29.4.2010 Prsa,biceps,lehce triceps + Břicho
Bench-press: 4série po 10opakování (50,55,55,55kg)
Peck-deck: 3série po 10-20opakování
Tlaky na šikmé lavici: 4série po 10opakování
Bicepsové Zdvihy s JR: 3série po 10opakování
Bicepsové Zdvihy s EZ tyčí: 3série po 10opakování
Stahování kladky s lanem: 3série po 10-18opakování
Zvedání nohou s opřenými lokty: 2série po 10-15opakování
Zkracovačky: 3série po 12-20opakování
Poznámka: Po tréninku sachariďák,potom kuřecí šunka a eidam s rohlíkem. Rozhodnul jsem se zvýšit počet tréninku prsou v týdnu a jejich intenzivitu. Chci za další rok cvičení lepší výsledek na bench-pressu , alespoň o 20kilo , doufám , že je to reálné.
1.5.2010 Nohy,lýtka + břicho
Leg-Press: 4série po 10opakování (60,100,120,120kg)
Zakopávání: 3série po 8-12opakování
Předkopávání: 3série po 10opakování
Výpony v sedě na stroji: 4série po 15-25opakování
Zkracovačky: 3série po 9-25opakování
Poznámka: Na to , že jsem byl včera zkalenej jak něco , tak jsem trénink celkem slušně obstál. Nejlepší na tom je , že nikdy po alkoholu nebleju.
Tentokrát jsem zase zpět sportovat. Po tréninku Sachariďáček , železu zdar!
1.5.2010 Nohy,lýtka + břicho
Leg-Press: 4série po 10opakování (60,100,120,120kg)
Zakopávání: 3série po 8-12opakování
Předkopávání: 3série po 10opakování
Výpony v sedě na stroji: 4série po 15-25opakování
Zkracovačky: 3série po 9-25opakování
Poznámka: Na to , že jsem byl včera zkalenej jak něco , tak jsem trénink celkem slušně obstál. Nejlepší na tom je , že nikdy po alkoholu nebleju.
Tentokrát jsem zase zpět sportovat. Po tréninku Sachariďáček , železu zdar!
Vedle tlacitka "upozornit moderatora", navrhuju tlacitko "upozornit rodice"
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
7.5.2010 Domácí kondiční trénink
4min. rotoped - rozehřátí
Dřepy s JR: 2série po 10opakování
Kliky: 3série po 15 , 12 , 10opakování
Zkracovačky: 2série po 18,12opakování
Tlaky ve stoje (ramena): 2série po 10opakování
Bicepsové zdvihy JR: 1série po 10opakování na kazdou pracku
Poznámka: Do školy jsem nešel a do posilovny by mě stejně rodiče nepustili , takže jsem si dal takový menší trénink doma. Zítra mam ještě v plánu zajet do posilovny s otcem a pak na dortík (konečně 15let)!
Trénink , který zvolim bude na 100% Prsa + biceps + triceps. Ramena nikdy před turnajem nejezdím , protože při skládkách bych je mohl mít ještě unavená. Nohy taky nepojedu , abych nebyl ještě pomalejší než sem.
Po tréninku lehký strečink a maltodexx s proteinem
Poznámka před turnajem: Nervozita celkem v pohodě, namazal jsem si ramena a prsa dolgitem, sežral nějakou tu cukrovinku na energii a před turnajem mam připravený 2 energetycký drinky, který do sepe šoupnu. Jen doufám , že jsem nic nezapoměl v tašce s věcma:-)
Poznámka po turnaji: Tak jsem hrál za Pragu , skončil jsem zase druhý. Osobně mam dobrý pocit z toho jak jsem hrál , ale stejně jsem hrál i líp. Trochu mě bolí koleno a prdel , jinak v klidu. Nic zlomenýho , nic nataženýho ani roztrhlího.
Celkové pořadí na turnaji:
1. - Sparta
2. - Praga
3. - Tatra
4. - Říčany
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru