|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Berete jako většího borce žilnatýho vyrýsovanýho chlapíka, nebo jste zastáncem čim větší objem tim větší frajer? |
| Vyrýsovaný |
|
65% |
[ 39 ] |
| Zalitý v tuku |
|
35% |
[ 21 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
Medek
|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
Ja cvičim tak ze 70% procent abych dobře vypadal a ze 30% protože mě to baví. Občas si zajdu i když se mi jooo nechce ale nějak mě to vnitřně uspokojuje. Když vim, že 90% kluků kolem mně sedí v hospodě, nebo se válejí s chipsama u telky, tak se chci lišit. Citím se líp, mám víc energie do života.. měl jsem přes pás 97cm , to víte přítelkyně vám neřekne - vypadáš tak nějak tlustě.. oni říkaj : jo máš trochu bříško ale to je v pohodě přeci ti sluší...
Ono to ale v pohodě neni, když se sotva ohnu zavázat si tkaničku, v posteli si připadam jako vorvan co se sotva otočí z boku na bok...
Když pak shodíte cejchu a rýsnete svaly, tak ten udiv přítelkyně, známých, kamarádů jak si klepou na čelo a říkají si - tohle je ten tlouštík co dával v knajpě 8-10 piv..
Tak tohle mě uspokojuje, je mi jasný že 100 hlav 100 jiných nazorů, každý máme jinou genetiku.. ale chodit do fitka 3x týdně, mít 120kg a být zalitej tak z toho bych moc velkou radost neměl.
Edit: já prostě nevěřim tomu, že někdo je na tom geneticky tak špatně, že by nemohl zmírnit procento podkožního tuku.. jo je jasný že pak nebude mít biceps 50cm a hrudník 120cm ale tak už to chodí.
Naposledy upravil Medek dne po březen 29, 2010 11:44 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:41 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | ale kdyz si pudou napriklad zabehat nebo zaplavat, tak na tom urcite nebudou tak dobre, jako nekdo mensi |
Vrchol demagogie .. proc by asi nekdo takovy sel behat nebo plavat jinak nez rekreacne. Naloz tomu tvymu vyrysovanymu poradnej drep a zlomi mu to prinejmensim nohy nebo zada ..
Porovnas dva uplne jiny cile cviceni, takze logicky asi budou mit oba i jinou vizualni podobu ..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
mysH:Jak sem uz rekl...pro nekoho je to v podstate zivotni styl. Nekdo nechce bejt dobrej jen v tom, ze dela tezky drepy a mrtvoly....nekdo chce umet sirokou skalu sportu. Od behu po plavani az ke kolektivnim sportum. Kazdymu se libi neco jinyho a ja to respektuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:48 am Předmět: |
|
|
| Medek napsal: | Ja cvičim tak ze 70% procent abych dobře vypadal a ze 30% protože mě to baví. Občas si zajdu i když se mi jooo nechce ale nějak mě to vnitřně uspokojuje. Když vim, že 90% kluků kolem mně sedí v hospodě, nebo se válejí s chipsama u telky, tak se chci lišit. Citím se líp, mám víc energie do života.. měl jsem přes pás 97cm , to víte přítelkyně vám neřekne - vypadáš tak nějak tlustě.. oni říkaj : jo máš trochu bříško ale to je v pohodě přeci ti sluší...
Ono to ale v pohodě neni, když se sotva ohnu zavázat si tkaničku, v posteli si připadam jako vorvan co se sotva otočí z boku na bok...
Když pak shodíte cejchu a rýsnete svaly, tak ten udiv přítelkyně, známých, kamarádů jak si klepou na čelo a říkají si - tohle je ten tlouštík co dával v knajpě 8-10 piv..
Tak tohle mě uspokojuje, je mi jasný že 100 hlav 100 jiných nazorů, každý máme jinou genetiku.. ale chodit do fitka 3x týdně, mít 120kg a být zalitej tak z toho bych moc velkou radost neměl.
Edit: já prostě nevěřim tomu, že někdo je na tom geneticky tak špatně, že by nemohl zmírnit procento podkožního tuku.. jo je jasný že pak nebude mít biceps 50cm a hrudník 120cm ale tak už to chodí. |
tvoje motivace je samozrejme ok, trochu si zacvicis, nemas takovy bricho, vypadas lip... fajn, to je v poradku
ale nekterym tohle malo rozhodne nestaci, me by treba takovej duvod ani nestacil k tomu, abych si sbalil tasku do fitka, natoz abych chodil trenovat, to bych ten cas a energii investoval do neceho mnohem hodnotnejsiho
takze rozdilny cile ano, ale hodnotit co je lepsi, nebo ci usili ma vetsi hodnotu, to je preci nesmysl _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po březen 29, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | mysH:Jak sem uz rekl...pro nekoho je to v podstate zivotni styl. Nekdo nechce bejt dobrej jen v tom, ze dela tezky drepy a mrtvoly....nekdo chce umet sirokou skalu sportu. Od behu po plavani az ke kolektivnim sportum. Kazdymu se libi neco jinyho a ja to respektuju. |
Jde dělat aj obojí, když sem vloni a předloni dělal přípravu na strongmany tak jsem ještě hrával okresní ligu v hokejbale, chodil si zahrát florbal, fotbal a do toho na sebe relativně něco nazvedal, prostě nesnášim šmrdlání když něco dělam tak pro maximální užitek a ne abych neseděl v knajpě a nedával 10 piv, což se dá taky výborně kloubit ale to je na jinou diskuzi _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: po březen 29, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
zajímavý je, že když se podíváte do galerie formy kde jsou fotky zde na foru, tak jsou tam povětšinou hezky vyrýsovaný postavy.
Proč se touto postavou člověk chlubí a na druhou stranu tam nejsou fotky z té druhé skupiny 100kg zalitých v tuku.
Když to někoho uspokojuje být takový tak proč se stydí dát tam fotku?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po březen 29, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
medek: ach jo, to je nekonecny :) fotky objemu v galerce mas a lidi je davaj. Ano na vyrysovanou postavu je hezci pohled, s tim souhlasim .. ale ukaz mi nejakyho vyrysovanyho jak dava vahy nebo osobak ..
On mimochodem ten tuk neni na tele zbytecne .. premyslel jsi nekdy proc je tolik kulturistu poranenych? Cim to asi bude ..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 29, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Medek napsal: | zajímavý je, že když se podíváte do galerie formy kde jsou fotky zde na foru, tak jsou tam povětšinou hezky vyrýsovaný postavy.
Proč se touto postavou člověk chlubí a na druhou stranu tam nejsou fotky z té druhé skupiny 100kg zalitých v tuku.
Když to někoho uspokojuje být takový tak proč se stydí dát tam fotku? |
ty v tom mas cim dal tim vetsi hokej...
ty "zality" se napriklad predvadi jinde - treba na zavodech v liftu, vzpirani, strongmanech atd... (ale i tam se najdou taci, co na sobe skoro zadny tuk nemaji, takze to neni pravidlem) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Ralph Wiggum

|
Zaslal: po březen 29, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
Když se na to kouknu pragmaticky - u koho bude po 20 letech větší riziko výskytu některé z civilizačních chorob (vysoký krevní tlak, obezita, cukrovka II. typu...) - u "huběňoura" co se pečlivě stará o životosprávu a není mu cizí pohyb, nebo tučňáka, který dá 250 kg na bench, ale jinak mu správná strava a "aktivní život" moc neříkají? (Beru to z pohledu amatérského cvičence, ne nějakého profi powerliftera.) _________________ Můj táta střílí lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 29, 2010 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Ralph Wiggum napsal: | | Když se na to kouknu pragmaticky - u koho bude po 20 letech větší riziko výskytu některé z civilizačních chorob (vysoký krevní tlak, obezita, cukrovka II. typu...) - u "huběňoura" co se pečlivě stará o životosprávu a není mu cizí pohyb, nebo tučňáka, který dá 250 kg na bench, ale jinak mu správná strava a "aktivní život" moc neříkají? (Beru to z pohledu amatérského cvičence, ne nějakého profi powerliftera.) |
znas nejakeho kondicaka co dava 250 na benc?
srovnavas kondicniho cvicence a sportovce na vrcholove urovni, zkus to znovu s lepsim prikladem ok? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po březen 29, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
a) profi powerlifteri u nas nejsou
b) ver ze clovek, ktery da 250 na bench tak mu sportovni strava neni neznama, ale muze byt endomorf, ktery by se neustalyma dietama silove nehnul z mista _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: po březen 29, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
já spíš uznávám borce kteři sou jak hovada... široci prostě přiměřeně tuk na sobě na nějaky cihličky na břichu serou
Naopak kdž někde přijde borec hubenej tak nejde ani pomalu poznat že posiluje :D přijde druhej trošku tuku na sobě a hned lidi řeknou ten asi cvičí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: po březen 29, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
Nevim proč se Cizo tak ohrazuješ, já mam proti těm hubenourum, kteří chtěj vypadat jako šlachoun C. Ronaldo mam taky averzi, měl jsem na mysli něco postavově podobného jako jem postoval tu fotku na minulé straně. Takových 85kg celkem rýslých svalů.
Pokud vim podle fotek, tak konkrétně ty máš výbornou postavu, viděl jsem tě i na Strongmanech naživo. Ty jseš o pár tříd uplně jinde nežli se tady bavíme.
Ty zalitý v tuku tim mam na mysli neco takovýho - hledal jsem to na líbku tak snad sem tam nikoho z vás nenasel :D
Jinak máte pravdu, každý preferuje něco jiného, každý ma jiný cíle. Jestli ta anketa lze nějak zamknout klidně jí zamkněte.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magua
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|