Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci  Úvodní stránka -> Trénink -> Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Berete jako většího borce žilnatýho vyrýsovanýho chlapíka, nebo jste zastáncem čim větší objem tim větší frajer?
Vyrýsovaný
65%
 65%  [ 39 ]
Zalitý v tuku
35%
 35%  [ 21 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medek:

tady nejde o to co kdo preferuje, kazdemu se libi neco jineho, ale je nesmysl to nejak pomerovat a rikat "tohle je lepsi naz tamto a tohle stoji vic usili nez tamto"

spousta lidi si navic plete pojmy "podkozni tuk" a "kondice" i kdyz davat tyhle dve veci do souvislosti je absolutni nesmysl (pokud se samozrejme nejedna o extrem jednim, nebo druhym smerem)

treba ta postava co jsi ted postoval mi prijde uplne v poradku, je tam dost tuku, ale je videt i slusny svalovy zaklad a dotycny muze mit klidne lepsi kondici, nez 70kg kluk s vysekanym brichem (ale i horsi, to ale z fotky skutecne nejde poznat)

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Objem ano ale musí tam být vidět nějaká pořádná svalová hmota a tvary.Třeba tenhle borec na obrázku toho kdybych potkal na pláži tak si řeknu,že vůbec necvičí.I když je to třeba lifter a zvedne na bench 200kg tak co s toho když to na něm není ani vidět a když to někomu řekne že to dá tak mu nikdo nevěří protože na to nevypadá.
Magua

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně lepší mít atletickou pastavu viz. např. Roman Šebrle a mnoho dalších, než taký neforemný obrněný transportér... Jak říkám prostě Breďák Pitt v podfucku, klubu rváču, troja... prostě lux. postava
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magua napsal:
Rozhodně lepší mít atletickou pastavu viz. např. Roman Šebrle a mnoho dalších, než taký neforemný obrněný transportér... Jak říkám prostě Breďák Pitt v podfucku, klubu rváču, troja... prostě lux. postava

lepsi v cem? tobe bude hadam 16-17, takze to posuzujes podle toho, na co lip sbalis nejakou holku :) v tom pripade jo, holky v tyhle vekovy skupine leti spis na ty plazovy modely, ale u tech dospelych uz to tak jednoznacne neni

Derek Poundstone
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to věc vkusu, mně se víc líbí brunety než blondýnky xD
hooliganko

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Objem ano ale musí tam být vidět nějaká pořádná svalová hmota a tvary.Třeba tenhle borec na obrázku toho kdybych potkal na pláži tak si řeknu,že vůbec necvičí.I když je to třeba lifter a zvedne na bench 200kg tak co s toho když to na něm není ani vidět a když to někomu řekne že to dá tak mu nikdo nevěří protože na to nevypadá.

až by ti tenhle "necvičící" borec natáhl , tak by jsi poznal jestli cvičí
Lunreal

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je bezpredmetny tahle diskuze, magua,medek ,zaseknuty desky.
Magua: jak muzes rict ze je to lepsi, v cem? Ze se ti zda postava Pitta hezci? Tak to gratuluju, ale argument zbytecny.

hooliganko: a tys tomu jeste nasadil korunu... my god.
mysH

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Je to věc vkusu, mně se víc líbí brunety než blondýnky xD

ne bohuzel, prave jsme se rozhodli udelat krizovou vypravu proti brunetam .. takze kazda, ktera neni vyrysovana a nema min jak 5% tuku bude znemoznena spidermanama
Magua

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já balit žádné holky nepotřebuji, mám už dlouho přítelkyni se kterou jsem spokojenej. Ale prostě se mi více líbí postava Romana Šebrleho než toho frajera na fotce ... Šebrle má na rozdíl od toho typa svaly.

Btw.. tvoje postava se mi například taky hodně líbí .... ale fakt né ten típek na fotce.. pro mě to je pouze obtloustlý, mohutný chlap, žádné tvary nic
hooliganko

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si pozvi šebrleho na večeři a nech nás tady svobodně žít
prochm

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
prochm napsal:

No to je možné.Ale otázka je,jestli by si na to troufl.
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medek napsal:
zajímavý je, že když se podíváte do galerie formy kde jsou fotky zde na foru, tak jsou tam povětšinou hezky vyrýsovaný postavy.
Proč se touto postavou člověk chlubí a na druhou stranu tam nejsou fotky z té druhé skupiny 100kg zalitých v tuku.
Když to někoho uspokojuje být takový tak proč se stydí dát tam fotku?

Nenapadlo te treba, ze maji nejaky postovani fotografii totalne na haku? Proc by meli nekam davat fotky, kdyz sami dobre vedi jak vypadaji a onanovani nad svym "vysekanym" telem je nebere?
Frozz.

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magua napsal:
Já balit žádné holky nepotřebuji, mám už dlouho přítelkyni se kterou jsem spokojenej. Ale prostě se mi více líbí postava Romana Šebrleho než toho frajera na fotce ... Šebrle má na rozdíl od toho typa svaly.

Btw.. tvoje postava se mi například taky hodně líbí .... ale fakt né ten típek na fotce.. pro mě to je pouze obtloustlý, mohutný chlap, žádné tvary nic

Tohle už tu píšeš asi po desátý, tak to sem už necpi že se ti tlustí nelíbí a že máš rád vyrýsovanou postavu, zamkněte to, zdá se mi že máš nějaký komplexy. Nemůžeš říct že tohle je "lepší" jak tamto ....to je blbost, jen kvůli tomu že se ti to víc líbí. Mě se taky líbí vyrýsovaná atl. postava, ale nikomu to necpu, zdar.
hooliganko

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
hooliganko napsal:
prochm napsal:

No to je možné.Ale otázka je,jestli by si na to troufl.

zrovna sem se ti koukl na profil a podle me ses stejne nebo mozna i vice zalitej nez ten borec na fotce tak o cem se tu ku*va bavime ?
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
...I když je to třeba lifter a zvedne na bench 200kg tak co s toho když to na něm není ani vidět a když to někomu řekne že to dá tak mu nikdo nevěří protože na to nevypadá.

Tak tohle je tezka mimoza Jak co z toho? On prece necvici proto, aby to na nem kazdy videl, ale proto aby neco zvednul. Je to proste neco trosku jineho nez nakrucovani se v plaveckach.

Myslis, ze treba skokan do dalky skace proto aby to nem bylo videt?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Borci zalitý v tuku vs. vyrýsovaní borci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: