Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 262, 263, 264 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Termin nejlepsi film od Uwe Bolla hodne usmevny
Samotny jmeno rezisera je zarukou "kvality" u vsech jeho filmu ... se divim, kde na to furt kurva bere prachy ...

v německým systému dotací kultury je díra, které využívá
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Black Dragon napsal:
Termin nejlepsi film od Uwe Bolla hodne usmevny
Samotny jmeno rezisera je zarukou "kvality" u vsech jeho filmu ... se divim, kde na to furt kurva bere prachy ...

v německým systému dotací kultury je díra, které využívá

Právěže teď už není
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

něco jsem o tom slyšel, víš víc? :-)
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
něco jsem o tom slyšel, víš víc? :-)

německý daňový zákon umožňující Bollovi financování jeho snímků byl zrevidován a od ledna 2006 už nebude možné si filmové propadáky odepisovat z daní.

četl jsem o tom na moviezone dříve.

Ale stejnak ten psychopat točí furt
Plazer

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
Shutter Island

Byli jsme na tom v kine a popravde, cekala jsem od toho vic tajemna a nejake lekani, ale pribeh rozhodne tyto (pro me) nedostatky predcil, az na to, ze jsem byla docela dost nastvana na kvalitu, ve ktere to promitali, vsechny sceny rozmazany jak prase, takze jsem hned napsala stiznost, fakt jsem si pripadala, jako kdyz koukam na kinorip v kine, to pro me bylo hodne velke zklamani od palacecinemas, zatim se mi to tedy stalo nastesti jen u dvou filmu . Jinak Leonardo se mi do te doby libil jen ve dvou filmech, tenhle je tedy treti, prijde mi cim dal lepsi, takze jsem zvedava na dalsi jeho filmy, vykon podal opravdu vyborny.

Jinak uz se tesim na Iron Man 2, snad si alespon druhy dil vychutnam v kine, kdyz jsem se na jednicku nedostala, ta byla pro me fakt perfektni

http://www.csfd.cz/film/235492-proklety-ostrov/
Díval jsem se na to taky včera v R5 kvalitě. Obraz parádní, zvuk trošku slabší. Ale film mě pohltil. V půlce jsem si myslel, jak jsem to prokoukl, že už vím, jak to dopadne...závěr mě teda dostal a nečekal jsem to.

Prosím bez spoileru daymoon
Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron man 2 - 11/10

Od první minuty do titulek jsem se jenom bavil. A o to jde především. Nepamatuju si z poslední doby film, kterej bych chtěl po dokoukání vidět hned znova...
Gohan

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Iron man 2 - 11/10

Od první minuty do titulek jsem se jenom bavil. A o to jde především. Nepamatuju si z poslední doby film, kterej bych chtěl po dokoukání vidět hned znova...

Sakra těším se na to :D
Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Poman napsal:
Iron man 2 - 11/10

Jestli se ti líbila jednička tak není co řešit A doporučuju jít na titulky, dabing ten film prý zase ničí a jelikož stojí spíš na kecech než na hromadě akce:)
Gohan

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Gohan napsal:
Poman napsal:
Iron man 2 - 11/10

Jestli se ti líbila jednička tak není co řešit A doporučuju jít na titulky, dabing ten film prý zase ničí a jelikož stojí spíš na kecech než na hromadě akce:)

Já si počkám na DvDrip :D
Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Poman napsal:
Gohan napsal:
Poman napsal:
Iron man 2 - 11/10

Já si počkám na DvDrip :D

To si počkáš pořádně dlouho...
Trhanec

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera jsem byl na iron manovi 2, cekal jsem, ze to bude priserny s tim dabingem, protoze jsem na nej slysel jen samej negativni ohlas a nemam moc rad dabovany filmy.. Ale nakonec jsem se bavil u filmu super a hlasky zustaly porad vtipny i s dabingem, tak jsem byl nakonec spokojenej... Hodnoceni filmu pro me 10/10 uz jen proto, ze miluju komiksovy filmy a iron man mi prijde nejlepsi ze vsech tutech filmu:) a ted se uz tesim na kick ass
ZanyK

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2Plazer: pochopila jsem to stejne jako ty ;).

Tak to jsem rada, ze slysim pozitivni hodnoceni na Iron Man 2, mame zarezervovano na pondeli, tak jsem zvedava :), ale radeji se moc netesim, kdyby me to nahodou zklamalo
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kick ass

http://www.csfd.cz/film/248143-kick-ass/

tak tohle je akční nářez. Chcal sem u toho smíchy. Samozřejmě ne pořád, ale některé scény a hlášky jsou fakt špica.

Nemam nic proti primitivnímu humoru, když se umí podat s citem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 6:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/6995-memento/
Možná jsem pitomec, možná si to budu muset pustit znovu se svou drahou polovičkou, která vždy na všechny zápletky přijde, ale každopádně jsem konec tohohle filmu nepochopil. Jestli jste to někdo viděl a konec (či spíše začátek) pochopil, tak mi sem prosím napiště řešení. Díky.
jari

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
http://www.csfd.cz/film/6995-memento/
Možná jsem pitomec, možná si to budu muset pustit znovu se svou drahou polovičkou, která vždy na všechny zápletky přijde, ale každopádně jsem konec tohohle filmu nepochopil. Jestli jste to někdo viděl a konec (či spíše začátek) pochopil, tak mi sem prosím napiště řešení. Díky.

napiš, cos konkrétně nepochopil, celý to rozepisovat je na celou stránku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 262, 263, 264 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: