UFC 114: RAMPAGE vs. EVANS (diskuze, tipovani) *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 114: RAMPAGE vs. EVANS (diskuze, tipovani) *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 114: RAMPAGE vs. EVANS (diskuze, tipovani) *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Proti shogunovi o titul se postavi:
Rampage
47%
 47%  [ 9 ]
Evans
52%
 52%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 19

Autor Zpráva
Takezo

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

okrem duffeeho a russowa vypadaju seci jak z koncentraku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiMatteo

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

edit: sry, vsiml sem si ze uz to tu je... neni to cele weign-in ale jenom highlight tak to tu necham
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doufam, ze to Rashad nejak uplaca! vsadil jsem na nej a na Sadollaha vsechny svoje zbytecny prachy :) podle vseho by mel byt v top forme, narozdil od Rampage-e..tak jsem zvedav..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dal jsem Evanse ale raději bych jako vítěze viděl Rampageho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
c87

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fandim Rashadovi, na druhu stranu mi pride Rampage fyzicky asi najlepsie pripraveny za celu jeho karieru, nechajme sa prekvapit
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 2:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rashad....vždycky fandím klaďasovi.
Stifler

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 2:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Rashad....vždycky fandím klaďasovi.

Johne, neříkej mi že jsi začal bouchat jak jsi na tom s váhou teďka?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 3:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom úplně laicky...spíš mě to láká. (naivně)
Váha furt stejná 150-160kg.
Ale rád sleduju mma i K1. Sefo, Remy, Shogun jsou moji koníci.
owar

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 4:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sadollah je gay..
DiMatteo

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no... evans mel dvakrat lepsi pohyb a vedel jak zahrat proti rampagovi... ten krom toho gnp ve 3tim kole nic nepredvedl... skoda... evans si zaslouzi vitezstvi o tom zadna
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak asi se projevila ta příprava Evanse, kterej měl k dispozici GSP, Carwina,...

Rampage byl dobře připravenej po fyzické stránce, ale jak už bylo řečeno, pohyb statickej a tím pádem horší reakce. Na druhou stranu Evans takticky dobrý, ale na to, že šlo o víc, než jen o volnej spot pro zápas se Shogunem sem čekal (vlastně od obou) že do toho vlítnou malinko víc po hlavě. Ale je pravda, že když člověk chce moc tak to né úplně vždy jde.

Evans si to pohlídal. Pěknej hit na začátku. U Rampage škoda, že mu nesedl GnP na tý zemi, kdyby se dva krát trefil těma dělama co promáchl, taky by Evans pak reagoval jinak.

JInak zasloužený vítězství.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Evans je tepla picka, poskakoval okolo, a okrem zopar takedownov nic nepredviedol. Ani naznak neakej paky, alebo strikingu - len snaha o takedown. Tak toto keby vidim na PPV po tej prehypovanej predzapasovej reklame tak som asi mierne nasraty.

Nuda.
deemao

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem čekal víc..po všech těch kecech. Kdyby do toho Rampage vlétl hned, tak by ho přeboxoval. Snad další eventy nabídnou víc.
m4l

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

teda mne se ten fight strasne libil.....

Evans uplne suprovej pohyb neskutecne rychlej vyborna vypusnost presne jel to co potreboval....

Rampage da se rict ze toho moc nepredvedl pro nej skoda v tom tretim kole ze ho trefil z tech jeho bomb asi jen dvakrat jednou kdyz mu sel po tom koleni a pak hromada ran sla vedle....a dalsi chyba ze mel tlacit ale nechal ho vydejchat nabrat silu.... ikdyz bylo videt ze evans je na tom fyzicky daleko lepe rampage mel po druhym kole dost......

evans zaslouzeny vitezstvi a jsem rad pral jsem mu to....

deemao napsal:
Taky jsem čekal víc..po všech těch kecech. Kdyby do toho Rampage vlétl hned, tak by ho přeboxoval. Snad další eventy nabídnou víc.

preboxoval:DDDD jestli sis nevsiml tak evens byl dvakrat tak rychlej co rampage..... ikdyz ok rampage je asi "agresivnejsi" fighter ale ono se taky neda proste jen tak do toho vlitnout....... (viz Thompson style:D)
Luster

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Evans je tepla picka, poskakoval okolo, a okrem zopar takedownov nic nepredviedol. Ani naznak neakej paky, alebo strikingu - len snaha o takedown. Tak toto keby vidim na PPV po tej prehypovanej predzapasovej reklame tak som asi mierne nasraty.

Nuda.

souhlasim..a to sem vcera vecer ejste sledoval celej fajt Klicka, takze dalsi uspavaci podivana

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 114: RAMPAGE vs. EVANS (diskuze, tipovani) *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: