Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Medek

PříspěvekZaslal: po duben 19, 2010 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Přeistaloval jsem windows, nainstaloval jsem všechny ovladače, ale nemohu spustit internet (ADSL), co všechno ještě musím nastavit?

podivej se do nastavení routeru zdali tam máš nastavený protokol PPoE. možná tam budeš mít nastavený starý PPoA, stim to nepojede.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Poman

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám poslední stupidní dotazy

1. Jak v dokumentu nastavim,aby mi to číslovalo až od strany 8 a číslo bylo dole uprostřed?

2. Jak udělat hezkej zarovnanej obsah, abych to nemulel štelovat řádek po řádku a ručně tečkovat a zarovnávat jako debil,že Co myslim:

citace:
OBSAH:
1. PŘEHLED TEORETICKÝCH POZNATKŮ………………………………..7
1.1 Obecná část………………………………………………………………7
1.1.1 Definice onemocnění………………………………………………..7
1.1.2 Incidence…………………………………………………………….7
1.1.3 Etiologie……………………………………………………………..8
1.1.4 Anatomie…………………………………………………………….9
1.1.5 Kineziologie páteře………………………………………………....16
1.1.6 Hluboký stabilizační systém páteře………………………………...19
1.1.6 Klinická symptomatologie vertebrogenních poruch.........................21

edit: Sakra,ale takhle rozjetý to ve wordu nemám,takovej vůl zas nejsem
Seva98

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusim strucne doufam ze to pochopis :D

Cislovani
1) Zalozka Rozlozeni stranky > Konce > Konce oddilu > Dalsi stranka
2) Vejdes do zapati/zahlavi vykliknes odpojit s predchozim
3) Pridas cislovani od tama odkud chces (oddil 2)

Obsah
1) Zalozka Domu
2) Najdes si to co chces mit v obsahu a oznacis to ruznyma urovnema Nadpisu (Nadpis 1,2,3)

kód:
OBSAH:
1.(nadpis 1) PŘEHLED TEORETICKÝCH POZNATKŮ………………………………..7
1.1 (nadpis 2) Obecná část………………………………………………………………7
1.1.1 (nadpis 3) Definice onemocnění………………………………………………..7
1.1.2 (nadpis 3) Incidence…………………………………………………………….7 

3) Zalozka Odkazy > Obsah a vlozis ho na stranku kterou potrebujes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
žlutej

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělej ty nadpisy přes styly a pak si ten obsah jenom vygeneruješ krásně zarovnanej.

edit: pozdě

Naposledy upravil žlutej dne st květen 05, 2010 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mají pravdu pánové, než jsem to napsal, maš to tady :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Seva98

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle by mohla byt tydenni soutez, za pomoc ve wordu 1x250g sacek extrifitu :p
Poman

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky

Sice se mi zatim nepovedlo udělat ani jedno ale bojuju dál, zejtra to musí jít do tisku
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomane, zkus třeba podle tohoto:

Jak na pokročilé číslování stránek v MS Word?
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=998

MS Word: Jak vytvořit rejstřík?
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1560

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám tu NB a nejspíš je zavirovanej. Když ho zapnu tak tvrvá cca 5 minut, než se dostanu na plochu. A když zapnu mozzilu tak nejde net.
Tak bud je:
A)zavirovanej
B)něco se sítovkou

projel jsem to NODem 32 a nic to nenašlo. Což podle mě nic neznamená, jelikož jsem si včera projel PC taky NODem a nic to nenašlo, tak jsem to pak projel Spywer Terminator a našlo to 87 kritický souborů, ale to nemohu použít u toho NB jelikož k instalaci je potřeba internet. A když mu to tam hodim už nainstalované tak se nenahraje virová část, takže to nenajde viry.

Nemá někdo nějakou radu?
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Mám tu NB a nejspíš je zavirovanej. Když ho zapnu tak tvrvá cca 5 minut, než se dostanu na plochu. A když zapnu mozzilu tak nejde net.
Tak bud je:
A)zavirovanej
B)něco se sítovkou

projel jsem to NODem 32 a nic to nenašlo. Což podle mě nic neznamená, jelikož jsem si včera projel PC taky NODem a nic to nenašlo, tak jsem to pak projel Spywer Terminator a našlo to 87 kritický souborů, ale to nemohu použít u toho NB jelikož k instalaci je potřeba internet. A když mu to tam hodim už nainstalované tak se nenahraje virová část, takže to nenajde viry.

Nemá někdo nějakou radu?

Jestli na tom notebooku nemas nejaky dulezity veci,tak bych preinstaloval windows..
Tojotomi

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus nabootovat z nějaké live linux distribuce či live cd win. Stačí zadat v googlu "live cd" a budeš vědět víc.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 1:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™: napsal jsi málo informací. Jaký je tam OS? Při tom dlouhém startu stále hrabe disk, nebo ne? Ve které fázi startu čekáš? Začalo to zničeho nic, předtím byl start rychlý? Instaloval jsi předtím nějaký SW (třeba aktualizace)? Díval ses, jaké procesy po nastartování běží (není tam něco podezřelého? nakolik je vytěžován procesor?)? Když startuješ do nouzového režimu, trvá to taky dlouho? Co znamená, že "nejde net"? Co jsi dělal před tím, než to začalo blbnout? Souvisí to s tím pomalým startem? Zkusil jsi i jiný prohlížeč než Mozzilu? Jsi připojený aspoň do místní sítě? Pingneš na nějaký počítač? Je korektně nainstalována síťovka? Když nastartuješ do nouzového režimu s prací v síti, pořád net nejede?

Mike Priest: jojo, řešení problémů reinstalací OS, tak se pozná odborník...
Zdenye

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

setit napsal:
NUMM3R™: napsal jsi málo informací. Jaký je tam OS? Při tom dlouhém startu stále hrabe disk, nebo ne? Ve které fázi startu čekáš? Začalo to zničeho nic, předtím byl start rychlý? Instaloval jsi předtím nějaký SW (třeba aktualizace)? Díval ses, jaké procesy po nastartování běží (není tam něco podezřelého? nakolik je vytěžován procesor?)? Když startuješ do nouzového režimu, trvá to taky dlouho? Co znamená, že "nejde net"? Co jsi dělal před tím, než to začalo blbnout? Souvisí to s tím pomalým startem? Zkusil jsi i jiný prohlížeč než Mozzilu? Jsi připojený aspoň do místní sítě? Pingneš na nějaký počítač? Je korektně nainstalována síťovka? Když nastartuješ do nouzového režimu s prací v síti, pořád net nejede?

Mike Priest: jojo, řešení problémů reinstalací OS, tak se pozná odborník...

Nevim, kolik pc Ti uz proslo pod rukama, ale reinstalace OS je velice casto ta nejjednodussi cesta. Neni vzdy nutne prijit vecem do detailu na kloub, ale vyresit problem a to co nejrychleji. Ne kazdy ma cas nimrat se den v kompu, kdyz reinstalaci ma problem vyreseny za dve hodiny na jistotu. Pocitac ma slouzit lidem, ne naopak.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se jedná o Windows tak se nejprve koukni do logu (eventvwr.msc) a napiš sem chyby. Pokud se jedná o unix, nebo unix-like OS (v GUI je to obvykle administration > system monitoring) tak opět do logu (jakýkoliv sledování systému, procesů atd.) opět sem napiš chyby.

a postni sem Hijackthis
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenye napsal:
Nevim, kolik pc Ti uz proslo pod rukama, ale reinstalace OS je velice casto ta nejjednodussi cesta. Neni vzdy nutne prijit vecem do detailu na kloub, ale vyresit problem a to co nejrychleji. Ne kazdy ma cas nimrat se den v kompu, kdyz reinstalaci ma problem vyreseny za dve hodiny na jistotu. Pocitac ma slouzit lidem, ne naopak.

Pokud k té reinstalaci OS připočteš i čas, který strávíš následnou instalací SW a nastavováním všeho možného, tak ta časová efektivita reinstalace OS už tak jednoznačná nebude. Pokud má někdo na PC jen Office a Mozzilu, tak je to hned, ale třeba na mém pc by se takováhle "oprava" protáhla tak na 2-3 dny, než by byl počítač ve stavu, kdy mám nainstalováno vše potřebné a věci nastavené podle sebe. Podle mě je člověk, který problémy s pc řeší hned rovnou reinstalací OS beze snahy nejprve vyřešit vlastní příčinu problému, jen rádoby-odborník, který vlastně žádný problém vyřešit neumí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: