Tak to je drsné! Jak vždy při tom touchdownu tam skočí po hlavě na trávu...tady je krásně vidět, že rugby je fakt v základě o běhu, a hra má dost dlouhý trvání oproti ame.fotbalu, tam si nahrajou a skoro hned je konec .
Kolik je rugby týmů v ČR? Moc jich asi nebude co ..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ano , jejich opravdu málo.
Je škoda, že tak dobrý sport není tady v ČR tak komerční , jako je např. ve Francii. My v starších žácích máme problém složit team na turnaj , takže se většinou musíme dělit do jiných teamů , které postrádají míň hráčů než my. Tady máš ty všechny kluby v ČR: http://www.ragby.cz/kluby
Já bych měl taky jednu menší otázku na tebe. Předpokládám , že hraješ am.fotbal , že? Furt mi nejde do hlavy , jestli se může házet míč dopředu?:)
Poznámka: Tak zítra mě čeká trenál , konečně dostanu teplákovou soupravu , která se mi neskutečně líbí :-) Určitě se vní vyfotim , ať vidíte jak mi sluší :))
21.4.2010 Prsa,biceps,triceps + lehce břicho
Bench-press: 6sérií po 1-12opakování (45,50,55,60,73,50kg)
Peck-deck: 4série po 10-15opakování
Šikmý bench (hlavou nahoru): 4série po 5-10opakování (40,40,40,40kg)
Bicepsové zdvihy s EZ tyčí: 4série po 10-12opakování
Bicepsové zdvihy s JR: 3série po 10opakování
Stahování lana (kladka): 3série po 10-20opakování
Úzký bench: 3série po 7-10opakování
Zvedání nohou s opřenými lokty: 2série po 10opakování
Skracovačky (částečně s vytáčením): 2série po 12-16opakování
Poznámka: Dnešní trénink byl fakt hardcore , krásně jsem si zacvičil a k tomu přidal osobku na moje konto. 73kg jsem zatáhnul 1x s úsměvem na tváři a získal tím další motivaci bojovat v tomto nekonečném boji. Když jsem začal před 6měsíci cvičit , tak jsem na bench tahal směšných 25kilo.. teď jsem zatáhnul 73kg a uvědomil si co doopravdy cvičení znamená a jak může únava a bolest svalů z cvičení potěšit. Po tréninku jsem si dal opětovně malinový sachariďáček , který si nejspíše i koupím , protože si tu malinovou chuť nemůžu vynachválit.
24.4.2010 Prsa,Biceps,Triceps + břicho
Bench-press: 5sérií po 3-12opakování (50,50,55,60,50kg)
Tlaky na šikmé lavičce: 3série po 10opakování
Rozpažky: 3série po 10-15opakování
Bicepsové zdvihy EZ tyč: 3série po 10-15opakování
Bicepsové zdvihy s JR: 3série po 10opakování
Stahování kladky s lanem: 4série po 10-18opakování
Stahování horní kladky k pasu: 3série po 10-15opakování
Zvedání nohou s opřenými lokty: 3série po 10-15opakování
Zkracovačky: 3série po 10-25opakování
Poznámka: Když si kleknu , tak mě bolí koleno. Je to nepříjemné a já zítra mám turnaj , na který strašně chci. Mažu 24denně dolgitem abych byl fit. Prosim boha aby to pomohlo. Po tréninku jsem se nalil sachariďáčkem
Poznámka: Hostoval jsem v RC Tatra Smíchov... skončili sme 2. , jediný soupeř a silný soupeř , který nás dal , byla sparta. Celkem slušne jsem si zahrál, mám pocit , že jsem o 20kilo lehčí. Zejtra asi pauza od posilky
26.4.2010
Menší domácí trénink na kondičku. Kliky , bic. zdvihy, francouzký tlaky, kliky mezi koutouči,....
Zde důkaz :
Poznámka: Včerejší turnaj byl dost náročný, přinesl mnoho štestí , ale taky hodně skládek a tu jsem odnesl i já
Frajer mi nalítl v plný rychlosti ramenem do břicha a teď se mi trochu špatně dýchá a mám divný pocit , jako bych měl chtít zvracet, ale nechci.
Do posilovny se mi nechce , dam si takový menší domácí trénink.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru