|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Thorius napsal: | | znám týpka co byl vetše nařáchlej z posilovny, pak začal hulit a stala se z něj uplná sračka. |
Nechceš toaleťák? Aby sis třeba utřel ty hovna co ti padají od huby nebo tak něco?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Thorius napsal: | | znám týpka co byl vetše nařáchlej z posilovny, pak začal hulit a stala se z něj uplná sračka. |
Nechceš toaleťák? Aby sis třeba utřel ty hovna co ti padají od huby nebo tak něco? |
nemyslel jsem tebe...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Thorius napsal: | | Gohan napsal: | | Thorius napsal: | | znám týpka co byl vetše nařáchlej z posilovny, pak začal hulit a stala se z něj uplná sračka. |
Nechceš toaleťák? Aby sis třeba utřel ty hovna co ti padají od huby nebo tak něco? |
nemyslel jsem tebe... |
Jsi úplně mimo , tvoje odpovědi nedávají smysl. Nejsi taky tak trošku high momentálně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Thorius napsal: | | Gohan napsal: | | Thorius napsal: | | znám týpka co byl vetše nařáchlej z posilovny, pak začal hulit a stala se z něj uplná sračka. |
nemyslel jsem tebe... |
Jsi úplně mimo , tvoje odpovědi nedávají smysl. Nejsi taky tak trošku high momentálně? |
nefetuj
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
A nepřestal náhodou cvičit , když začal hulit ? _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | A nepřestal náhodou cvičit , když začal hulit ? |
Asi tak nějak, přestal cvčit, pořádně jíst, stala se z něj fetka, ale to jsou okolnosti, tkeré utíkají THoriusově chápání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | A nepřestal náhodou cvičit , když začal hulit ? |
nee, ale cvičil větše zkouřenej, takže byl stále menší a menší, až měl 60-70kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
Vidis,ja hulil od 15ti do 18ti a byl jsem stale vetsi a vetsi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Thorius napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | A nepřestal náhodou cvičit , když začal hulit ? |
nee, ale cvičil větše zkouřenej, takže byl stále menší a menší, až měl 60-70kg |
Jo a proto že cvičl zhulený tak mu to žralo svaly že? Tvoje logika nemá chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Thorius napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | A nepřestal náhodou cvičit , když začal hulit ? |
nee, ale cvičil větše zkouřenej, takže byl stále menší a menší, až měl 60-70kg |
Jo a proto že cvičl zhulený tak mu to žralo svaly že? Tvoje logika nemá chybu. |
přesně tak, působí katabolicky
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
ty by ses spis mel zamerit na to, co ze to pusobi katabolicky na tvuj mozek, protoze ocividne je stebou neco v neporadku _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
promiň že nefetuju jako ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
Možná bys opravdu měl začít číst po sobě ty příspěvky. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Thorius napsal: | | promiň že nefetuju jako ty. |
BANánovej protein. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|