Posilovna "Pepíka" z Chebu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovna "Pepíka" z Chebu  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovna "Pepíka" z Chebu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ferry

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pak už jen stačí doufat :D když to bude moc krátký, budeš první fitko pro liliputy :D
Číča

PříspěvekZaslal: so březen 20, 2010 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt bomba... a Vsechno nejlepsi k vcerejsimu svatku! :D
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: so březen 20, 2010 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to skvěle! Když jsem viděl ty první obrázky, tak jsem si říkal: "Tom jsem fakt zvědavej jak to chce udělat." Ale hned a první polohovatelná lavička mě přesvědčila o tom, že to zmákneš. Jsi fakt borec!
Doufám, že bude nějaký slavnostní otevření
Pepa

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky číčo...

Tak jsem konecne dodelal ty pos***y predkopy. Bylo s tim zatim fakt nejvetsi sraní. Na trikrat jsem delal ten spodni oblouk, vsude je same nastavovani, celkem je tam 7 nastavovatek. Cili kdyz neco bylo dobre, dala se jina poloha a uz zase neco prekazelo...

Kazdopadne tady to je:

a zakopavani v leze:

pro bystre hlavy: proc je vepredu ten druhy oblouk? Pac se prez vrchni kladku budou dat delat zakopy v sede.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tojotomi

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to úžasně. Až to bude hotové, zveřejníš nám tu náklady na materiál a celkový čas, který jsi tomu obětoval?
Pepa

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naklady muzu to problem nebude, cas bude horsi protoze si to nepisu a ted mam trebas tyden volno tak delam kazdy den dost dlouho, jindy jsem v praci tak chodim v tydnu tak na 2 hodky obcas+vikend, taky nekdy delam s kamosem, vetsinou sam... je to ruzny no.
Kazdopadne cca jeden stroj je tak 2-4 dny rekneme po 8 hodinach, to odhadem.
Jinak pak dodam taky nejaky planky podle toho kdo jak bude chtit ale az to bude hotove vsechno, ted na to nemam naladu to merit a psat, udelam to pak na presno protoze neco jsem doupravoval atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pepa

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak aby jste me nemeli za flinka, ze jsem nic nepridal a tudis nic nedelam, opak je pravdou, mam tyden volno tak delam do roztrhani tela. Bohuzel jsem na to sam, oni kamosi prijdou az bude hotovo...

no a jelikoz trpim nedostatkem materialu tak to trosku preskakuju sem a tam jako jsem dnes treba dodelal konecne klec

takhle jsem vyresil tedy patra a ten trojuhelnik jeste prijde osadit dorazem a bude slouzit jako drzak na cinku pri benchi nebo tlacich a vubec pri vsem.

taky jsem udelal pecdeck+delt, zajimavej napad mi vnutkl nedostatek zakladniho materialu, chybel mi tak metr a pul, a tak jsem udelal drzadla vyndavaci a daji se prendat na delt deck. Usetrim tim vlastne i na deskach a oblozeni a navic to nebude prekazet.

taky jsem vcera a dneska delal kladky ale tady cekam na ten matros... zitra je dodelam a pak se vrhnu na legpress, na ten se tesim asi nejmin, je to velka a celkem slozita potvora. Na zaver uz jen multak, pak drobnosti jako zidlicka, lavicka na hyperextenze,ramena na lytka a bradla do klece a jeste par drobnosi.

Naposledy upravil Pepa dne čt duben 01, 2010 7:52 pm, celkově upraveno 1 krát
post-fipa

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je fakt moc luxusní práce!
Pepa

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky ze se libi... Zase neco pridam. Kladky uz jsou hotove komplet, ted delam legpress s heckendrepem. z cehoz uz mam taky docela dost. Myslim ze jeste tak 5 hodin prace a bude celej na coz se fakt tesim pac je to obluda obrovska a tezka jak prase.

No zde jeste ty kladky ale je tam vsude hroznej bordel tak se omlouvam ze nejsou tak videt jak by to chtelo.

tady jsou sice dobre videt ale nejsou uplne kompletni

a tady trochu chaos ale komplet

no a tady skoro hotovej ten legpress

Je to trochu netypicke ze vlastne hackeny budou normalne a kdyz budete chtit delat legpress tak se to operadlo skloni takze budete vlasne jakoby v predklonu tlacit nahoru, nadruhou stranu si myslim ze to je celkem normalni poloha akorat je clovek proste obracene.
Mival jsem to kdysi jinak, ze se nahoru namontovala na 4 srouby plosina a dolu se zase misto plosiny dala "postylka" ale nechci delat nejaky slozity predelavani...
Kazdopadne na tom jeste musim udelat drzaky na tyce, dolu plosinu a zajistovadla, pak uz zbyva multipress na ten se celkem tesim pac to neni nic sloziteho a pak par drobnosti a uchytu a bude hotovo. Fakt uz se moc a moc tesim nejen na to ze uz budu mit svoji posilku ale i na to ze tam travim veskerej volnej cas a nemam pomalu prst kde by nebyla popalenina nebo riznuti.

Naposledy upravil Pepa dne čt duben 01, 2010 8:34 pm, celkově upraveno 1 krát
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pepo, respekt, obdivuju šikovný lidi, ale co předvádíš ty se běžné šikovnosti naprosto vymyká...fakt super
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Tomkins

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nechápu, jak můžeš za jeden den sám stihnout to, co já bych dělal tak týden... a ještě by to bylo křivý a špatně posvařovaný...

Fakt, tvoji zručnost mít, tak si doma posvařuju alespoň pořádnou klec. Takhle mám jen kupovaný stojany a jen nadávám, jak by to šlo vyřešit líp.
JOga

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

založ si pepo zámečnictví a uživíš se bezproblému s tvojí zručností
Pepa

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle cele neni prace za jeden den, delal jsem to vcera a neco jsme delali (ano ve dvou) predevcirem.
Jinak diky za poklony, celkem to potesi.
O zamecnictvi jsem vcera premyslel celej den, delat takhle stroje pro lidi by bylo docela prijemne, rad neco vytvarim a vymyslim a jelikoz delam v obchode, tam to zrovna moc nevyuziju.
Spis jde fakt o to mit zakazniky a taky jde o to jak je to s ruznyma atestama atd.
Ale myslim ze tu chybi takovej ten prostor jako jsem potreboval ja, ze ma urcitej prostor a do nej chci urcite veci a tohle navrhnout a vyrobit.
Pepa

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po delsi dobe pridavam dodelany legpress+hacken. Moc to ted nejde, aby ne kdyz clovek prijde v pul 6 domu z prace ale i tak je konecne tenhle kolos hotovej.
Ja vim ze ted ty fotky jsou docela maglajs, ja uz se tam taky pomalu nevejdu :-) Bude to docela dost naplnena posilka.
Co bych si trochu vytknul je sirka zakladny. Delal jsem ji 60 ale bohate by stacilo tak 45cm. Ale je to fakt kus zeleza, jezdi to fajnove po loziskach a zkousel jsem i legpress a ta pozice ktere jsem se trochu bal aby nebyla divna mi prijde v pohode, clovek se tam pekne opre spodkem zad a nasteluje tak jak chce s cimz mivam dost problemy na tom horizontalnim co maji u nas ve fitku.

Bylo docela opruz pridelavat tu jezdici cast s tima pojezdama ke konstrukci, byl jsem na tom pomalu sam a ono to zrovna lehky a maly neni.
Ted prez vikend a vajickonoce udelam multipress a snad dodelam i hyp. lavicku a adaptery na uchyty a par drobnosti cimz bych mel byt se zamecninou vpodstate hotov.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laik žasne, odborník se diví

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovna "Pepíka" z Chebu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: