VOLBY 2010

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VOLBY 2010  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> VOLBY 2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete volit?
ČSSD
6%
 6%  [ 10 ]
ODS
16%
 16%  [ 26 ]
KSČM
1%
 1%  [ 3 ]
TOP09
29%
 29%  [ 47 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
2%
 2%  [ 4 ]
Věci veřejné
12%
 12%  [ 19 ]
Strana svobodných občanů
12%
 12%  [ 19 ]
Strana práv občanů (Zemanovci)
9%
 9%  [ 15 ]
Jiná strana (dole napište jaká)
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 158

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
LJ napsal:
agnez napsal:

Tys me nepochopil ja vzadnem pripade nerikam ze je vyhodne volit komance a cssd jezisi vubec..Ja se jen ptal ronnieho bo tomu nerozumim.
Jinak ja sem ve skole.A situace v Recku je opravdu kriticka,to by se u nas snad stat ani nemelo,vzhledem k tomu co k tom vedlo u nich.
Situace jako je v Řecku může být tady velmi rychle taky, protože ano, i náš dluh může během pár let nerůst tak, že nám už přestanou banky půjčovat peníze, a protože v podobných sračkách jako Řecko bude za chvilku i Portugalsko, Itálie nebo Irsko, tak se klidně může stát, že díky propojený evropský ekonomice nakonec nebude ani nikdo, kdo by nám mohl pomáhat, a zkrachujeme. Proto je důležitý pro všechny, aby se stabilizoval poměr státního dluhu vůči HDP. A pak samozřejmě je otázka, jestli je vyšší daň pro ty co vydělávají víc motivační pro rozvoj ekonomiky, protože když se půlka firem přeregistruje do Panamy a druhá to zabalí, tak nebudou daně a nebude ani na platy zaměstnanců státní správy, všechno je spojený se vším.

Ja cetl ale,ze u Reku byli docela nesmyslne platove podminky,jako 13 a 14platy,neskutecne duchody,priplatky za chozeni v cas do prace ci ovladani jazyka,coz u nas nehrozi
Podle tebe tedka jako prestane neak narustat statni dluh nebo jak?Dik.

V řecku to bylo mnohem horší...
http://www.lidovky.cz/recka-nemoc-by-se-dala-vylecit-rychle-dvn-/ln_noviny.asp?c=A100123_000052_ln_noviny_sko
tohle je tuším ten článek, ale posaď se, jinak se skácíš...

Jinak děkuji všem. Volby dopadly parádně! Ve dvě hodiny sem měl v kalhotech docela... pak sem šel běhat, přišel jsem a koukl na http://volby.cz/pls/ps2010/ps2?xjazyk=CZ a bylo mi hej
Darion

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak spatne jako recko na tom jeste nejsme, nezvratna situace by snad nastala od 200 mld jen na urocich, od cehoz jsme jeste dost daleko.. ale tam jde spis o to, ze proste nelze uzdrzovat statni rozpocet trvale deficitni, protoze takova situace konverguje do prdele:D
Zacharo

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď už nehrozí. Ale hrozilo. Mám velmi blízké vztahy s Řeckem a řeckým obyvatelstvem a vím, jak to tam u nich funguje - levice jim ekonomiku poslala pod kytičky.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Teď už nehrozí. Ale hrozilo. Mám velmi blízké vztahy s Řeckem a řeckým obyvatelstvem a vím, jak to tam u nich funguje - levice jim ekonomiku poslala pod kytičky.

To není tak uplně pravda, ona na tom má podíl i pravice.... každopádně levice na tom má brutální podíl.
Darion

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eurozona si kazdopadne mela vic proklepnout svy cleny... s trochou snahy by nebyl problem odhalit, ze Recko neplnilo Maastricht uz ani v dobe, kdy euro prijimalo:D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion napsal:
Eurozona si kazdopadne mela vic proklepnout svy cleny... s trochou snahy by nebyl problem odhalit, ze Recko neplnilo Maastricht uz ani v dobe, kdy euro prijimalo:D

... EU nemá smysl řešit. To je jeden velkej joke a superfraška.
;)))
Darion

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bych rozhodne netvrdil, obzvlast z nasi pozice
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:

S tímhle brutálním zjednodušováním jdětě ale při vší úctě taky někam .... Blair byl levice, Schroder byl levice, Clinton byl vlastně levice .... Bush byl "pravice" ... musím psát víc? Prostě levice je tak obecný pojem, že vysvětlovat situaci v Řecku vládou levice, resp. vidět stejná rizika ve všech zemích, kde je tz. levice u moci, je totální nesmysl, stejně jako že pravicová vláda nemůže zemi zadlužit jak kráva.
prochm

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z výsledků voleb mám velkou radost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Zacharo napsal:

S tímhle brutálním zjednodušováním jdětě ale při vší úctě taky někam .... Blair byl levice, Schroder byl levice, Clinton byl vlastně levice .... Bush byl "pravice" ... musím psát víc? Prostě levice je tak obecný pojem, že vysvětlovat situaci v Řecku vládou levice, resp. vidět stejná rizika ve všech zemích, kde je tz. levice u moci, je totální nesmysl, stejně jako že pravicová vláda nemůže zemi zadlužit jak kráva.

Jenže co je levice u nás a co je levice v USA a jinde?
Demokrati v USA jsou víc pravicový, než ODSka.
Zacharo

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Tak teď se vší úctou běž někam ty, protože já srovnával levici v ČR a Řecku. Podobné hodnoty, podobné sliby, podobná politika. O západoevropské politické situaci v rámci srovnání nebyla řeč.
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl bys mi tedy vypsat konkrétní kroky, které se tobě jeví shodné jako je tomu v případě Řecka? Já, ač socánky rozhodně nemusím, jich totiž moc nevidím....

Řecko je průser jak kráva, ale průser značně specifický, protože nahromadění fiskálních průserů ke kterým došlo tam, je skutečně unikátní, a jak jsem rád, že Jyrka dopadl jak dopadl, o to, že by to zopakoval, jsem se tedy rozhodně nebál.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať už odstoupil nebo ne, na známkách nebude...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zacharo

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravotnictví je číslem jedna. Řecku se o kvalitní zdravotní péči může jen zdát. A to jen proto, že je "plně" hrazené státem. Pak důchodový systém. Dá se říct, že v těchto sektorech řecká levice realizovala to co nabízela čssd.
Robb

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
ygg napsal:

Tak teď se vší úctou běž někam ty, protože já srovnával levici v ČR a Řecku. Podobné hodnoty, podobné sliby, podobná politika. O západoevropské politické situaci v rámci srovnání nebyla řeč.

a ty si myslíš, že by ČSSD dala 13. a 14. důchody......na starý lidi se bohužel politici vyserou jako první.....a je to velká ostuda, každej tady nadává, že důchodci volej ČSSD a KSČM, a chtěj nás tak poslat do řecka........vždyť tohle je snad demokracie, každej si může volit koho chce......chci vidět vás až vám bude 70 koho budete volit vy!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VOLBY 2010 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: