|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
usd07
|
Zaslal: st leden 13, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
je jen na dotycnejch jestli prejdou na tvrdsi nebo ne, taky mam kamose co hulej leta a furt palej jen zeleny _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
|
| nahoru |
|
 |
stamina
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zkoukl dokument, par novych veci pro me ale jinak vetsinu znam, ale to je tim, ze se o to zajimam uz par let. Ale nejvic me potesil Joe Rogan (UFC komentator) se svym postojem k temto latkam: life is the use and support of cannabis, psilocybin mushrooms and DMT. Rogan supports the medical and recreational use of cannabis. Jojo moje krevni skupina... Nejen poznavani fyzicke schranky cloveka (trenink, uceni se bojovych dovednosti) ale i poznavani psychicke schranky (meditace atd.) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Tak jsem zkoukl dokument, par novych veci pro me ale jinak vetsinu znam, ale to je tim, ze se o to zajimam uz par let. Ale nejvic me potesil Joe Rogan (UFC komentator) se svym postojem k temto latkam: life is the use and support of cannabis, psilocybin mushrooms and DMT. Rogan supports the medical and recreational use of cannabis. Jojo moje krevni skupina... Nejen poznavani fyzicke schranky cloveka (trenink, uceni se bojovych dovednosti) ale i poznavani psychicke schranky (meditace atd.) |
to byl ten týpek v tý kšiltovce dozadu? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 3:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
virtualek

|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl že hulení se nesmí motat do cvičebního plánu .. Jakmile ti začne bránit tráva v plánu tak to je v prdeli :) Když to má člověk pod kontrolou tak to je fakt jen o uvolnění, ale je zase pravda že člověk je druhý den bez energie a po dlouhodobém užívání se po tom ztrácí i celková síla člověka.
O přechodu na tvrdší drogy radši ani nemluvně, je to hrozný a do měsíce vážíš 10kg a ani gram svalů na těle
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
Kdyz sem driv travu kouril, tak se mi nikdy nestalo ze bych byl druhej den bez energie  jasny, ze kdyz to bylo nekvalitni, ze ten dojezd nebyl prijemnej ale druhej den sem energii dycky postradal po alkoholu _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Thorius napsal: | | hulení je žrout svalů |
proč? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:55 pm Předmět: |
|
|
tak to pak jo _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
To jsou zase dneska moudra. Co se tady člověk nedoví. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
znám týpka co byl vetše nařáchlej z posilovny, pak začal hulit a stala se z něj uplná sračka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|