SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
sem v diete ve vlnach , ma nejaky vyznam pit kafe ?
kdyztak v kafi se vubec nevyznam , tak kolik obsahuje ja nevim treba 3g kafe kofeinu ? 3g?

3 gramy kavy 3 gramy kofeinu??? ...tak to fakt ne-e....obycejnej salek kavy ma kolem 100mg kofeinu...myslim, ze v diete to vyznam fakt nema...akorat si na to navyknes a pak, az to budes opravdu potrebovat, tak to na tebe nebude pusobit...jednou za cas proc ne? Ale prat to tam kazdej den je fakt zbytecny

EDIT: Draper me predbehl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FilipDruss

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas, já nepil kafe do 20let pak jsem začal a od té doby se od toho nemůžu urvat. Jsem taky v dietě a tak sladím umělým sladidlem místo cukru, dříve jsem dával tak jedno dvě kafe v objemu, nyní v dietě to stouplo na 3 až 4. Ráno si bez toho nedokážu představit. Navíc mě neskutečně chutná, není nad turka za arabicy.

http://www.youtube.com/watch?v=yfGO3pr6rq4&feature=player_embedded
hooliganko

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
hooliganko napsal:
sem v diete ve vlnach , ma nejaky vyznam pit kafe ?
kdyztak v kafi se vubec nevyznam , tak kolik obsahuje ja nevim treba 3g kafe kofeinu ? 3g?

Pokud nejsi na kofein zvykly, tak je to vyborny stimulant pred treninkem. Zhruba do svych 17 let jsem prakticky nepil kavu a pomatuji si, kdyz jsem si dal pooprve silnejsi kafe pred treninkem, jak neuveritelne me to nakoplo, byl jsem doslova jak utrzenej z retezu, mnohem vice energie do treninku, vetsi sila a proste to litalo, to same podruhe a jeste parkrat, pak uz se ucinek snizoval na minumum a i kdyz jsem mnozstvi kofeinu zvysoval, tak uz to nikdy nebylo ono jako prvnich par treninku a jelikoz od te doby piju kavu vicemene nonstop, sice ne moc, ale dopoledne pred treninkem pravidelne, tak uz povzbuzujici ucinek kofeinu davno nepocituji a to muze byt kava sebesilnejsi. Telo si na to rychle zvykne.

Co se tyka obsahu kofeinu v kave, tak to si musis vygooglit. Nasel jsem nejake tabulky obsahu kofeinu v ruznych napojich, ale napoje jsou uvadeny v ml nebo v salcich a to je trochu zavadejici. Muzes se podivat treba tady, alespon je tu porovnani s ostatnimi napoji http://www.kafe.sk/kava-a-zdravie/obsah-kofeinu-v-napojoch-a-pochutinach.html

děkuju , a kafe má vlastně ( celkově kofein ) žádoucí účinky na spalování , že?
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz pominu to, ze te nakopne, ty podas pri treninku vetsi vykon a vic vydrzis cili spalis vice energie, tak nejake pozitivni ucinky kofeinu v tele na spalovani byly prokazany, lepe se vyuziji tukove zasoby, ale myslim, ze samotny kofein takovy zazrak v tomto nebude.
hooliganko

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdyz pominu to, ze te nakopne, ty podas pri treninku vetsi vykon a vic vydrzis cili spalis vice energie, tak nejake pozitivni ucinky kofeinu v tele na spalovani byly prokazany, lepe se vyuziji tukove zasoby, ale myslim, ze samotny kofein takovy zazrak v tomto nebude.

paráda , tak zítra zkusím a hodím aj nějakou aerobku zas , bo sem se dneska nažral
Majk1987

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 8:47 am    Předmět: Kofein Odpovědět s citátem

No já si dal jednou před trénikem silný kafe (3 lžičky rozpustného) a pak mě z toho bylo blbě, motala se mi hlava a byl jsem celkově slabej. Sice první půlhodinu jsem valil jak drak ale pak bum a nemohl jsem ani pořádně cvičit ... Kafe teda moc nepiju tak jestli to bylo tím ...
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jo, 3 lžičky Tak to je docela síla, z toho bych se posral určitě

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Majk1987

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Ach jo, 3 lžičky Tak to je docela síla, z toho bych se posral určitě

A kolik je tak dobrý ? 1 lžička ?
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To rozpustný je silnější, takže 1 lžička stačí, ale efekt to dlouho mít nebude...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mafo

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vela som tu cital o karnitine.Vecinov o neucinosti,nespokojnosti,vyhodenych peniazoch a pod.Je potom zo strany predajcov,vyrobcov argumentovanie o jeho ucinkoch na odburovanie,podporu spalovania tukov,znizovanie hmotnosti.Nepresne ci zavadzajuce,cisti margeting a reklama na dany produkt predaja.Nakolko by som chcel kupit karnitin na znizenie hmotnosti bud od penca alebo ineho vyrobcu a neviem s coho vychadzat.
hooliganko

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

si kup nějaký normální spalovač , který obshauje kofein,taurin nebo synephrine
mafo

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko dik co sa tika toho kofeinu ked niekto neny zvyknuty alebo ma vysi tlak.Je lepsi s taurinom ako cisty karnitin.
ignasov

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mafo napsal:
Vela som tu cital o karnitine.Vecinov o neucinosti,nespokojnosti,vyhodenych peniazoch a pod.Je potom zo strany predajcov,vyrobcov argumentovanie o jeho ucinkoch na odburovanie,podporu spalovania tukov,znizovanie hmotnosti.Nepresne ci zavadzajuce,cisti margeting a reklama na dany produkt predaja.Nakolko by som chcel kupit karnitin na znizenie hmotnosti bud od penca alebo ineho vyrobcu a neviem s coho vychadzat.

ach pane boze, vykakaj sa na carnitine a zacni makat a prestan zrat.. to je ako ked z fabie chces spravit zihadlo a povies ze vyhodis z kufra rezervu a naradie ze bude lahsie o 20kg.. no hej bude lahsie, ale ... ja mozem odporucit z verejnosti dostupnycvh spalovacov len ANIMAL CUTS.. i ked aj ten uz je tusim na slovensku zakazany..

tymto som nechcel povedat ze mas sihanut po zakazanych latkach, chcel som tym povedat ze mas zacat viac makat a menej zrat a nie zapodievat sa kupou pi*ovin ako karnitin...
WIAL

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neda se doslova rict ze karnitin nefunguje:) Placebo efekt byva jeden z nejsilnejsich.

Jinak kofein rozsiruje cevy v mozku a spise zuuzuje cevy v celem tele, takze jako predtreninkovy suplement nedoporucuju. I kdyz stava se casto ze prave stimulace mozkova zvysi vykon.
Fexory

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má tu někdo nějaké zkušenosti s Lipo6 Black?
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: