Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci  Úvodní stránka -> Trénink -> Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Berete jako většího borce žilnatýho vyrýsovanýho chlapíka, nebo jste zastáncem čim větší objem tim větší frajer?
Vyrýsovaný
65%
 65%  [ 39 ]
Zalitý v tuku
35%
 35%  [ 21 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem jeden z těch zalitejch v tuku, vím že bych měl asi hubnout, ale prostě mě diety nebaví a radši budu trochu větší.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno nevím, zavidis jim sebevedomi? to neni ve svalech ale v hlave.
Chces zvedat vic a byt mohutnejsi? Zacni poradne trenovat a jist.
To jestli maji na sobe tukovou vrstvu nebo ne, nezmeni to mnozstvi svalu a sily co maji pod ni i kdyby ses na hlavu stavel :). Jestli se nekomu posmivaji tak jsou idioti a to plati jak pro ty tvoje tukem zality borce, tak pro vyrysovany machry. Ale jeste jsem nevidel ze by se me nebo nekomu jinemu ve fitku nekdo posmival za to co zvedam/e nebo jak vypadam.

A kdo je vetsi borec? To chces posuzovat podle vzhledu ve fitku? Snad kazdej cvici podle sebe a pro sebe tak aby dosahl toho co chce ne? Bez rict Savickasovi, ze je tlusty prase zality az po usi v tuku, ze nevi jak je ohromne tezky vyrysovat a mit ty cool zily :P Wake up a starej se o sebe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alexisis

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že tazatel se ptá, kdo má větší právo se se svoji postavou chlubit. Jestli někdo kdo si vážně dává záležet, dodržuje životosprávu a vypadá dobře, nebo upocený prase, který má sice sílu, ale vypadá příšerně.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si borcov moc nevsimam (proti gustu ziaden disputat), ale zenske sa mi pacia stihle
mysH

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alexisis:
Ja myslim, ze je to hlavne nejaky dusevni problem. Kdo chce silu, nebude dietit .. kdo chce chce plazovku, tezko pozene vahy ..
Kazdymu co ho bavi .. to se priste bude soudit podle vzdelani, barvy nebo ucesu? Ze je nekdo namyslenej je jeho problem .. a covece zatim jsem videl namyslenych daleko vic pitomcu v natelniku, ktery maj na sobe min svalu nez moje 80ti leta babicka ..
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alexisis: a jako chlubit komu nebo kde? Ja dokazu ocenit stejne tak silove vykony ve strongmanech/liftu nebo i dobreho kulturistu na podiu ( i kdyz to prvni je mi mnohem sympatictejsi nez promenada v plavkach), ale pokud se nejedna o sport tak ma imho clovek stejne pravo se chlubit silou jako nekdo jiny vyrysovanim, oboji stalo usili a zenam je to stejne uplne jedno, naopak zeny casteji sahnou po prumerne vypadajicim muzi nez svalovci.
SethX

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alexisis napsal:
Myslím, že tazatel se ptá, kdo má větší právo se se svoji postavou chlubit. Jestli někdo kdo si vážně dává záležet, dodržuje životosprávu a vypadá dobře, nebo upocený prase, který má sice sílu, ale vypadá příšerně.

Já sem upocený prase a sem spokojenej ne každej má životní cíl bejt vysekanej na kost a celej život tomu pdřizovat
tarzos

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lol je snad na každým jak vypadá. Někdo, kdo dělá více sportů a nechce hrotit váhy ani objem, tak se mu asi bude víc líbit seknutá postava. Zase někdo, kdo jede váhy asi jebe na vyseklý břicho. A jestli má právo v posilce machrovat ten nebo onen...kravina. Ať si radši každej hledí svýho...
alexisis

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SethX napsal:
alexisis napsal:

Já sem upocený prase a sem spokojenej ne každej má životní cíl bejt vysekanej na kost a celej život tomu pdřizovat
Neber to doslova. Pokud jsem se tě dotknul, tak se omlouvám.
Medek

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já jsem neštastně použil slovíčko posmívat a zvedání těžkých vah.
Opravdu nemam s timhle žádný problémy ani mindráky.. Mě nevadí že se motam kolem průměru. Pochopte, že to je muj pohled , neznamená to že zrovna já jsem vysekanej a někdo se mi směje že zvedam 80 kg na bench :D nic takovýho

Ač s humorem, tak jsem to myslel přesně jak píše alexisis.

Já otevřeně říkam, že i když někdo chodí cvičit do fitka a je zalitý v tuku, tak je u mě poloviční pracant. Myslim si, že chodit do fitka a zrát jako dobytek dokáže i medvěd z cirkusu.. Zato naopak když vidim vysekanou postavu, tak je mi hned jasný, že to neni jen chození do fitka a zraní, ale že se za touto postavou skrýva obrovská dřina a odříkání.

Naposledy upravil Medek dne ne březen 28, 2010 6:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
usd07

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nekdo nabírá v pohode a je pořád vysekanej a nekdo má kort trochu tuku, a neznamená to že nedře jako kůň a nenodržuje stravu
Medek

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

usd07 napsal:
nekdo nabírá v pohode a je pořád vysekanej a nekdo má kort trochu tuku, a neznamená to že nedře jako kůň a nenodržuje stravu

Já nemam na mysli trochu tuku, myslím být i zalitej v tuku - dejme tomu 30% a vejš - vysekanej tak něco kolem 10% procent tuku v těte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
usd07

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrý vejdu se ;)
Broken

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medek napsal:
Tak já jsem neštastně použil slovíčko posmívat a zvedání těžkých vah.
Opravdu nemam s timhle žádný problémy ani mindráky.. Mě nevadí že se motam kolem průměru. Pochopte, že to je muj pohled , neznamená to že zrovna já jsem vysekanej a někdo se mi směje že zvedam 80 kg na bench :D nic takovýho

Ač s humorem, tak jsem to myslel přesně jak píše alexisis.

Já otevřeně říkam, že i když někdo chodí cvičit do fitka a je zalitý v tuku, tak je u mě poloviční pracant. Myslim si, že chodit do fitka a zrát jako dobytek dokáže i medvěd z cirkusu.. Zato naopak když vidim vysekanou postavu, tak je mi hned jasný, že to neni jen chození do fitka a zraní, ale že se za touto postavou skrýva obrovská dřina a odříkání.

někdo žere jako prase a je pořád vysekanej.Někdo dodržuje stravu velice dobře a stejně se na něj tuk lepí a celé to pak vypovídá akorát tak o hovnu:-)
neis

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tím chceš Medku říct, že pořádný chlap s ohromnou sílou nedře a lajdačí, ale 60 kilový prakticky bezsvalnatý i když na kost rýslý boreček makající na vrcholku bicepsů dře?? To že má někdo více tuků neznamená, že má méně svalů, jen se mu prostě nechce pachtit s dietou kvůli pár měsícům v plavkách a to více maká v posilce. . Pro mě jsou rozhodně větší borci a dříči siláci i než "vysekaní fotbalisti", druhá věc jsou velci vysekaní chlapi, ale těch moc není....

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: