No třetí díl se natáčí... ty si viděl trailer který je vždy ke shlédnutí u každého filmu během natáčení, takže věř tomu kámo že si na tu trojku ještě počkáš
Ten Vin Diesel by mne taky zajimal, co sem ho videl treba v Ochránci tak minimálně prsa měl uplně prvotřídní :-)
Prsa měl luxusní, ruce taky nebyly špatný, ale nehledejte vtom vědu, cviči podle mě normálně, ale už déle a možná i nějaké lepší doplnky.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Neni to z filmu, ale ze serialu Survivor...To by mě zajímalo kolik tam má tak kg (výšku neznám, ale těch 185cm+ mít bude)
Podle mého naprosto dokonalá postava:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru