|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bernhard
|
Zaslal: po květen 17, 2010 9:02 am Předmět: |
|
|
Už druhý den vedu na Giro d Italia. Sice jen bodovačku na peloton.cz,ale i to potěší být první.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mandor
|
Zaslal: po květen 17, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: po květen 17, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Nekourim, nepiju, nehraju, nefetuju...takze jim preju jen to "nej"
A takovou mladou ani nevim jestli bych chtel, co se skolila? |
Nojono,to mě mohlo napadnout,že se toho někdo tímto způsobem chytne školila se z nějakých stanov české spořky,tak to byl jako dárek z týdenního výletu plus životopis Waldy Matušky celkem dva nesourodé dva dárky,ale ten matuška mi udělal radost asi víc
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
Miluju vaření, když se daří. Včera a dnes marinovaná pečená krkovička s bramborovou kaší. Miluju to :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po květen 24, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po květen 24, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
K Brnicku se blizi apokalypsa.. a dou se fotit blesky.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 24, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
Jestli mi to v Brníčku udělá dolíky na střeše auta z těch krup, co možná přijdou, tak...tak budu smutnej :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út květen 25, 2010 2:10 pm Předmět: |
|
|
Konecne mi prisla knizka The paleo diet for athlets  ...a navic za skvelou cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Co ta krava na to? nevadilo ji to? |
no ještě aby remcala - já na ní měl vztek, že to z ní vůbec nejde, že bych jí snad zabil podruhý... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 1:17 pm Předmět: |
|
|
| SimsonCZ napsal: | včera osobáček v RAW pozvedu, dneska k obědu za odměnu RAW kráva... detailně jsem se seznámil s kravskou anatomií, protože jsem nenašel mlejnek a škrábal to vlákno po vláknu nožem. Ale stálo to za to...
|
UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Ještě že si můžeme koupit takové pytlíky s tím masem už rozemletým a jenom ochuttit a papáme |
eeee, to není ono... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
| SimsonCZ napsal: | | Gohan napsal: | Ještě že si můžeme koupit takové pytlíky s tím masem už rozemletým a jenom ochuttit a papáme |
eeee, to není ono... :) |
Tak můžu srovnávat a chutove to je stejne, mozna ze ty ze sacku maji jemnejsi strukturu lip to prostoupi tou chuti.. je to jine a urcite je s ti min prace
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|