|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Paroubek definitivně odstoupil.
|
Zas? =)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
|
To Seva .... věčná škoda, že tam za Klause nebyly zahrnuty například náklady na sanaci bankovního sektoru. To by ten graf nevypadal tak hezky  .
BTW .... udělat vyrovnaný rozpočet není nic složitého, jen to chce trochu kouzel s čísly a nenechat nikoho se v tom moc vrtat _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
|
|
Uz odsoupil vazne ... tyhle volby byl splnenej mokrej sen, skoda svobodnych
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Zacharo napsal: |
Socani tehdy byli u kormidla díky Zemanovi. A jen díky němu tu tehdy byla sociální politika snesitelná, snesitelnější než dnes. Pokud píšu nesmysly, tak je nečti, každopádně krátkozrakost se nevyplácí (. |
Jako když ODS před volbami 2006 svorně a jednomyslně podpořila návrh ČSSD na zvýšení rodičovského příspěvku:-)))))? Který pak po volbách navrhla zrušit .... a dobrák Nečas vysvětloval postoj ODS tak, že oni pro to sice všichni hlasovali, ale sami to nenavrhli
A Zeman byl u vesla 4 roky díky Klausovi. Špidla/Gross/Paroubek díky lidovcům a US...a jak výše píšu, k předvolebnímu rozdávání se v r.2006 hbitě přidala i ta ODS.
BTW .... ale analýza naší politické scény posledních 20ti let je jedna pohádka, Řecko druhá....a pořád jsi mi nějakou velkou analogii neukázal. |
Koho jsi volil?
Naposledy upravil YUD dne so květen 29, 2010 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Robb napsal: | | Zacharo napsal: | | ygg napsal: | | S tímhle brutálním zjednodušováním jdětě ale při vší úctě taky někam .... Blair byl levice, Schroder byl levice, Clinton byl vlastně levice .... Bush byl "pravice" ... musím psát víc? Prostě levice je tak obecný pojem, že vysvětlovat situaci v Řecku vládou levice, resp. vidět stejná rizika ve všech zemích, kde je tz. levice u moci, je totální nesmysl, stejně jako že pravicová vláda nemůže zemi zadlužit jak kráva. |
Tak teď se vší úctou běž někam ty, protože já srovnával levici v ČR a Řecku. Podobné hodnoty, podobné sliby, podobná politika. O západoevropské politické situaci v rámci srovnání nebyla řeč. |
a ty si myslíš, že by ČSSD dala 13. a 14. důchody......na starý lidi se bohužel politici vyserou jako první.....a je to velká ostuda, každej tady nadává, že důchodci volej ČSSD a KSČM, a chtěj nás tak poslat do řecka........vždyť tohle je snad demokracie, každej si může volit koho chce......chci vidět vás až vám bude 70 koho budete volit vy! |
Jsou tyhle všechny tvé komentáře jedna velká sranda a provokace, že? |
co je v tom příspěvku srandovního a provokativního?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
To YUD
Předminule US, minule ODS, včera se skřípěním zubů TOP ... sice mě serou, ale VV se staly zcela nepřijatelné, a ODS v Praze prostě POTŘEBOVALA prohrát, což se podařilo, a pro mě to je NEJ celých voleb.
EDIT ... ale na praktické fungování koalice ODS-TOP-VV jsem tedy fuck zvědavý _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 29, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
My tady u nás v Ústeckým kraji máme samý ČSSDáky, doprčic, a navíc malou účast na volbách  .. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: so květen 29, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Martine, Ty tomu Jirkovi nedáš pokoj co? _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so květen 29, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
| BOSSHUGO napsal: | Martine, Ty tomu Jirkovi nedáš pokoj co? |
Vzhledem k tomu, jak mě čílila ta konfrontační a neustále protivníky očerňovací kampaň, kterou vedl, mám prostě jen radost... Dostal, co si zasloužil.
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|