doufam, ze to Rashad nejak uplaca! vsadil jsem na nej a na Sadollaha vsechny svoje zbytecny prachy :) podle vseho by mel byt v top forme, narozdil od Rampage-e..tak jsem zvedav..
no... evans mel dvakrat lepsi pohyb a vedel jak zahrat proti rampagovi... ten krom toho gnp ve 3tim kole nic nepredvedl... skoda... evans si zaslouzi vitezstvi o tom zadna
tak asi se projevila ta příprava Evanse, kterej měl k dispozici GSP, Carwina,...
Rampage byl dobře připravenej po fyzické stránce, ale jak už bylo řečeno, pohyb statickej a tím pádem horší reakce. Na druhou stranu Evans takticky dobrý, ale na to, že šlo o víc, než jen o volnej spot pro zápas se Shogunem sem čekal (vlastně od obou) že do toho vlítnou malinko víc po hlavě. Ale je pravda, že když člověk chce moc tak to né úplně vždy jde.
Evans si to pohlídal. Pěknej hit na začátku. U Rampage škoda, že mu nesedl GnP na tý zemi, kdyby se dva krát trefil těma dělama co promáchl, taky by Evans pak reagoval jinak.
Evans je tepla picka, poskakoval okolo, a okrem zopar takedownov nic nepredviedol. Ani naznak neakej paky, alebo strikingu - len snaha o takedown. Tak toto keby vidim na PPV po tej prehypovanej predzapasovej reklame tak som asi mierne nasraty.
Nuda.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Evans uplne suprovej pohyb neskutecne rychlej vyborna vypusnost presne jel to co potreboval....
Rampage da se rict ze toho moc nepredvedl pro nej skoda v tom tretim kole ze ho trefil z tech jeho bomb asi jen dvakrat jednou kdyz mu sel po tom koleni a pak hromada ran sla vedle....a dalsi chyba ze mel tlacit ale nechal ho vydejchat nabrat silu.... ikdyz bylo videt ze evans je na tom fyzicky daleko lepe rampage mel po druhym kole dost......
evans zaslouzeny vitezstvi a jsem rad pral jsem mu to....
deemao napsal:
Taky jsem čekal víc..po všech těch kecech. Kdyby do toho Rampage vlétl hned, tak by ho přeboxoval. Snad další eventy nabídnou víc.
preboxoval:DDDD jestli sis nevsiml tak evens byl dvakrat tak rychlej co rampage..... ikdyz ok rampage je asi "agresivnejsi" fighter ale ono se taky neda proste jen tak do toho vlitnout....... (viz Thompson style:D)
Evans je tepla picka, poskakoval okolo, a okrem zopar takedownov nic nepredviedol. Ani naznak neakej paky, alebo strikingu - len snaha o takedown. Tak toto keby vidim na PPV po tej prehypovanej predzapasovej reklame tak som asi mierne nasraty.
Nuda.
souhlasim..a to sem vcera vecer ejste sledoval celej fajt Klicka, takze dalsi uspavaci podivana
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru