|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Zákeží co srovnáváte. Jestli lidi co hulej každej den a několikrát denně, voblíkaj se jak pošuci, denně maj snad pomalu ty samý hardy - takový ty lidi na kterejch to pozná každej.
Nebo člověka co si dá jednou za čas ( dejme tomu za měsíc) brčko s kámošema.
Nemám rád cigarety, oba moji rodiče kouřej, radši si dám trošku tý srandy v papírku než denně kouřit 10-20 cigaret. |
asi tak, je rozdil kdyz se nekdo jednou za cas zkouri, nebo kdyz nekdo cely den prohuli a huli takto den za dnem. Takto sem to driv delal ja a spatne sem dopadl a navic sem byl doslova jak guma, uplne vygumovany, nepouzitelny a skoro jak mrtvy... jen sem nekde zevloval. Ovsem pokud to clovek kontroluje a da si 'jednou za cas' tak neni problem, ale ja uz si nedam asi nikdy :D
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne út březen 30, 2010 2:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LuckaSvecova

|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:45 pm Předmět: |
|
|
nejlepší je nehulit, nekouřit a abstinovat jako já. . . prostě jsem ideální :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
LuckaSvecova: a jeste chodit do kostela, ze jo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
a nemluvit sprostě a pokud člověk studuje tak dostávat samé jedničky.. jo a ještě v neděli do kostela. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
william888: podle tveho omezeneho nazoru bych zrovna pomlcel o debilite... bys byl urcite zklamanej kolik tvych oblibenych kultiku, ktere obdivujes si obcas zahuli, zahulili a urcite bys jim rekl do oci, ze nevedi co se sebou a ze sou dementi.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út březen 30, 2010 3:00 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Zákeží co srovnáváte. Jestli lidi co hulej každej den a několikrát denně, voblíkaj se jak pošuci, denně maj snad pomalu ty samý hardy - takový ty lidi na kterejch to pozná každej.
Nemám rád cigarety, oba moji rodiče kouřej, radši si dám trošku tý srandy v papírku než denně kouřit 10-20 cigaret. |
no jasny ale kdyz pak mas s tim takovy zkusenosti , ze se napr. behem 2 mesicu z nejlepsiho kamose stal totalni vypatlanej hulic , nebo ze jinej kamos , co zacal hulit casem presel na piko mel dluhy a zabil se , tak to pak clovek rad nema ..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út březen 30, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
na to muzu rict jen tohle: drogy nejsou spatne, spatni sou lide .... nebrat doslova, jen kazdej na to neni stavenej, slaba vule, nevyrovnana mysl... jasne muzes to hodit na drogy ale vzdy to bude clovekem, a ten si ridi svuj zivot _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: út březen 30, 2010 3:06 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | LuckaSvecova: a jeste chodit do kostela, ze jo :) |
To jsem přesně já :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: út březen 30, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | LuckaSvecova napsal: | | mysH napsal: | | LuckaSvecova: a jeste chodit do kostela, ze jo :) |
To jsem přesně já :))) |
to de hned poznat podle tech dvou piercu, ze budes naprosta nevinna jak poupe |
Jo kdyby jen 2 :) No ale tak nikdo neni bezchybnej :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út březen 30, 2010 3:20 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Zákeží co srovnáváte. Jestli lidi co hulej každej den a několikrát denně, voblíkaj se jak pošuci, denně maj snad pomalu ty samý hardy - takový ty lidi na kterejch to pozná každej.
no jasny ale kdyz pak mas s tim takovy zkusenosti , ze se napr. behem 2 mesicu z nejlepsiho kamose stal totalni vypatlanej hulic , nebo ze jinej kamos , co zacal hulit casem presel na piko mel dluhy a zabil se , tak to pak clovek rad nema .. |
to sou ty pripady co sem psal (ja sem tak taky zkoncil) ale zas na druhou stranu sou i lidi kteri to dokazou mit pod kontrolou (i kdyz jich moc neznam) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út březen 30, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem pohledal a THC snizuje hladinu tst, dlouhodobe muze zapricinit vznik gynekomastie. Zravost vzhledem ke stimulaci chuti hlavne na sladky a slany neni taky vyuzitelna.
Takze ja zustanu u hovezi flakoty aspon 500gr a par piv vychlazenych
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út březen 30, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
| william888 napsal: | | badevil napsal: | Tak jsem pohledal a THC snizuje hladinu tst, dlouhodobe muze zapricinit vznik gynekomastie. Zravost vzhledem ke stimulaci chuti hlavne na sladky a slany neni taky vyuzitelna.
Takze ja zustanu u hovezi flakoty aspon 500gr a par piv vychlazenych |
tak ma byt |
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: út březen 30, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | william888 napsal: | | badevil napsal: | Tak jsem pohledal a THC snizuje hladinu tst, dlouhodobe muze zapricinit vznik gynekomastie. Zravost vzhledem ke stimulaci chuti hlavne na sladky a slany neni taky vyuzitelna.
Takze ja zustanu u hovezi flakoty aspon 500gr a par piv vychlazenych |
tak ma byt |
|
to je sice pravda, ale to samý se píše u alkoholu+další vedlejšáky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|