VOLBY 2010

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VOLBY 2010  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> VOLBY 2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete volit?
ČSSD
6%
 6%  [ 10 ]
ODS
16%
 16%  [ 26 ]
KSČM
1%
 1%  [ 3 ]
TOP09
29%
 29%  [ 47 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
2%
 2%  [ 4 ]
Věci veřejné
12%
 12%  [ 19 ]
Strana svobodných občanů
12%
 12%  [ 19 ]
Strana práv občanů (Zemanovci)
9%
 9%  [ 15 ]
Jiná strana (dole napište jaká)
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 158

Autor Zpráva
lalala

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, teď nastanou tunely... jsem zvědavej, za jak dlouho udělá kalousek první průser
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by hlavně zajímalo, kde si ty vlády půjčujou když snad všechny mají dluhů až nad hlavu, kdyby si ty dluhy navzájem mazaly, tak by žádný neměli
Jenom snad Čina je pěkně v balíku a myslím, že už vlastní pěknej kus USA
(i když tohle je asi na trochu hlubší ekonomickou polemiku )
Seva98

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik:

http://nadeje.blogy.novinky.cz/0906/statni-dluhy-zemi-sveta

Cina je tez zadluzena, ale jak se divam hodnota na jednoho obyvatele je fakt minimalni oproti CR skoro 30x mensi.

Edit: zde je cely zebricek https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2079rank.html
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To YUD

Předminule US, minule ODS, včera se skřípěním zubů TOP ... sice mě serou, ale VV se staly zcela nepřijatelné, a ODS v Praze prostě POTŘEBOVALA prohrát, což se podařilo, a pro mě to je NEJ celých voleb.

EDIT ... ale na praktické fungování koalice ODS-TOP-VV jsem tedy fuck zvědavý

Ještě nedávno jsi tu hrozil Zelenou Yggu Ale co s téhle koalice vyleze, to si nedovede asi dneska představit nikdo. Já jen doufám, že to nebude ještě větší zklamání, než to klasické.
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
ygg napsal:
To YUD

Předminule US, minule ODS, včera se skřípěním zubů TOP ... sice mě serou, ale VV se staly zcela nepřijatelné, a ODS v Praze prostě POTŘEBOVALA prohrát, což se podařilo, a pro mě to je NEJ celých voleb.

EDIT ... ale na praktické fungování koalice ODS-TOP-VV jsem tedy fuck zvědavý

Ještě nedávno jsi tu hrozil Zelenou Yggu Ale co s téhle koalice vyleze, to si nedovede asi dneska představit nikdo. Já jen doufám, že to nebude ještě větší zklamání, než to klasické.

To si mě s někým pleteš...volit SZ jsem nikdy nehodlal (na rozdíl od těch VV, které jsem do EP dokonce volil). Fakt je, že tak během prvního roku ve vládě a PS se mi jejich politika vcelku zamlouvala, ale pak už to šlo ke dnu....
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Mě by hlavně zajímalo, kde si ty vlády půjčujou když snad všechny mají dluhů až nad hlavu, kdyby si ty dluhy navzájem mazaly, tak by žádný neměli
Jenom snad Čina je pěkně v balíku a myslím, že už vlastní pěknej kus USA
(i když tohle je asi na trochu hlubší ekonomickou polemiku )

Vlády si půjčují od komerčních bank
USA si půjčuje od Federální rezervy.... jednoduše řečeno. Fed jsou banky židovských rodin (Rothschildové například) ... a neskutečně na tom vydělávají.

Čína sice vlastní dluhopisy USA, ale vyrovnává se to tím, že má USA v Číně velký investice...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb: Mlč už s těmi trapnými příspěvky! Je to patetické!

Ty si myslíš, že bychom si neměli utáhnout opasky? Myslíš si, že životní uroven západní civilizace není nadsazená? Žijeme na dluh, takže je sakra nadsazená! Tak laskavě mlč s těmi hroznými příspěvky...

a viz tamto... je sice demokracie, ano, každej si může volit, co chce... a to je nevýhoda demokracie. Lidi jsou blbý a volej stranu podle toho, jestli je před nima billboard ČSSD, kterej tam má Nečase a větu "Chceme vyšší platy milenkám politiků" ... ptal jsem se asi 7 náhodných lidí, voličů ČSSD, proč volí ČSSD. Ani jeden mi neřekl rozumnej argument...
Oni volej ČSSD, protože slibuje absolutně neskutečný věci... podporuje život na dluh... to je hanebnost!
A další věc... myslím si, že je to od tebe opravdu ... smutné, že hodláš v 70ti volit populistickou stranu. Měl bys myslet na své potomky, příbuzné... na ty, kteří tu ještě budou žít. Né se chovat jako Paroubek a ničit budoucnost a odepisovat ji.

Fakt lidi jako ty mě neskutečně rozčilují a nechápu je... akorád tu lžete.
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
USA si půjčuje od Federální rezervy.... jednoduše řečeno. Fed jsou banky židovských rodin (Rothschildové například) ... a neskutečně na tom vydělávají.
Čína sice vlastní dluhopisy USA, ale vyrovnává se to tím, že má USA v Číně velký investice...

COŽE .... mně tady fakt jednou jebne
Tomkins

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takový malý souhrn - rezignoval Paroubek (jupí), Svoboda, Liška a Zeman, byl vykroužkován Langer. Do PS se nedostala KDU-ČSL (konečně), ani Zelení. Komunistům umírají voliči, získávají rok od roku méně. V příštích volbách by se už nemuseli dostat ani do sněmovny. Jinak vládnout bude ODS, TOP09, a Věci veřejné - mají téměř ústavní většinu. Je mi sice líto Svobodných, ale říkejte si co chcete, lépe to, když vezmu v úvahu českou společnost, dopadnout ani nemohlo.

Jsem teď hodně zvědavý, co se bude dít. Tipuju, že nic. Ale pořád lepší, než kdyby se zavedly 13. důchody. Pravice se na druhou stranu nemůže vymlouvat, že jí ČSSD společně s komunisty zatrhuje všechny její návrhy, takže by mohlo dojít i k nějakým reformám. Byl bych především pro zjednodušení pracovního práva (konec švarcystému - buďto legalizovat, nebo zakázat. Ne obcházet zákon, jako je tomu nyní) a daňových odvodů - jedna daň, jedno výběrní místo, jeden úřad. Zároveň doufám, že nedojde ke zvýšení daní, protože prakticky všechny tři strany před volbami říkaly, že se pokusí jít cestou vyrovnaného rozpočtu bez zvyšování daní (ačkoliv v tomto článku v posledním odstavci se píše něco jiného... Ale je to nějaké zmatené, takže tomu věřit nebudu.

Opravdu jsem velmi, velmi zvědavej...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
guruhonza napsal:

COŽE .... mně tady fakt jednou jebne

... tohle je asi jedna z nejvíc jasných konspiračních teorií, které zde momentálně jsou.

Pokud chceš, aby tě fakt jeblo, tak si o tom něco přečti, jsou o tom i knížky.
Popřípadě o tom mluví i významní ekonomové (samozřejmě né v televizi)

edit: ... jak si myslíš, že byly financovány např. 1. a 2. světová válka? Kým?
Ralph Wiggum

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pro mě smutné zjištění, že téměř 40% oprávněných voličů je líných zvednout prdel a jít volit; předpokládám, že špačkovat ohledně politické situace ale budou i nadále. Dalším smutným zjištěním je výsledek TOP09 a VV - je vidět, že volič je líný hledat, stačí na něj nasadit účinný marketing a mediální obratnost.
Vzhledem k tomu, že podle Macka se už včera večer sešli Johnův loutkovodič Janoušek a Kalouskův Háva se zástupci ODS je koalice ODS+TOP09+VV téměř jistá.
Aby nedošlo k mýlce, jsem rád že pravice má klid na práci, ale nevyzpytatelná VV jako jazýček na vahách je pro mě dost děsivá realita...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
jak si myslíš, že byly financovány např. 1. a 2. světová válka? Kým?

Takže židovské banky měly zájem na vyhlazování Židů a financovali to? Tady se člověk dozví věcí
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
guruhonza napsal:
jak si myslíš, že byly financovány např. 1. a 2. světová válka? Kým?

Takže židovské banky měly zájem na vyhlazování Židů a financovali to? Tady se člověk dozví věcí

Mě to přijde docela logické .... a chytré. Ostatně ještě aby to nebylo chytré.

Jeden z těch horších, ale pořád kvalitních, zdrojů je třeba tohle

http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm
najdi si tam co potřebuješ, je to na pár minut, pokud umíš anglicky

Mimochodem, a to je moje chyba, měl jsem to napsat předtím. Rothshildové nejsou židé, tedy nábožensky... jsou to jen Židé, jako národ.
Josef

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cece ja ti na studiich znal holcinu a ta zas verila ze zijeme uvnitr Zeme a oblohu nám promitaj.............
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Josef napsal:
Cece ja ti na studiich znal holcinu a ta zas verila ze zijeme uvnitr Zeme a oblohu nám promitaj.............

Drugs are bad mmmkay?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VOLBY 2010 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: