|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 27, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 416 - 27.4.2010
fullbody - návrat
mrtvý tah 4x5x150kg
benchpress 4x5x100kg
dřepy přední 4x5x70kg
bicepsový zdvih s EZ 4x8x37,5kg
kliky mezi lavičkami 4xMAX
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
veslo 15 min - 3480m - zátěž 3
ČAS: 1:35hod
Dnes byl takový celkový trénink na úvod po rehab fázi. Mrtvé tahy byly těžké jako svině, bude to zase boj :-) Benchpress jsem si taky vybojoval, lehký to nebylo. Dřepy byly vlastně taky těžký. Dnes bylo všechno těžký :-) Ovšem když se dívám na ten zápis dřepů, je to silný nepoměr mezi tím zbytkem. Nevím kdo dřepuje míň než benčuje.
Bicepsové zdvihy byly taky těžký. Sakra, já nevím co psát. Bylo to všechno pro mě smrtící. Tricepsové kliky první sérií lehký, pak střední a poslední 2 tuhý.
Veslo bylo těžký taky. Dal jsem víc metrů než minule, ale minule jsem se cítil osvěžen, dnes usmrcen. Hrozně se mě lilo. Půlku veslování mě šimrala kapička potu u nosu a ne a ne se ztratit. Bojoval jsem s tím, jestli ji mám otřít ale vydržel jsem. To je asi dnes vše.
Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 417 - 29.4.2010
split - vrch
tlaky s VČ 5x5x55kg
shyby 3x8
tlaky s JČ vleže 4x6,4x40kg
přítahy VČ k bradě 4x8x35kg
zapažování 6x8x7kg
veslo 15 min - 3590m - zátěž 3
ČAS: 1:30hod
Dnes opět netypický trénink. Potřeboval jsem zacvičit něco, co jsem necvičil v úterý a nebudu cvičit v neděli. Takže z toho logicky vyšly hlavně ramena a zbytek co se mi chtělo. V neděli už naběhnu na minulý trénink, tedy bude split - spodek.
Tlaky vsedě se mi líbily, cítil jsem se dobře a síla vzrostla z těch push-pressů, je to poznat.
Shyby obvyklý počet, ovšem dost mě začaly bolet latisimy asi z minulého tréninku. Prostě taková svalovka, ale výživná. Pak tlaky vleže. Bench press jsem dával minule a šikmé tlaky jsem dávat nechtěl. Fajn to šlo, i když to bylo těžký. Chtěl jsem dát 5x6, ale nešlo to.
Přítahy dobré, lehké. Zapažování taky dobrý, už jsem byl v té době hezky napumpovanej a to mi pak jde dobře technika tohoto cviku. Vím, zní to debilně ale je to tak.
Veslo celkem uteklo. I když prvních asi 5 minut bylo vážně nekonečných. Pak se to rozběhlo.
Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
Petře, že se tak ptám plánuješ někdy v blízké době zařadit zase ten trenink co si jel minulej rok? Myslím ty švihy, clean and press s JČ atd. však víš. Hm?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 6:12 pm Předmět: |
|
|
To je zajímavá otázka. Rozhodně ho zařadím. Jestli v blízké době nedokážu zatím říci, ale je jisté že tento současný trénink mi více než vyhovuje s jednoho důležitého hlediska. Který je spíše mojí chybou, ale posuď sám. Tento trénink můžu cvičit v podstatě jak dlouho chci a nelimituje mě žádná z věci jako klouby, šlachy, úpony. Ten dynamický trénink byl poměrně náročný například pro obě zápěstí. Asi by šly zařadit nějaké kompenzační cviky, ale bohužel tolik cvičení nerozumím, abych to dokázal nějak sám řešit.
Mám celý život cvičení před sebou, můžu ti garantovat, že ten trénink zařadím ještě mnohokrát :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 02, 2010 11:08 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 418 - 2.5.2010
split - spodek
dřepy přední 5x5x85kg
předkopávání 4x10x35kg
zakopávání 3x10x35kg
úzký benchpress 8x85kg, 8,7,8,7x90kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 5x5x25kg
veslo 15min - 3460m - zátěž 3
ČAS: 1:50hod
Opět ve starých kolejích. Přední dřepy byly těžký, ale dal jsem to všechno. Předkopávání sedlo výborně. Nohy byly napumpovaný opravdu kvalitně. Zakopávání nižší vahou, ale lepší pocitem. Budu to takhle dělat.
Tricepsy už dlouho nedostaly pořádnou dávku, takže dnes úzký benchpress. Síla trochu spadla, vlastně jsem to snad 2 celé týdny necvičil. Ovšem celkově jsem spokojený. Biceps jsem hrál spíš dnes na techniku, negativní fázi pomalu, pozitivní rychle.
Veslování bylo dnes nejtěžší, co jsem kdy jel. V první půl minutě jsem cítil počínající hypoglykemii, což nevím proč, ale naštěstí to po pár minutách přešlo. Pak už jen boj. Byl jsem moc rád, že je to za mnou.
Suplementace:
1 odměrka B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 02, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Veslování bylo dnes nejtěžší, co jsem kdy jel. V první půl minutě jsem cítil počínající hypoglykemii, což nevím proč, ale naštěstí to po pár minutách přešlo. Pak už jen boj. Byl jsem moc rád, že je to za mnou.
|
Neco takoveho casto pocituji ze zacatku taky...u prvnich par zatahnuti mam jakoby trochu motaka.....asi to neni hypoglykemie, ale tlak nebo neco, ovsem hned je to pryc. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 02, 2010 3:23 pm Předmět: |
|
|
No, asi jo. To s tou hypoglykemií jsem přehnal :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 03, 2010 5:13 am Předmět: |
|
|
V těch 24 workoutech píšou většinou 5-7 minut zahřívání. Což je doba srovnatelná s celým mým workoutem, chceš říct, že mám skoro zvojnásobit svoje mučení? :-)
Ovšem máš pravdu, můj přístup je diletantský. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po květen 03, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
Tam kde se začíná u jednoho puntíku, tam se skoro nerozjíždím. Tam, kde se jezdí hned zostra, tak se většinou rozjíždím aspoň tak 500 až 750 m.
Žádný učený z nebe nespadl
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 419 - 4.5.2010
split - vrch
tlaky vsedě s VČ 5x55kg, 5x60kg, 3x5x65kg
přítahy v předklonu 8x5x80kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5x5x37,5kg
bicepsový zdvih s EZ 5x5x47,5kg
kliky na bradlech 5x5x20kg
veslo 15min - 3460m - zátěž 3
ČAS: 1:30hod
Dnes těžkej, maso-trénink :-) Fakt jsem si dnes pořádně máknul. Tlaky šly a ještě byla trochu rezerva. Nesmím to přepálit, ale celkem mi to jde, na moje poměry. Ramena a tlaky jsou moje trápení. Nikdy mi to nešlo.
Přítahy v předklonu šly výborně. Z toho veslování mi sílí záda, veslovací pohyby dostaly sílu a řekl bych, že mi povyrostl latisimus, nebo něco takovýho.
Tlaky na šikmé byly těžký. Odcvičeno poctivě, všechno v plném rozsahu, ale bylo to prostě těžký. Bicepsový zdvih odcvičený s gustem. Vedle mě sice dobře vypadající, ale asi půlhodinu biceps drtící kluk se trápil s jednoručkam vsedě, vestoje, jednoruč, střídavě, soupažně. Koncetrovaně, nasraně a hladce a obratce a já si dal 5 sérií a domů :-)
Kliky těžký jak svině. Fuj, síla šla někam do háje.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne út květen 04, 2010 5:50 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:46 pm Předmět: |
|
|
Nechci ti do toho kecat, ale ty jsi nejel dnes push press _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:51 pm Předmět: |
|
|
sorry, zapomněl jsem to přepsat z minulého tréninku :-) dík
btw je celkem sranda, že push-pressy jsem jezdil se 70kg a po pěti a bylo to tak tak dotlačeno a tady vsedě bez jakéhokoli pohybu trupem tlačím 65 a ještě mám rezervu. Z toho mi vychází, že ta moje technika push-pressu bude stát asi dost za hovno :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|