|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so květen 29, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
stejně jsem čekal větší účast u voleb. Pořád si myslím, že tu podobu determinují lidí středního věku a důchodci na úkor těch mladých a nezodpovědných. Z větší části.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: so květen 29, 2010 1:49 pm Předmět: |
|
|
Bojim, bojim... jdu si zabalit věci na případnou emigraci....: ( _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 29, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
jak se vůbec postupuje s těma ztracenejma hlasama (strany pod 5%), jak se o nich teď bavili v TV... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:03 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Ty průběžné výsledky nemá vůbec smysl sledovat do určitého procenta, jelikož se nejdříve sčítají minivesničky, kde je většina lidí, jak jsem sám bohužel viděl silně levicová. Větší města s tím v konečném důsledku hodně zamíchají, doufám. | Přesně tak. Myslím, že už můžem s klidem říct - LEVICE JE V PIČI!!!
Omlouvám se, za explicitní výraz. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
|
Ja to moc nesleduju,ale objektivne musim rict,,Vy to zase prozivate  stejne bude vsecko porad pry starem"tak nechapu posty kuliska treba..Za mesic tady zase budou komenty jaky sme stat na hovno,podporujem romy aatd.At vyhraje kdo vyhraje.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:16 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | agnez napsal: | | Je to porad dokola,kazdy si stezujete i tady ale vsichni voli to same bud ods nebo cssd... Chce to trosku prekopat a vymenit za ty stare zkorumpovane kurvy.. Me se libi top09 .. | Fantastický protimluv ve jednom postu. :-))
EDIT: BD mě předběhnul... |
Tak ja povazuju za nejvetsi skorumpovance CSSD s ODS.Proto jsem to napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:18 pm Předmět: |
|
|
Ronnie:Tak napis neco,co si myslis ze se zmeni pokud vyhraje ta ci ona strana.Me to pijde uz fakt komedie.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | Nevim koho mám volit a tenhle topic mi to moc neusnadnil. Když to tak čtu, tak všichni stojí za hovno, což není žádná velká novina |
taky vubec nevim a proto sem ani nevolil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:21 pm Předmět: |
|
|
pokud bude levice takhle v riti tak s navrhama pravice nic nenadelaj... A budou se dit zmeny _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Wygh napsal: | Nevim koho mám volit a tenhle topic mi to moc neusnadnil. Když to tak čtu, tak všichni stojí za hovno, což není žádná velká novina |
taky vubec nevim a proto sem ani nevolil. |
Presne tak,kazdy ma neaky nazor a kazdy kritizuje nekoho pak se v tom vyznej.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | stejně jsem čekal větší účast u voleb. Pořád si myslím, že tu podobu determinují lidí středního věku a důchodci na úkor těch mladých a nezodpovědných. Z větší části. |
Kladu si otázku, jestli tu účast opravdu tak snižují mladí, co nechodí volit. Podle mě je i dost velký procento lidí ve středním věku a starších, kteří nechodí volit.
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Bojim, bojim... jdu si zabalit věci na případnou emigraci....: ( |
Tak jestli budeš odcházet jako poslední, nezapomeň zhasnout... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so květen 29, 2010 2:45 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Ronnie:Tak napis neco,co si myslis ze se zmeni pokud vyhraje ta ci ona strana.Me to pijde uz fakt komedie. |
Tak pro mě, jakožto zaměstnavatele XY lidí, by byla výhra levice a následné plnění jejich programu dost
zásadní překážou pro další rozvoj všeho, co jsme v uplynulých letech dělali. Naopak poslední kroky vlády
ODS a snad očekávané kroky pravicové koalice jsou pro lepší podmínky v podnikání (a z toho plynoucí
snad i výsledky) jednoznačně pozitivní zprávou.
Btw. trend upřesňování výsledků vypadá dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|