VOLBY 2010

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VOLBY 2010  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> VOLBY 2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete volit?
ČSSD
6%
 6%  [ 10 ]
ODS
16%
 16%  [ 26 ]
KSČM
1%
 1%  [ 3 ]
TOP09
29%
 29%  [ 47 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
2%
 2%  [ 4 ]
Věci veřejné
12%
 12%  [ 19 ]
Strana svobodných občanů
12%
 12%  [ 19 ]
Strana práv občanů (Zemanovci)
9%
 9%  [ 15 ]
Jiná strana (dole napište jaká)
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 158

Autor Zpráva
Yic.m

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2010 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Teď mi kamarád připoměl jednu parádní stranu... pokud nadáváte na to, co je v parlamentu + VV, tak by vás mohla zajímat.

SSO (Svobodní) - proti EU, proti Lisabonu, pravice, nechcou referendum (vy snad chcete, aby za vás hlasovali ti miliony levičáků? ), vyrovnaný státní rozpočet, konec diskriminace pracujících lidí ...
Je toho hodně, je to nejvíce volitelná strana... nejperspektivnější pravicová strana. Bohužel není populární v mediích (ODS se jí zaslouženě bojí), takže o ní není tolik slyšel - takže nemá šanci dostat se zatím do parlamentu...

Každopádně tu asi jsou lidé, kteří prostě chtěj něco novýho a nechtěj dát hlas těm známým lidem... pak je tohle alternativa pro ně.
http://www.svobodni.cz/

To sis všimnul brzo :-D, Svobodni se tady už minimálně jednou řešili
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lalala

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2010 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Jinak tah se složenkama na 121000,- Kč - vynikající nápad!! . Kalousek to řekl velice správně - lidem se dělá blbě z pravdy..

Nechat odtékat ze státního rozpočtu miliardy (hlavně za jeho působení na ministerstvu obrany) a potom posílat lidem složenky je opravdu vynikající nápad!!
Darion

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2010 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke svobodnejm.. Mach je blazen, sice je podle iq napul genius, ale ve skutecnym zivote z toho duvodu taky dost nepouzitelnej... nase republika si nemuze dovolit stat proti eu, nerad to rikam, ale my musime drzet hubu a krok a bejt radi, ze nas tam vubec prijali... referendum je blbost, protoze lidi jsou blby a vetsinou ani netusej, o co se jedna, viz americkej radar... zruseni dani, obv nesmysl, nemusim vysvetlovat, staci se podivat, jaky polozky tvorej statni rozpocet na prijmovy strance... a dalsich x veci, kvuli kterejm jsou SSO skutecne nevolitelni (to rikam jako clovek, ktery jim dal svuj hlas v eurovolbach)
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/200551-vandalove-nabarvili-ustredi-kscm-narudo.html

prej vandalove .. Pravo (novinky.cz) se fakt stavaji opet Rudym Pravem ..
Bernhard

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to sídlo KSČM v ulici Politických vězňů je skoro jako provokace.
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj to je totalni vysmech .. to uz muze Delnicka strana mit sidlo v Terezine .. akorat je otazka, jestli jim tu ulici prejmenovali schvalne nebo se tam nastehovali az pak ..
YUD

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
MalajskyTygr napsal:
Tomkins napsal:
Z těch, co se dostanou, tak jsou nejlepší Věci veřejné.

V čem jsou nejlepší? Je to středová strana která půjde po volbách s kýmkoli. Jejich program je založen jen na heslu "Stop dinosaurům" což je žalostně málo.
Souhlas. VV jsou nepřijatelné. Asi zase zůstanu u ODS, ale tentokrát poprvé s těžkým srdcem.

VV je ad hoc projekt na jedny volby. Sběr politických diletantů, pro mě absolutně nevolitelní.
ygg

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
jj to je totalni vysmech .. to uz muze Delnicka strana mit sidlo v Terezine .. akorat je otazka, jestli jim tu ulici prejmenovali schvalne nebo se tam nastehovali az pak ..

Ta je tam od války...a nemyslím tu v Zálivu:-)))))
A KSČ za to nemůže, oni tam nesídlili, tam jsou jen posledních 20 let v exilu:-)))))
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
mirio napsal:
MalajskyTygr napsal:
Tomkins napsal:

V čem jsou nejlepší? Je to středová strana která půjde po volbách s kýmkoli. Jejich program je založen jen na heslu "Stop dinosaurům" což je žalostně málo.
Souhlas. VV jsou nepřijatelné. Asi zase zůstanu u ODS, ale tentokrát poprvé s těžkým srdcem.

VV je ad hoc projekt na jedny volby. Sběr politických diletantů, pro mě absolutně nevolitelní.
Mach je blázen, navíc tam mají i Maxe Payna. :-)) Souhlas - nevolitelní.
Tomkins

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
YUD napsal:
mirio napsal:
MalajskyTygr napsal:
Tomkins napsal:

Mach je blázen, navíc tam mají i Maxe Payna. :-)) Souhlas - nevolitelní.

Mach je ze Svobodných ne z VV. Payne je zase Jiří, a ne Max - to je zase počítačová hra.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, já mluvil o Svobodných, omylem jsem quotnul tenhle post. A ten Max, to byl vtip, právě proto jsem to napsal...
Tomkins

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2010 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Jo, já mluvil o Svobodných, omylem jsem quotnul tenhle post. A ten Max, to byl vtip, právě proto jsem to napsal...

No já nevím, ale Mach je v každým případě hodně chytrej. Jeho argumentační linie je neprůstřelná a zda je použitelnej pro normální život, je v politice absolutně jedno. Takovíhle lidi (trochu magoři) jsou navíc téměř nepodplatitelní, protože jsou prostě zvláštní (divní). Já na tom prostě nespatřuju nic nevolitelnýho a lepší stranu neznám.
mysH

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak dopadne pokus o nepodplatitelnost v praxi momentalne predvadi tak trochu Necas - odstrihl ostatni mistopredsedy, snazi se vysachovat Langera, Gandalovice .. a vubec celou starou gardu. Navic chce prosadit, aby politici ODS nesmeli sedet zaroven ve firmach ..
Bylo by to sice krasny, ale myslim ze nema nejmensi sanci. Velka cast politiku dela politiku pro penize .. nic jinyho ..
Tojotomi

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Takovíhle lidi (trochu magoři) jsou navíc téměř nepodplatitelní, protože jsou prostě zvláštní (divní).

Na mě třeba takhle donedávna působil Milan Kindl.

mysH napsal:
Jak dopadne pokus o nepodplatitelnost v praxi momentalne predvadi tak trochu Necas - odstrihl ostatni mistopredsedy, snazi se vysachovat Langera, Gandalovice .. a vubec celou starou gardu. Navic chce prosadit, aby politici ODS nesmeli sedet zaroven ve firmach ..
Bylo by to sice krasny, ale myslim ze nema nejmensi sanci. Velka cast politiku dela politiku pro penize .. nic jinyho ..

Spíš si myslím, že to je jen předvolební šou. Ale pravdu ukáže až čas.
mysH

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2010 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CT24 - Hydepark - Mach, svobodny
teda jedno se musi uznat, ten clovek ma v ty hlave snad vsechno .. se mi libi jak ho nejde na nic nachytat

UPDATE: ta redaktorka je clovek na svym miste, nestranna jako cela CT

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VOLBY 2010 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: