tojotomi dne po březen 22, 2010 11:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 22, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
teraz som stiahol staručký ale kurnik asi jeden z naj kung fu vobec Zrada a pomsta , to je proste kultovka pre pamätníkov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: po březen 22, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po březen 22, 2010 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: út březen 23, 2010 9:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út březen 23, 2010 11:36 am Předmět: |
|
|
| Ferry napsal: |
Je to dobrej, nestranej dokument, každej si musí udělat názor sám, doporučuju. |
Dneska sem to dokoukal, a musim říct že je to opravdu perfektně udělaný dokument, a dost se mi to líbilo, doporučuju! Nejlepší jsou scény zmutované nadopované muscle krávy :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|