12 angry men - film z roku 1957, ve kterém dokonce hraje náš Jiří Voskovec. Co o něm říct? Stává se vám někdy, že se diváte na film a máte skvělý pocit z toho, že vám ten film něco dal? Že jste s ním strávili hodinu a půl a že to nebyly jen efekty a krásné herečky? Tohle je jeden z nich.
Na imdb 7. nejlépe hodnocený film vůbec.
Film, odehrávající se v jedné místnosti, ve které je zavřeno 12 mužů poroty, kteří mají rozhodnout o vině či nevině. O tom, zda poslat člověka na smrt nebo nikoli.
Film tak dokonalý, že takových opravdu moc není. Hodnocení imdb 8,8/10. Já hodnotím známkou absolutní. Chystal jsem se na něj asi 3 roky. Konečně jsem ho viděl a stává se nedílnou součástí mého archivu. Víc takových filmů.
díky za reference, já mam tenhle film už asi 2 roky v kompu a ještě jsem se k němu nedostal. Tak už se k tomu snad dokopu, když je to tak dobrý.
Jako student práv musíš, nám to doporučoval na přednáškách přímo Prof. JUDr. Pavel Holländer, DrSc. fakt
Jsem rád, že se líbil. Teď mám na pořadu Schindlerův seznam. Vše připraveno, jen si najít 3 hodiny času :-)
Tak to je vyborny film, celkem me to na konci dostalo, hlavne se nedivat napred na Hotel Rwanda, to je celkem podobny film ktery vznikl az po SL. Nastesti sem napred videl SL.
Kick ASS-ideální pro 15_18let, hraje tam sice Nikolas Cage, takže jsem to vidětř chtěl, ale minulo mne to.
Shutter Island-ten ne, otevřený konec, kdo to nesnáší, plně si toho užije. Film je dobrý, di Capria nemusím, ale herec bude dobrý. Určitě stojí za to, navíc je to psychiatrie, v té bruslím.
Mstitel se Segalem-standart, dá se to, nic vyjímečného.
Iron Man 2-AC/DC, co dodat, viděl bych to i jenom bez obrázků, ruská verze k ničemu, vynikající hlášky, lepší bude originál s titulky a pak bez nich.
Bod zlomu-nebo okamžik, ted nevím, A.Hopkins je vynikající, není to novinka, stojí za to.
Někdo se ptal na ten nový film s V. Mortensenem o fašismu, název si nevzpomenu. Opravdu vynikající, stojí za to jít i do kina. On je dobrej herec, námět taky, film taky, stojí to za to.
Opravdu velké zklamání, režisérsky šíleně nedodělané,
laciné efekty, příšerná hudba, herci a ještě horším scénářem.
Slavný jména a počítačový triky nestačej, film musí mít hlavně silnej příběh, bohužel tento remake to postrádá.
1/10 jen kvůli úctě, kterou chovám vůči názvu...tohle je blivajz, který si tenhle název nezaslouží...
Já jsem na tom byl ve 3D a dal bych tomu tak 5/10.
Ale co se týče 3D akce, tak jsem s klidem mohl ušetřit půl sta a jít na klasiku.Byl to můj první 3D film a zklamání.Jo to 3D ukazka z Toy Story 2 před filmem byla lepší co se využití 3D týká.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru