S tím dřepem mám úplně stejný problém, technicky jsem to zatím nezvládl, ty ruce mi vždy jdou dopředu když jdu při dřepu dolu, sh*t.
Ten cvik se jmenuje myslím silový trh:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jo, tak nějak. Já to viděl v těch Crossfit videích. Cvik to je určitě super, teda vím, že to je super, to poznám už od pohledu :-) Technicky nejtěžší cvik, co jsem vůbec zkoušel.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
ale ty dřepy mi nejdou. Když jdu do dřepu, ruce mi jdou dopředu a neudržím je nahoře. Musím dělat dost široký ten dřep a tak to celý vypadá dost divně :-)
poradim ti: tak je nedelej, ser na to
citace:
chci vypadat dobře nahatej na koupališti :-)
koupej se doma ve vane nebo se stav ke me do nafukovaciho
Na teflonový pánvi na neideální sklokeramický desce. Dal jsem tam kapičku slunečnicovýho oleje a nechal to rozehřát na maximum. Asi 5 minut jsem to fajroval, až se začal odpařovat olej, začal slaboučce kouřit. Tak jsem to tam vrazil. Asi 3 minuty na každý straně. Kleštěma jsem to obracel a až to bylo hotový, nechal jsem to 5 minut odstát a strčil jsem to do předem vyhřátý trouby na 220 stupňů a dal jsem to asi 5 minut dojít.
A to je celý :-) Návod jsem převzal hlavně od Prince Eugena, tady v topiku o steacích.
push-press 5x70kg, 4x72,5kg, 5x72,5kg, 2x4x75kg
přítahy v předklonu 8x5x90kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5x37,5kg, 3x4x40kg, 4x37,5kg
bicepsový zdvih s EZ 5x5x47,5kg
kliky na bradlech 6,5,3x5x20kg
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 1:50hod
Dnes to bylo dlouhý. Ani nevím proč. Nikam jsem nespěchal a cvičil jak mi to právě vyhovovalo. Už se pomalu vracím "do formy" z minulého týdne (ten páteční restart působí déle, než jsem myslel :-). Jen škoda těch dvou servaných mozolů na obou rukách, nevím nevím jak budu ve čtvrtek tahat.
Push-pressy mi moc nejdou nahoru. Spíš vůbec. Jak sebemíň přiložím, ztrácím s tím znatelně jistotu. Ale tuším čím to asi bude. Slabý střed těla. Což mě štve, musím zabrat na nějakých cvicích, které necvičím.
Přítahy celkem dobrý, no, ale příště uberu. Tohle je na mě moc.
Tlaky na šikmé pokus o 40kg, ale zatím na to nemám, síla se ale už pomalu vrací, takže to chce jen čas.
Biceps pumpovačka vydřená. Kliky na bradlech dobrý, jen jsem byl už hotovej a byl jsem rád, že je to za mnou.
Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku
Dnes prímovní trénink se žlutým. Jeli jsme skoro všechno spolu, nebo aspoň všechno podstatné. Na začátek mrtvé tahy, ale lehčeji než posledně. Jako smrt to nebyla, ale že by to bylo nějak snadný, to se říct nedá :-)
Pak benchpress. Když jsem měl sparinga, tak jsem si věřil. I když žlutý se dušoval, že nepomáhal a já mu věřím :-) Postupně jsem přidával až nakonec jsem zkusil se 115. Možná jsem mohl zkusit vydřít po páté opakování, ale už to čtvrté bylo prý bez pomoci, ale já to cítil, že to je už max. Takže pokud se nepletu, je to maxko na počet opakování. Pokud se nemýlím, jel jsem jednou 5x110, ale 4x115 jsem nedal.
Shyby jako vždycky a v podstatě i zbytek jako vždycky. Vrchol tréninku teda lehčí mrtvé tahy (a jsem rád, že byly lehčí, protože to nemůžu tak tlačit nahoru) a ten benchpress, který šel dnes dobře. Dnes jsem se cítil na pokoření maxka na jedno opakování, ale to má čas, to teď není můj cíl.
Suplementace:
1 odměrka B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku
Jels to uplně sám já jsem vůbec nepomáhal a to pátý opakování bys dal jak hovno, kdybys to nevzdal. A navíc to bylo precizní technikou úplně bez tank abottu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru