SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eschaia

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo zkušenosti s jack3d ? Podle zahraničních fór je to super předtréninkový stimulant. Objednal jsem, kdyžtak potom hodím info.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ray2day

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Má tu někdo nějaké zkušenosti s Lipo6 Black?

zatim ne,ale uz ho mam koupeny.vlitnu na nej na zacatku kvetna
tonytutto

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 10:39 am    Předmět: spalovac tukov Odpovědět s citátem

Zdravim, chcel by som sa opytatna jednu vec.
Minuleho roku som kupil spalovac tukov CARNICHROM od firmy NUTREND bolo to 6-2009 uzil som ho tusim 2x krat potom som pre zdravotne dovody prestal uzivat suplementy a drzal som ho v chladnicke po celu doby az doteraz na obale je datum vyroby 13.6.2008 a datum spotreby 13.12.2009 chcem sa opytat ci si myslite ci ho este mozem zacat uzivat 4 mesiace po zaruke bez rizika.
Dakujem velmi pekne za skoru odpoved.
PUMPING IRON

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,chtěl jsem se zeptat ,jak dávkovat tento spalovač?Někde jsem četl pouze 1 tabletu obden,někde 2 tbl.,někde dokonce 6 tablet!Už v tom mám zmatek,dík za rady :-)
eschaia

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už nějakou dobu frčím na 3 odměrkách jack3d. A shrnul bych to asi tak, že nic jinýho neplánuju kupovat. Je to bomba. Hlavně ten pocit nekonečné energie. Za další pozoruju, že i když mám zrychlenej puls tak jsem absolutně dechově kompenzovanej - prostě se nezadýchám a v posilce běhám jak fretka. Jen škodam, že to musím objednávat ze států.

Zrovna koukám, že je to druhej nejprodávánější doplněk za poslední měsíc v USA. První je Optimum Gold Whey protein. A Třetí NO-Xplode.

Ještě doplním, že mě překvapili 2 věci. Za prvé balení je hodně malý co se týče rozměrů. Za další... přímo uvnitř v tom sypkým obsahu byl leták zatavenej v igelitu
badevil

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je tam kreatin i kofein, zajimavy.
spider1029

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WIAL napsal:

Jinak kofein rozsiruje cevy v mozku a spise zuuzuje cevy v celem tele, takze jako predtreninkovy suplement nedoporucuju. I kdyz stava se casto ze prave stimulace mozkova zvysi vykon.

To je blbost. Kofein pred treningom je bezna vec. Nezuzuje cievy ale naopak ich rozsiruje.
spider1029

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
To je tam kreatin i kofein, zajimavy.

To je aj v NO-xplode...
MSG

PříspěvekZaslal: čt červen 10, 2010 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má někdo zkušenost s nějakýma novýma spalovačema na trhu?

Ronnie má u každýho druhýho spalovače, že je ten nejlepší, nejslinější (ba přímo skoro nelegální jak je silný:-) , až se mi zdá že je to jen marketing výrobců.

Bral jsem ty různé MAX Leany (verze DT,EF...) ThermX a nevím jestli s nima v letošním hubnutí pokračovat nebo zkusit nějaké ty novinky jako třeba ten Compress Fever nebo tu novou (bezefdirnou) verzi Lipo6...

Max Leany mi nepřišly špatný, ale není ještě něco lepšího?

Pozn.1 - efko mi neraďte
Pozn.2 - téma je o spalovačích, rady abych nežral taky neocením :-)
spider1029

PříspěvekZaslal: čt červen 10, 2010 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skutocny efedrin z ephedra sinica nenajdes v ziadnom bezne dostupnom spalovaci. Ak niektory spalovac pise, ze obsahuje efedrin, tak je to neucinny efedrin vacsinou z rastliny ephedra nevadensis. Ja som mal spalovac len raz, minuly rok- Animal Cuts. Momentalne som tiez v redukcnej diete, ktora je uspesnejsia ako minulorocna so spalovacom, lebo som sa naucil lepsie jest.
Spazik

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S kofeinem se to nesmí přehnat, zejména lidi co ještě nemají rezistenci, já třeba kafe nepiju a 200mg tableta u mě měla efekt spíš negativní - bušení srdce, točení hlavy, nesoustředěnost na trenink. Ze začátku stačí slabý kafe (1 lžička).
Ale osobně bych to nedával pravidelně, protože pak si člověk akorát udělá rezistenci a když to potřebuje opravdu, tak se účinek moc nedostaví.
Tomkins

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Má někdo zkušenost s nějakýma novýma spalovačema na trhu?

Ronnie má u každýho druhýho spalovače, že je ten nejlepší, nejslinější (ba přímo skoro nelegální jak je silný:-) , až se mi zdá že je to jen marketing výrobců.

Bral jsem ty různé MAX Leany (verze DT,EF...) ThermX a nevím jestli s nima v letošním hubnutí pokračovat nebo zkusit nějaké ty novinky jako třeba ten Compress Fever nebo tu novou (bezefdirnou) verzi Lipo6...

Max Leany mi nepřišly špatný, ale není ještě něco lepšího?

Pozn.1 - efko mi neraďte
Pozn.2 - téma je o spalovačích, rady abych nežral taky neocením :-)

Silnější než ThermX je už jen ten Lipo6. Nebo holt zvýšit dávky
Fexory

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak už tady někdo psal tak momentálně nejlepší spalovač je Forza T5 pak asi Lipo6 Black (oba u nás zakázaný)
Forza T5 složení: * Forza Traditional Blend 60mg
* Caffeine 200mg
* Aspirin 30mg
* Naringin 100mg
Zase máte jistotu že funguje a není to jen placebo.
Tomkins

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Jak už tady někdo psal tak momentálně nejlepší spalovač je Forza T5 pak asi Lipo6 Black (oba u nás zakázaný)

Lipo6 black prodává několik českých eshopů.

Naposledy upravil Tomkins dne po červen 14, 2010 1:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Forza T5 složení: * Forza Traditional Blend 60mg
* Caffeine 200mg
* Aspirin 30mg
* Naringin 100mg
Zase máte jistotu že funguje a není to jen placebo.

s T5 souhlasím , ale existuje tvrdší verze a ta mi vyhovuje líp!
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: