|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Berete jako většího borce žilnatýho vyrýsovanýho chlapíka, nebo jste zastáncem čim větší objem tim větší frajer? |
| Vyrýsovaný |
|
65% |
[ 39 ] |
| Zalitý v tuku |
|
35% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
frogg

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
To Medek: teda ty mas starosti. To kvuli tomu nemuzes urcite doma spat. Byt tebou, tak to tem lidem rovnou rikam. Neco jako: co se tu ty tlusty prase naparujes v tilku :D
Pak napis vysledek. Verim, ze to pak bude jeste zabavnejsi diskuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Medek
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
| frogg napsal: | To Medek: teda ty mas starosti. To kvuli tomu nemuzes urcite doma spat. Byt tebou, tak to tem lidem rovnou rikam. Neco jako: co se tu ty tlusty prase naparujes v tilku :D
Pak napis vysledek. Verim, ze to pak bude jeste zabavnejsi diskuze. |
To nejsou moje starosti ale zajímá mě, jak se k tomu staví místní železodrtiči.
neis: ne nechci říct že lajdačí, ale argument že se někomu nechce rýsovat.... mě to příde jako by si někdo koupil silný auto a jeden se o něj staral, pravidelně ho myl, čistil a leštil. A druhýmu se rozpadaly prahy, loupal lak atd a nechal ho hnít, protože je líný se o něj starat, protože má přeci silný motor tak nepotřebuje leštit karoserii.
Nemam na mysli šlachovitý fotbalisty ale třeba něco jako tohle:
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:53 am Předmět: |
|
|
| alexisis napsal: | | Myslím, že tazatel se ptá, kdo má větší právo se se svoji postavou chlubit. Jestli někdo kdo si vážně dává záležet, dodržuje životosprávu a vypadá dobře, nebo upocený prase, který má sice sílu, ale vypadá příšerně. |
Potrebu nebo dokonce pravo chlubit se postavou? :D Nekdo proste cvici protoze ho to bavi, citi se lip, chce zvedat vahy a na nejake rysovani se muze tak akorat vy......
Lidi, ktery cvicej predevsim kvuli tomu dobre vypadali moc nechapu. I kdyz pro nejakeho narcise musi byt tenhle duvod ten pravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:58 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | alexisis napsal: | | Myslím, že tazatel se ptá, kdo má větší právo se se svoji postavou chlubit. Jestli někdo kdo si vážně dává záležet, dodržuje životosprávu a vypadá dobře, nebo upocený prase, který má sice sílu, ale vypadá příšerně. |
Potrebu nebo dokonce pravo chlubit se postavou? :D Nekdo proste cvici protoze ho to bavi, citi se lip, chce zvedat vahy a na nejake rysovani se muze tak akorat vy......
Lidi, ktery cvicej predevsim kvuli tomu dobre vypadali moc nechapu. I kdyz pro nejakeho narcise musi byt tenhle duvod ten pravy. |
buď v klidu , že minimálně 80% lidí cvičí , protože chcou vypadat a sekundárně , protože je to baví
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 29, 2010 8:29 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: |
buď v klidu , že minimálně 80% lidí cvičí , protože chcou vypadat a sekundárně , protože je to baví |
To jim nemuze moc dlouho vydrzet. Teda alespon pro mne by to nebyl dost zavazny duvod
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po březen 29, 2010 8:38 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
To jim nemuze moc dlouho vydrzet. Teda alespon pro mne by to nebyl dost zavazny duvod |
pro tebe ne, pro někoho jiného ano
nebyla tady někdy anketa, proč kdo cvičí? hledal jsem, ale nenašel, výsledky takovéto ankety by mě i zajímaly, ale nechce se mi ji zakládat, když si myslím, že to tu už bylo
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: po březen 29, 2010 9:02 am Předmět: |
|
|
Medek: Uvědom si, ža každý má jiné priority. Ektomorf vs endomorf, student vs dělník, každý má naprosto jíné podmínky. To tvoje přirovnání je trošku mimo. To by spíše sedělo k člověku, který chodí do fitka a co sedí doma na gauči. Spíše je to jako by jsis koupil hammra, jeden ho by sním jezdil jen po běžných cestách, neustále ho leštil a mluvil o něm a druhý sním jezdil do térenu, ždímal jeho přednosti naplno a užíval si výhod hammra plnými doušky a na nějakou zablácenou karoserii by kašlal ;) Ideální by byl asi kompromis mezi silou,hmotou,ohebností a výdrží, ale jakým směrem se každý vydá je jeho věc, základem je ale stále láska k činkám, jinak u cvičení nikdo nemůže vydržet..Pokud bereš obecné mínění, tak se chlubit může určitě vysekaný, jelikož je to masmedii propagovaný ideál a asi to má blíže k tělesnému zdraví než kopa loje..
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: po březen 29, 2010 9:06 am Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | drlift_ napsal: |
To jim nemuze moc dlouho vydrzet. Teda alespon pro mne by to nebyl dost zavazny duvod |
pro tebe ne, pro někoho jiného ano
nebyla tady někdy anketa, proč kdo cvičí? hledal jsem, ale nenašel, výsledky takovéto ankety by mě i zajímaly, ale nechce se mi ji zakládat, když si myslím, že to tu už bylo |
Ty opravdu myslíš, že někdo dokáže cvičit jen pro vzhled a samotné posilování ho nebaví? Jo možná nějaký středoškolák kvůli blondýně ze 4. ročníku, ale běžný chlap dost pochybuju, krátkodobě určitě, ale dlouhodobě si myslím že to fakt nejde, pokud nemá extra silnou vůli....
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po březen 29, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
Osobně bych řekl, že je to kombinace všech faktorů. Imho většina lidí začíná v posilovně z toho důvodu, aby si zlepšili vzhled (mě nevyjímaje). Postupem času tak 90% lidí odpadne a zbytek si v tom najde to svoje (někdo si zamiluje pocit po tréninku, někdo prostě nechce bejt fyzická troska, jako většina jeho vrstevníků:)).
Co se tématu týče, dávám přednost menšímu procentu podkožního tuku, protože člověk líp vypadá, líp se sportuje a hlavně si konečně na sebe můžu koupit nějaký normální hadry:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:10 am Předmět: |
|
|
Pokud nekdo preferuje obri nevyrysovanou postavu, tak je to jeho vec. Me osobne se libi vyrysovana postava. Jelikoz, kdyz clovek vazi 120 kilo, tak je sice pekny, ze zatlaci 200 na benchi a drepne 250, ale pro praktickej zivot je to podle me naprosto nepouzitelny. Staci, kdyz vyjde par poschodi a nebo ubehne par metru a je hned zadychany.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magua
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:21 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | ale pro praktickej zivot je to podle me naprosto nepouzitelny. Staci, kdyz vyjde par poschodi a nebo ubehne par metru a je hned zadychany. |
v praktickym zivote pouzijes vytah nebo jedes autem ..
btw nehazel bych vsechny do jednoho pytle, kondice nekterych velkych by te mohla docela dost prekvapit ..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
cocman - pletes si dojmy a pojmy :)
vyrysovana postava neznamena automaticky nadprumernou kondici a naopak to, ze ma nekdo pres 100 (nebo i pres 130) kilo a slusny mnozstvi podkozniho tuku neznamena, ze se zadejcha sotva vyjde schody
a otazka "je vetsi borec ten vyrysovanej, nebo ten oplacanej a silnej" skutecne znaci velkeho ducha _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
Malokdo ma genetiku na to aby mohl byt vyrysovanej a pritom velkej a silnej. Vetsina je bud velka a holt zalita (aspon vetsinu roku) nebo se drzis mensi a vysekani. Bez steroidu nikdo velkej a vyrysovanej nebude z beznych lidi bez extra talentu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
Asi sem se spatne vyjadril
mysH:jasne, ze nekdo radsi pouzije vytah nebo auto....vim, ze nekteri velky maji slusnou kondici....ale kdyz si pudou napriklad zabehat nebo zaplavat, tak na tom urcite nebudou tak dobre, jako nekdo mensi
Cizo:Tak to je asi pravda, ale ja to beru tak, ze kdyz ma nekdo vyrysovanou postavu, tak ma i dobrou kondici...protoze nemam na mysli ty lidi, co chodi do posilovny si odcvicit svuj split a pak si sednou na 40 minut na rotoped....mam na mysli ty, kteri to berou v podstate trochu jako zivotni styl byt porad v dobry kondici
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|