Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 02, 2010 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
tak to teda neresis, ale vzdycky mi z toho prijdes nak vystresovanej, ze to nebylo uplne ok (az teda asi na dnesek)

To je jen nasrani z nanapumpovanych koz z poslednich tydnu, to nic, to vzdy hned prejde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

So - 25km na kole, pohodovym tempem, ale stejne to nebylo ono, je videt, ze jsem na tom pres pul roku nesedel a drepy v posilce to rozhodne nezachranily, takze se s tim pomalu zacne neco delat.

Ne - posilka

Veslo

SQ: 3Z + 6x6x155 (dneska krasa, v nohach pero a slo to skoro samo. mozna jich bylo 7, zas jsem to nak nepocital a ukoncil, kdyz jsem si myslel, ze jich je 6 a zaclo to tezknout)

Lytka ve stoje MP + v sede (podle pocitu)

Veslo: up to 8x110 (lehce, ale posledni serka uz dala zabrat)

Tlaky za hlavou MP: up to 4x70 (posledni op. uz tezklo)

Bricho a nejaky shyby

Strecink, trochu kvalitneji, ale porad malo (vetsinou po necelych 2h. posilky uz neni nalada na 20min. strecinku...)

Dneska celkova spokojenost. Energie a sily dost.

jak tak koukam na to video, premyslim, ze by nebylo spatny jit zas na nejakych 90kg
Mik.cz

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej drapere on ma svaly ale bohuzel ty uz nemas ani ty cary.. zachvilku budes fitnesska jako ja..

jinac madball supr cisla valis paradne..
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
hej drapere on ma svaly ale bohuzel ty uz nemas ani ty cary.. zachvilku budes fitnesska jako ja..

Tak tvuj limit 1 prispevek za cca 14 dni je splnen, tak cau zase za 2 tejdny s necim tak duchaplnym jako je toto
madball

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:

sice jsem nepochopil, tu prvni vetu, ale to asi neva. s cislama budu snad spokojenej na konci mesice, to co je ted, bylo tak nejak v planu , ale jinak dik
madball

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne - viz vyse + jeste lehce 25km kolo, jen rovinka, takze klidek

Po - volno

Ut - zas lehce kolo (25km)

St - posilka

Veslo

DL: 3Z + 5x5x160 (no, lehky uz to neni, ale furt se to da zvednout...)

BP: 2Z + 5x5x105 (nic moc, od 3. serky jsem si v pauzach daval po 6 shybech -> o neco delsi pauzy)

BC a FT s EZ na střídačku s nejakyma pauzama: 4x8+12x35 (spis takova pumpovacka...)

Premisteni: up to 5x75 (dosla sila -> konec)

Bricho

Strecink (trochu poctiveji)

Pozitiva: spodni zada v klidu
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Mik.cz napsal:

sice jsem nepochopil, tu prvni vetu, ale to asi neva. s cislama budu snad spokojenej na konci mesice, to co je ted, bylo tak nejak v planu , ale jinak dik

Ja ti to prelozim, on ma Mik obcas problemy s vyjadrovanim tak, aby to normalni lidi chapali Ty mas svaly a silu, ja mam uz skoro hovno a pomalu se dostavam do kategorie bezsvalnatych BG trosek jako je Mik, ktere zachvili prebenchuje kdejaky nactilety kluk (mozna i holka )s obvodem ruky pod 30cm, co byl v posilovne poprve pred 14 dny a kterym je Mik.cz v BG stale predsedou (myslim tem bezsvalnatym troskam )
madball

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ja ti to prelozim, on ma Mik obcas problemy s vyjadrovanim tak, aby to normalni lidi chapali Ty mas svaly a silu, ja mam uz skoro hovno a pomalu se dostavam do kategorie bezsvalnatych BG trosek jako je Mik, ktere zachvili prebenchuje kdejaky nactilety kluk (mozna i holka )s obvodem ruky pod 30cm, co byl v posilovne poprve pred 14 dny a kterym je Mik.cz v BG stale predsedou (myslim tem bezsvalnatym troskam )

...tak ted uz to chapu, proste chce vysirat Drapera
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
...tak ted uz to chapu, proste chce vysirat Drapera

jj tak nejak......ale je to jen zavist mojich zil a prouzku
madball

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ct - basket

Pa - posilka

Veslo

SQ: 3Z + 6x4x160 (tragedie, melo bejt 5x5, ale jako bych si tam pridal oproti minule 20kg. jak to bylo minule lehky, tak to bylo dneska tezky. radsi to prisoudim lehce horsi zivotosprave a unave noh, nez abych se zbytecne nasiral...)

Lytka ve stoje na MP + v sede: up to asi 6x130 + 3x10x30

Spodni kladka: up to 5x125 (tezce + solidni cheating)

Tlaky za hlavou MP: up to 5x70 (celkem vydreny, ale hura)

Bricho nejak a pak jinak + shyby onak a naopak -> zacala dochazet sila -> sacharidak -> sprcha -> pizza -> mliko + glukoza (20-30g)

Drepy me nas*raly hned v prvni pracovni a pak po celou dobu. Zbytek tak nejak sel. Min sily (v nohach ucite) i energie -> zitra (dneska) flakani.
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

So - volno

Ne - posilka

Veslo

DL: 3Z + 5x5x160 (ze zacatku tezky, ke konci to zlehklo)

BP: 2Z + (2x5 + 2x4 + 2x3)x110 (ze zacatku lehky, ke konci to ztezklo)

BC a FT s EZ: 4x8+12x35 (dneska nejaky tezsi, takze horsi pumpovacka...)

PowerClean: up to 5x80 (posledni serka uz dala zabrat)

Bricho

Lehce strecink

Trochu min energie. Ale jinak lepsi nez minule. Asi budu muset zas pridat na jidle, bohuzel me nebavi se furt prezirat...

tak o tomhle si muze nechat normalni smrtelni zdat (meri 177cm)
madball

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po - volno

Ut - volno

St - posilka

Veslo

SQ: 4Z + 3x5x160 ("mid box, no sit", tezky) -> 2x6x160 + 1x12x160 ("high box, no sit") ("mid box" tezkej, "high box" relativne lehkej + mam nejak asi nakoplej levej kvadriceps...)

Spodni kladka: up to 6x115

Tlaky za hlavou MP: up to 4x70

Lytka v sede: 4x12x30 (dobrej pocit, protoze lytka se zatinaly az moc krasne (chytaly me krece ))

Nejaky bricho se shybama

Strecink

Vzhledem k tomu, ze mi u DL a SQ v posledni dobe nejak chybi sila a energie a nejak uz i celkove (rekl bych, ze asi telo bude uz mit dost), tak do konce mesice dam lehci SQ (high box) a DL v podobe 5kove a 3kove pyramidy. Ostatni dle pocitu (energie). Pak tyden pauza a zmena (bud 3kova pyramida, podseklej start a konstatni pridavani nebo ruskej 9 tydenni cyklus nebo nejakej dynamickej trenink). Pokud sem obcas nekdo mrkne, kdo ma nejaky zkusenosti s cyklovanim silovych a dynamickych treninku, tak kazdou radu vitam .
madball

PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2010 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ct - "volno"

Pa - posilka

Veslo

DL: 10x40, 5x70, 5x100, 5x130, 3x150, 3x170, 3x190, 1x200 (skoro)
(poradne jsem nezatahl ramena, tak jsem ji chvili drzel, pak jsem je chtel zatahnout, ale nejak povolil uchop , uklidnuju se jenom, tim, ze ta osa nema 10, za kterou ji pocitam, ale 15, takze to zas tak hrozny nebylo. kdybych se na posledni serku vykaslal, tak by to byla krasna "lehka" mrtvola a rozcvicka pred premistenim)

PowerClean: 5x5x70 (casem bych chtel pridat PP, ale nevim, nikdy jsem ho nedelal a tlaky na MP se 70 na 5 op. jsou tak tak...)

BP: 3Z + (2x5 + 3x4 +1x6)x110 (celkem dobry, u posledni serky byla delsi pauza + jsem poprosil o jisteni, proto tech 6op., asi byla mala dopomoc v poslednim rep, nevim)

Superserka BC a FT s EZ: 4x (8+10)x35 (v posledni dobe je to nejaky horsi, asi by to chtelo taky zmenu...)

Bricho

Strecink

Tak se zacina pomalu rysovat novej trenink. BP pujde k drepum a drepy asi budou s vyskokem a nejaka zmena doplnku...
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 18, 2010 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

So - volno

Ne - posilka

Veslo

SQ: up to 3x190 s dosedem na "high box" = lavka ve vysce asi 5cm pod ceskou

JUMP SQ s dosedem na high box: 5x5x100 (serek bylo asi 8, ale nevim...)
oboji celkem lehky, na me relativne kratky pauzy. pokud to pujde dobre, tak takhle pojedu asi 8 tejdnu a kazdej druhej bych chtel pridat 5kg, uvidim, jak to pujde.

Spodni kladka: up to 3x5x115

Ramena na stroji: up to 1x75 (PR, 2.op miss)

Lytka v sede: 5x12x30

Shyby + bricho

Strecink

V posilce Draper na svym 4-hodinovym maratonu , zadychanej a propocenej jako vzdycky.
Dneska to slo dobre, tak uvidim, co priste...kdyz to bude dobry, tak bude zmena timhle stylem a asi bez pauzy.
madball

PříspěvekZaslal: st duben 21, 2010 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po - volno

Ut - volno

St - Posilka

Veslo

DL: up to 3x190

Powerclean: 5x5x70 (slo to celkem dobre, akorat jsem to nahore porad drzel ramenama misto na nich, pak jsem zacal davat lokty vys a trochu se zlepsilo, ale porad nic moc)

BP: 3Z + (2x5 + 2x4 + 2x3)x110 (cekal jsem to lepsi, ale co uz)

BC EZ: 5x5x35

FT EZ: 5x5x40

Bricho

Strecink

Zadna tragedie, zadna hitparada, aspon Powerclean sel celkem pekne dynamicky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: