|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 18, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 425 - 18.5.2010
split - vrch
tlaky vsedě s VČ 4x8x45kg
přítahy v předklonu 4x8x55kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 4x8x27,5kg
bicepsový zdvih s EZ 4x8x37,5kg
kliky na bradlech 3x8x15kg
veslo ---
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 1:15hod
Přišla změna, i když ne velká. Na 2 až tři týdny polehčuju trénink. Ty větší váhy si vybrali svou daň a sice to, že mě to začalo hodně unavovat a po tréninku jsem býval fest zničenej. Určil jsem si váhy na 10 opakování a dělal 8. Někde byla rezerva větší, někde menší. Celkově mě to bavilo, krásně to pumpovalo :-) Sice ve svalech není takový pocit, jako po pořádně těžkých sériích, ale trochu ubral je víc než potřeba.
Veslo dnes zase nebylo, ale ve čtvrtek už bude. První workout ze sady 24 workouts for cross-training.
Suplementace:
1 odměrka gaineru plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 20, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 426 - 20.5.2010
split - celé tělo
mrtvý tah 4x8x125kg
benchpress 4x8x85kg
shyby 3x8
přítahy VČ k bradě 4x8x40kg
zapažování 6x8x8kg
veslo workout 1, celkem 13 intervalů
ČAS: 1:05hod
Dnes to bylo super. Povedenej trénink. Mrtvý tah byl teda trochu těžký, těch 8 opakování je fakt hodně :-)
Benchpress šel fajn, i když možná bych si víc užil s 80kg. Ale dal jsem to a i rezerva byla.
Shyby klasika, žádná změna. Přítahy k bradě jsem taky ubral. Zapažování jsem nechal, protože to je malý sval a nemyslím si, že bych měl ubírat i tady.
Návrat k veslu. Dal jsem první trénink, teda Workout 1. Viz tabulka nahoře.
Suplementace:
1 odměrka gaineru plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt květen 20, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
Áááá první vlaštovka.
Ale máš asi jiný rozpis - já tam mám v jedničce jen 7 intervalů
A jestli můžu navrhnout pro lepší srovnávání - piš to ve watech po jednotlivých intervalech.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 20, 2010 6:02 pm Předmět: |
|
|
Já dal 7, ale pak jsem si to ještě četl a opisoval výsledky a viděl jsem tam, že experienced rower should repeat this series :-) Tak jsem to dal znovu, ale omylem jsem vynechal 3* před koncem.
Jinak se tě zeptám, když jsi tady, na to nastavení počítače. Já jsem nastavil Interval:time workout, 1:00 a 0:30 a až jsem to odjel, dal jsem ReRow a tam bylo to, co jsem odvesloval a byly tam jen metry. Milerád budu psát Watty, ale jak je zobrazit?
A napíšu ještě, že tyhle intervaly jsou 2x zábavnější než jen souvislé veslování . A hlavně čas u toho utíká mnohem rychleji a to jsem navesloval v podstatě to samý, když jsem vesloval souvisle.
EDIT: už se budu držet toho, co je v té rozpisové tabulce a ne toho, co je vpravo pro výsledky :-) Teda příště bych dám 5 ve Workoutu 2. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt květen 20, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: |
A napíšu ještě, že tyhle intervaly jsou 2x zábavnější než jen souvislé veslování . A hlavně čas u toho utíká mnohem rychleji a to jsem navesloval v podstatě to samý, když jsem vesloval souvisle. |
No hádej, proč vás tu rok přesvědčuju ať to zkusíte
Co takhle tlačítko Change units ?
Jinak opsat jak jsi to jel si můžeš vyvoláním paměti po dojetí - More option - Memory
http://www.concept2.com/us/service/monitors/pm3/howtouse.asp
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 20, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Jsem debil, že mě nenapadlo použít ten čudlík, já vím :-)
Návod si projdu, díky za něj.
A já vesluju teprve chvíli a přemluvil jsi mě snadno, je vidět, že to konečně padlo na úrodnou půdu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 20, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
No jo tak ja mu teda taky zatleskam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 427 - 23.5.2010
split - spodek
dřepy přední 5x5x85kg
předkopávání 10x35kg, 3x10x40kg
zakopávání 10x35kg, 3x10x40kg
úzký benchpress 4x8x85kg, 6x85kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 4x4x30kg
veslo workout2, drag factor 84
ČAS: 1:35hod
Parádní trénink dnes. Nevím proč, ale povedlo se všechno. Dřepy krásné, pocit ve stehnech na jedničku. Dal jsem 5x5, to dnes přesně sedlo. Celý trénink perfektní. Triceps a biceps úplná nádhera. Veslo na konec úžasný.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Vidis, minulou nedeli cely trenink na pi.... a dnes uplny opak :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
Asi počasí a víc masa tento víkend _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 25, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 428 - 25.5.2010
split - vrch
tlaky vsedě s VČ 4x8x50kg
přítahy v předklonu 4x8x65kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 4x8x30kg
bicepsový zdvih s EZ 4x6x47,5kg
kliky na bradlech 4x8x10kg
veslo workout3
ČAS: 1:05hod
Dnes na tréninku po 11 hodinách v práci. Byl jsem poněkud utahanej. Ovšem trénink se povedl.
U tlaků jsem přidal 5kg a šlo to lépe než minule. Přítahy v předklonu jsem musel přidat 10kg, nebyly jiné kotouče. Taky to celkem šlo, ale chtělo to těch 5 a příště dalších 5. Tlaky na šikmé o stupeň těžší, teda 30kg.
Biceps a triceps v podstatě stejný. Triceps trochu lehčí.
Na vesle další workout. Dnes 30 minutový. Byl jsem v posilovně nezvykle pozdě a i jsem uvažoval, že veslo vynechám, ale dal jsem ho. Celkem fajn to bylo. Uteklo to velmi rychle.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 429 - 27.5.2010
split - celé tělo
mrtvý tah 5x5x155kg
benchpress 5x105kg, 4x110kg, 2x3x115kg, 5x105kg, 8x75kg
shyby 3x8
přítahy VČ k bradě 4x8x40kg
zapažování na stroji 4xMAXx15kg
veslo workout 4, DF 88
ČAS: 1:35hod
Kdo to tady trochu sleduje, ví, že jsem si naplánoval na nějakoou dobu trénink po osmi opakováních. Prostě něco lehčího. Dnes byl ukázkový trénink tohoto typu. Hlavně na benchpressu. ...prostě je to hrozná sračka, pro dnešek jsem se vrátil k těžším vahám.
Mrtvý tah mi nejdřív přišel zabijáckej. Ze začátku to bylo těžký, pak mi hlavně v hlavě došlo, že to tak těžký není. A začalo to bejt trochu lehčí :-)
Benchpress se dnes povedl. Postupně jsem přidával a dal jsem úplně sám, s rezervou 2x3x115kg. Před 2 měsíci 4x115kg s asistencí, dnes sám a vážím si toho víc.
Shyby klasika. Přítahy k bradě fajn. Zapažování dnes na stroji, nebylo místo na lavičce a krásně jsem to napumpoval. Změnil jsem trochu techniku na tom stroji.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Však to zase začíná sedět na 5x5, nebo jak to myslíš? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|