|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pepa

|
Zaslal: po duben 05, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
ale...
tady je veeeelika hromada zeleza, pristi uz dam zabery z posilky ale jeste to bude chvilku trvat.
Jinak nevim vam s tema plankama... trosku uvazuju ze bych to fakt rad delal jako zivnost i kdyz vim je to dost velkolepa myslenka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tofmik
|
Zaslal: út duben 06, 2010 10:17 am Předmět: |
|
|
bohužel věc na které nejspíš skončíš budou atesty. Moc do toho sice nevidím. Ale třeba se to dá obejít tím, že člověk co by to od tebe kupoval by souhlasil s tím, že to není atestováno atd. a v případě nějaké nehody by jsi za to nenesl zodpovědnost. Ty věci vypadají super a pokud by se ti dařilo zůstat i na dobrých cenách když by jsi si z toho nechal zaplatit čas tak by se zájemci našli si myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Apolo

|
Zaslal: út duben 06, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
Luxusní, vždycky se těším co nového tady přidáš. Jinak ty kotouče co tam máš, nejsou to náhodou ty litinové značky Hop Sport z aukra? Nejdříve mi přišli dvakrát přelomené napůl a do třetice byli prasklé. _________________ John Spartan: Jednu věc bych ale chtěl vědět. Jak sakra fungujou ty tři mušle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: út duben 06, 2010 8:56 pm Předmět: |
|
|
Jojo jsou to ony, ale jedinou zavadu co jsem tam ja mel bylo ze mi dali jednu matici spatne jinak vse v pohode. To bych si spis typl na dopravu, buhvi co s tim delali kdyz si rekli ze je to jen zelezo. A musim rict ze jsem tam mel objednavku za 17 tisic takze toho bylo docela dost, chudak PPlak nadaval ze toho veze plnou posilovnu
Jinak abych to kdyztak doplnil... v tom chaosu to uprostred je rozdelany multipress kdyby nahodou nekdo nepoznal,za nim je hyperextenzni lavicka ve slozenem stavu, je totiz roztahovaci jednak kuli mistu a jednak kuli tomu ze se na tom alespon bude dat delat GHR, taky jsou tam bradla, ty lze taky nastavit co se tyce sirky, no a dal uz to ani ja sam nepoznam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: po duben 12, 2010 9:33 am Předmět: |
|
|
Tak hodim jeste tohle pac je to docela hustotna fotka (y), je to jak v bilem lese, akorat houby tam nerostou, dival jsem se!
dneska to zacnem ladovat ke zdem, polozit koberec atd... zejtra si asi i zacvicime, mozna zatim bez potahu ale alespon si toho pak budeme vazit ne...
Jeste pak casem dokoupim zatky do profilu kde to bude videt, proste ucpat ty díry.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po duben 12, 2010 10:59 am Předmět: |
|
|
To předčilo moje nejsmělejší očekávání. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: po duben 12, 2010 11:21 am Předmět: |
|
|
Dík kucí...
Musim se ale priznat ze takhle z dalky to vypada o neco lepe, preci jen je to stetcovany takze by strikani bylo lepsi ale sprejema bych se nedoplatil, uz takhle to bylo na 2 zakladovky a 5 pixel vrchni barvy.
Kazdopadne ke konci uz jsem to krapet flakal, nebo spis spechal a placal to na to co to slo, kdo nekdy barvil 3 dny sintetykou ve sklepe tak asi pochopi jak je cloveku blbe a hlavne jakej smrad z toho je kod kdyz clovek bydli v panelaku. Bal jsem se aby me lidi neprisli zabit tak jsem to chtel mit co nejdriv z krku. Ted jsem jeste koupil jeden balakryl na ty desky a kalim to uz z vysoka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: so duben 17, 2010 1:02 pm Předmět: |
|
|
Tak a je to den na ktery jsem hlavne tedy ja dlouho cekal, muzu si rict "mam hotovo" i kdyz par kosmetickych drobnosti tam jeste doplnim ale to uz neni takova drina. Chcit tam jeste dokoupit zatky do profilu a taky musim jeste dodelat jedno nebo spis dve patra sroubu na multaku smerem dolu. Ono to sice takhle staci ale na ty bezpecnostni zarazky pri rovnym benchi uz je to moc vysoko.
Takze tady jsou ony fotky, jeste k tomu neco pripisu chytryho...
Takze pohled na multak, kladky, predkopy a par kravinek kolem.
pohled na druhou stranu kde je klec, legpress, bench a pritahy a v zadu pecdeck a hyperextenzni lavicka.
jeste jednúc predkopy a kladka, dole na zemi je takovej adapter na ktery se prichycuje bud to zidle, nebo operka na nohy pri pritazich, pripadne drzak na t-osu a taky se o to opiraji predkopy, ma to proste vic vyuziti asi jako vetsina okolo.
U predkopu se da sundat cela predni cast, teda ta kde jsou ty valce na opreni i s tim okolo cimz se da usetrit dost mista a pak se to zase jednoduse nanda kdyz je treba.
multak a lavicka, tady asi neni co dodat
klicka s namontovanyma drzakama na cinku, na zdi adapter na lytka
pec a delt deck, ramena se daji prehodit dozadu cimz se to zmeni na onen delt deck, puvodne jsem se bal ze na ty tycce nebude dost mista na zavazi ale oproti pecdecku co jsem byl zvyklej od greenu tak tady staci o podstatne mensi vaha, pocitam tak polovicni. Ta lavicka dole ma taky par vychytavek, jednak je to jeji delkova i jina nastavitelnost a taky to ze se da sklopit a pouzit jako scotovka.
posledni je jeste zaber na legpress+hacken, tady je taky jedna drobnost setrici misto a to ze cela spodni plosina se da sklopit.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: so duben 17, 2010 2:28 pm Předmět: |
|
|
Co na to říct, prostě mazec.
U toho hackenu/legpressu jsem asi natvrdlej, ale nějak si nedokážu představit, jak se tam poskládáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so duben 17, 2010 2:34 pm Předmět: |
|
|
No sakra! Nemam slov! Úplně mi to vyrazilo dech.
Když jsem otevřel topic a uviděl jsem tyhle fotky , tak první slova , která jsem si v duchu řekl byla ''Ty vole''. Opravdu luxusní.
Nenapadlo tě , že by sis na těch strojích přivydělával u kámošů? _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so duben 17, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
ten latpulldown co vyzera ako hammer, tak to je super
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|