day - starý log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - day - starý log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> day - starý log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 400 - 21.3.2010
split - spodek

dřepy přední 5x80kg, 5x82,5kg, 5x85kg, 5x87,5kg, 5x90kg
předkopávání 8,8,7,7,6x40kg
zakopávání 4x10x40kg
úzký benchpress 8x75kg, 8x77,5kg, 8x80kg, 8x75kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 5x5x25kg

zkracovačky nohy nahoře 4xMAX

ČAS: 1:35hod

První jarní trénink a vzhůru k lepším výkonům. Přední dřepy jsem dnes jen zvyšováním, hlavně kvůli mojí hlavě. Teď vím, že to půjde a že těch 5x5x80kg bylo maximum jen momentální. Nebo spíš mentální :-)
Poslední série dřepů byla sice těžká, ale šlo to. Rezervy ještě jsou.
Předkopávání dnes relativně těžší a trochu míň opakování. Neskutečná pumpa. Takhle jsem napumpovaný stehna už dlouho neměl.
Zakopávání lehčeji.
Tricepsový benchpress paráda. Dnes to šlo perfektně a taky jsem trochu přidával.
Biceps nakonec opět hezky, 5x5 a i tak pumpovačka pěkná. Technika sice nebyla nejlepší, ale to nevadí.

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Naposledy upravil daymoon dne ne březen 28, 2010 11:22 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Biceps nakonec opět hezky, 5x5 a i tak pumpovačka pěkná. Technika sice nebyla nejlepší, ale to nevadí.

Prave ze byla, chtel jsem te pochvalit, jak to jedes pekne pomalu bez skubani s sebou, ale kozo krize me zmohla a byl jsem rad, ze vubec dycham
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, cítit to bylo taky pěkně :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 401 - 23.3.2010
split - vrch

push-press ze stojanu 5x5x70kg
přítahy v předklonu 4x5x80kg, 4x5x90kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5x6x35kg
kliky na bradlech 5x5x20kg
bicepsový zdvih s EZ 5x5x47,5kg

ČAS: 1:30hod

Po příchodu do posilovny na mě čekalo příjemné zaplnění, v pohodě se cvičilo.
Nebylo ovšem místo na to, abych se rozvášnil u push-pressů, takže jsem to dnes odcvičil s odebráním ze stojanů. Pak přítahy v předklonu, rovnou u stejnýho stojanu. Nejdřív jsem si říkal, že dám trochu lehčí, to mi vydrželo 4 série. Pak jsem 10kg přidal a dojel to. Už to bylo celkem těžký, obzvláště, když jsem to jel po 4 regulérních pracovních sériích.
Tlaky na šikmé porod, porodovič. Dal jsem to po šesti, příšt vezmu 37,5kg činky a pak snad už ty čtyřicítky.
Biceps dnes zase krásně. Těžký, s cheatingem, ale cítím, že to poroste. Tricepsové kliky na bradlech opět s 20kg, opět 5x5 a opět moc příjemné.

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 402 - 25.3.2010
split - celé tělo

mrtvý tah 5x5x172,5kg
benchpress 5x5x100kg
shyby ---
přítahy k bradě 5x5x50kg
zapažování na stroji 4xMAXx15-25kg

ČAS: 1:25hod

Miluje tenhle den, miluju tenhle trénink.

Po tomhle tréninku se mi bude určitě regenerovat nádherně. Jsem se sebou spokojený. Mrtvé tahy odjety bez pásku, bez trhaček, jen s trochou magnézia. Děkuji žlutému za psychickou podporu.
Nebudu se o tom moc vyžvejkávat, lehký to nebylo :-) Ale dal jsem to a to je hlavní.
Benchpress jsem chtěl dát lehce, ale střídal jsem se s jedním borcem se kterým jsem i celkem fajn pokecal o cvičení a vůbec, tak jsem to dal se stovkou, abych před ním neztratil tvář, když on tam měl 120 :-)
Na shyby jsem se vysral.
Přítahy fajn, jen trochu těžké, ale dobré. Zapažování taky dobrý, trochu vyšší váha než posledně, ale uberu, víc mi vyhovuje to rozpumpovat.

Půjdu vymyslet něco k večeři, ale ještě nevím co.

Suplementace:
1,5 odměrky B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsme to skoro mohli jet i spolu, jen by sis tam na kazdou stranu prihazoval 1 malou fidorku navic :)
Dobry, ale seres me s tema 2,5kg navic
Jinak taky ses po tom citil, jak kdybys mel kazdou minutu umrit jako ja dnes a jeste total bez glykogenu s trickem nasatym asi 10 litry potu ? :-)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cítíl jsem se po tom šťastnej a zničenej, rozhodnutej, že příště pokud budu přidávat, tak jedině do trojek.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Cítíl jsem se po tom šťastnej a zničenej, rozhodnutej, že příště pokud budu přidávat, tak jedině do trojek.

houby, priste a prespriste 4ky (175 a 177,5kg) a pak 3ky po 180 atd... :) Jen je blbe, ze v BG je to se tema kotoucema takove vselijake, takze tyhle maly cisla asi nema cenu resit, protoze pokazde tam budes mit nalozeno stejne jinak, ale hlavni je asi ten pocti, proste dnes tam mam nalozeno oficialne tolik a tolik a kolik je to ve skutecnosti sere pes ne? :-)

i kdyz jsem si rikal, ze po dnesku uz tezke mrvoly 5 a mene reps nikdy v zivote videt nechci, ale nejak dostavam chute na 4ky a 3ky :-)

Jinak kdyz uz je rec o mrtvolach, tak dnes jel v BG mrtvoly vedle me i Poman, suverene bez podlozek jen na koberci, nejdrive tam mel 180kg uz nevim kolik reps a kolik serii, ale asi hodne a s vynikajci technikou a s takovou neuveritelnou lehkosti, ze to vypadalo, jak kdyby tam pomalu nemel nic nalozeno....fakt jsem cumel (a to myslim vazne, hlavne to jak lehce to vypadalo a jak se u toho doslova nudil celej vysmatej a ja tam zatim pocital andelicky*a20* ) pak si jeste nakladal dal 200 mozna i vice, ale to uz jsem nevidel.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný řešení toho problému je si ty kotouče převážit. Ovšem to už se jednou stalo pokud si pamatuju (kouba je vážil).

Už to neřeším. Pro mě je důležitý, že jsem dal o x kilo víc než minule a o X kilo víc než před rokem na stejných činkách.

Každopádně tohle byly poslední pětky. 4. a 5. opakování už mělo horší průběh a tak ty trojky by byly ideální. Ovšem abych to nepřepálil. Do konce roku mám cíl dát 220 a pokud bych si něco posral, těžko bych to splnil.

Poman...má sílu no, co na to říct. Bazzy včera taky 5x190 a jak hovno. Jednoduše někdo to tam má a někdo ne.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak ja to taky neresim, jen si davam pozor, abych na jedne strane nemel treba 2 cerny 15ky :-) A nemluvim ani tak o tom, ze tam ma clovek mene nez si mysli, ale o tom, ze to tam stejne vazi vsechno jinak, neco vic, neco min, takze pokazde je to jine, ale presne jak rikas, neresit to a proste si v dalsim treninku nalozit vic nez jsi mel v predchozim a to staci.... a jak je to doopravdy vem cert.

U me to bylo presne tak jak u tebe, 3 opak v poho - ideal, 4. a 5. uz horsi prubeh

A vcera to nebyl Bazzy, ale Marek, ten Marek, co se snim znam ze skolky , Bazzy uz tam nechodi
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, vlastně Marek. Já zapomněl :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

volal me marek a rikal ze 5x5x172 je vic nez 5x100,3x80,120x0, 1x50,5x190 jak to cvici on
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 403 - 28.3.2010
split - spodek

dřepy přední 4x10x55kg
předkopávání 4x10x30kg
zakopávání 4x12x40kg
úzký benchpress 4x8x75kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 5x5x25kg

ČAS: 1:20hod

Dnes to teda bylo hódně zlý. Pořád se nemůžu dát dohromady z páteční resetovací akce - menší sraz ze základky. Sice jsem už v 4:30 byl doma, ale celý včerejšek byl takovej gumovej a dnes jsem cítil jakýsi nedostatek energie :-)
Dnes to nemá cenu moc okecávat. Jedině, že jsem zkoušel dřepy z rukama napnutýma nad hlavou. Já teď nevím, jak se to jmenuje. Že by trhové dřepy? No, jedno je jistý, že se musím začít protahovat a strečovat. Nevím co všechno mám zkrácený, ale ty dřepy mi nejdou. Když jdu do dřepu, ruce mi jdou dopředu a neudržím je nahoře. Musím dělat dost široký ten dřep a tak to celý vypadá dost divně :-)

Další věc. Začnu se nějak cíleně věnovat józe, úplné základy. Uvědomění si těla a dýchání a tak dále. Potom se chystám, že začnu běhat. Jen jak se ještě víc oteplí, jdu do toho. Potřebuju trochu kondici a letos chci vypadat dobře nahatej na koupališti :-)

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Naposledy upravil daymoon dne ne březen 28, 2010 11:23 am, celkově upraveno 1 krát
YUD

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ses teda musel pořádně resetovat, že se ti vnitřní hodiny posunuly o měsíc dozadu
Ale jinak jedeš pěkně
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To byl totiž mástr reset :-)

Prd pěkně, jediný, o čem můžu mluvit je ten mrtvý tah, to se mi celkem líbí. Včera jsem makal na zahradě a katastrofa. Když mám použít maximální sílu, tak to jde, jinak kondice nulová. Ovšem já to tak nenechám a budu makat zase trochu jinak.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - day - starý log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: