|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá březen 26, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
Den 11
Tlaky na ramena s JČ
10x22kg 8x26kg 7x26kg 8x22kg
Přítahy VČ k bradě
10x40kg 10x40kg 10x40kg 10x40kg
Přítahy horní kladky
10x57,5kg 8x67,2kg 8x67,2kg 8x67,2kg
Přítahy JČ
8x26kg 8x26kg 8x26kg 8x26kg
Rozpažky na šikmé lavici
10x14kg 10x14kg 10x14kg 10x14kg
Stahování kladek - prsa
10x30kg 10x30kg 8x30kg 10x24kg
Pullover
10x30kg 10x32kg 10x32kg 9x32kg
Bicepsový zdvih JČ
8x20kg 8x20kg 8x20kg 8x18kg _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: út březen 30, 2010 10:59 pm Předmět: |
|
|
pauzed - střevní chřipka _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so duben 03, 2010 9:23 am Předmět: |
|
|
Včera HC trening venku s napravou od dulniho voziku, dal jsem si bench , tehniku nahazovani na sebe musim nejak vypilovat, pushpress , Mrtvy tah - fakt lehkej a pritahy v predklonu . Zada uplne vcajku, je to fajn _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne st duben 07, 2010 12:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so duben 03, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
HC training za barákem dnes jsem cítil ramena ze včerejška tak jsem dal jen lehounce uzkej bench , dřepy - poprvy od doby incidentu s pateri a bylo to vklidu az na to ze se mi vubec nechtelo nahoru:D pak jsem dal bicak s JC a brisniy svaly - primy sikmy
Ani to neberu jako treningy, ale nechce se mi valet doma a chodit do vedlejsi obce do posilovny kde bych vesmes mohl delat to samy, premyslim ze si svarim nejaky zakladni stojany a nejakou lavku lepsi _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne st duben 07, 2010 12:01 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 07, 2010 12:00 am Předmět: |
|
|
pocení alkoholu
Břicho přímý + šikmý
rehab cviky _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 07, 2010 2:43 pm Předmět: |
|
|
Den 12
kolo
Bench
10x75kg 8x85kg 7x85kg 10x85kg
celkem spokojenej že se ta váha trochu hnula
Bench úzký
10x55kg 10x55kg 10x55kg 8x55kg
Přítahy horní kladky
10x60kg 8x65kg 8x60kg 8x60kg
dobře jsem to cítil, těch 5kg by šlo ale cítil jsem to míň
Přítahy VČ
10x55kg 10x55kg 10x55kg 8x55kg
doufám že jsem to nepřepíkl skrz spodní záda, možná přidám radši na pakování a zmenším váhy ještě
Pullover
12x26kg 12x30kg 10x32kg 9x32kg
Bicepsový zdvih JČ - kladiva
10x20kg 8x22kg 7x22kg 7x20kg
trénink dobrej, od tohohle týdne se mi trochu změní denní program tak jsem zvědavej _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
Běh
45min
vždy po 5 min tak 45sec pauza v podobě chůze, byla to paráda na začátku to bylo takový tuhý, ale ke konci to šlo líp a líp až na to že mě ke konci začínali bolet nohy:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:23 pm Předmět: |
|
|
JAK DÁM PRYČ ANKETU Z PRVNÍ STRANY? xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | JAK DÁM PRYČ ANKETU Z PRVNÍ STRANY? xD |
Mělo by to jít tak, že dáš 1 stránku a hned první tvůj příspěvek -> editovat, a tam to smažeš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Wojtkingson napsal: | | JAK DÁM PRYČ ANKETU Z PRVNÍ STRANY? xD |
Mělo by to jít tak, že dáš 1 stránku a hned první tvůj příspěvek -> editovat, a tam to smažeš. |
jsem slepej ale dam edit a nikde tam nevidim nic s anketou xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so duben 10, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Den 13
přemístění + military press
10x55kg 8x55kg 7x55kg 6x55kg
síla šla strašně dolů, první byla úplně easy
přítahy VČ podhmat
15x55kg 15x55kg 15x55kg 10x55kg
myslel jsem že bude podhmat hoší, ale drželo se mi to o hodně líp než nadhmatem dnes
přítahy VČ nadhmat
10x55kg 10x55kg 8x55kg 8x55kg
úchop byl namaděru, vůbec nevím z čeho...
Bench
20x55kg 15x55kg 15x55kg 12x55kg
pěkně jsem cítil kozy, bylo naprd že doma nemám nic těžšího, ale tj putna hlavně že jsem něco dělal. chtěl jsem dát bench na úzko, ale měl jsem k obědu pár bramboráku a byli mastný jak sviňa a ještě večer se mi to vracelo, po tomhle mi bylo už pěkně blbě
asi 45min pauza
Bicepsový zdvih s JČ
10x22kg 10x22kg 9x22kg 8x22kg
Břicho - zkracovačky
2 série po 40 - přímý, šikmý
Bylo to fajn, konečně to cvičení na sobě začínám po dlouhé době cítit, je to fajn. Začal jsem si zapisovat stravu co jím a musím říct že tj katastrofa když se na to zpětně koukám. Jím parkrát za den narvu se jak magor, výživová hodnota nula nula nic, musím s tím něco trochu udělat.
Jinak se mi blbě cvičí bez nějakýho cíle, minulý rok jsem měl jako cíl pracovní série na benchi s 100kg to jsem dal a tenhle rok zasvětím cvičení asi trochu praktické stránce, chtěl bych se připravovat na americkej fotbal do ofensivní lajny, ale to se uvidí jak to bude vypadat se zádama atd, ale tohle by mě fakt bavilo. Takže se zaměřím zatím na takový zpevnění těla, musím přitvrdit na vrchu těla trochu, impruvnout fyzičku běháním, zařadit sprinty a asi začneme opět dřepovat, ale zařadím asi menší váhy a víc opakování. Stejně si myslím, že mi ten fotbal skrz záda nedovolí, ale to čeho chci docílit cvičením je hodně blízkej tomu čeho bych docílil tréningem na fotbal. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 10, 2010 9:23 pm Předmět: |
|
|
Aaaaa takže příprava na fotbal? Noo joo, to jsi jak já, to je super. Ofensivní lajna? Kolik že máš kg? Takže nějaký fullback nebo tightend? To by si měl trenoval hlavně sílu, a být pořádně průrazný a dravý, ono není asi sranda srážet se tam se 120kg chlapama  .
edit: a kde že chceš hrát? Já jestli mě nevemou do Prahy na VŠ a do Brna jo, hrál bych asi za Brno. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so duben 10, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
Kámoši tam teď začli (oni jsou drobní vcelku), já mám cca 110-115kg a chtěl bych hrát za Brno za alligators. Myslím že by to byla hra jak stvořená pro mě:..:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 10, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Kámoši tam teď začli (oni jsou drobní vcelku), já mám cca 110-115kg a chtěl bych hrát za Brno za alligators. Myslím že by to byla hra jak stvořená pro mě:..:D |
No, to jsi přímo do offense lajny,...taky za Alligators? Tak to se tam možná potkáme, to by bylo super! Taky teď koukám na různý videa , o treningu fotbalistů ap., taky se mi to moc líbí. Škoda že v ČR není tenhle sport ještě moc rozšířený. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|