Cece ja ti na studiich znal holcinu a ta zas verila ze zijeme uvnitr Zeme a oblohu nám promitaj.............
A čemu věříš ty? Že nejbohatší je Bill Gates? =) Že USA chrání svět?
Já o tom před dvěma rokama taky nic nevěděl... pak sem měl dělat jeden referát a objevil jsem určitý pojmy. Bavilo mě to. Sehnal sem si pár knížek, prošel všemožný zdroje na internetu... a udělal jsem si vlastní názor.
Podle mě je o dost realističtější věřit v to, o čem já píšu, než v to, že Bill Gates je nejbohatší člověk... a vše ostatní je normální, jak nám říkají media ;)
... já říkám. Přečti si o tom něco a pak o tom mluv... pokud neuvěříš, ok. Pokud uvěříš, budeš vědět proč... znáš-li různé souvislosti z politiky (nejen) 20. století, tak ti tahle skládačka bude připadat mnohem kompletnější.
Předminule US, minule ODS, včera se skřípěním zubů TOP ... sice mě serou, ale VV se staly zcela nepřijatelné , a ODS v Praze prostě POTŘEBOVALA prohrát, což se podařilo, a pro mě to je NEJ celých voleb.
proč yggu, tohle téma mě poměrně zajímá...klidně pm
Guruhonza:
Můžu háda tvoje zdroje? Zeitgaist movie, Money as debt, zvedavec.org, blisty, sociolog Jan Keller Atd. Atd. Když se člověk začte do diskusí třeba na zvedavec.org, tak je mu těch paranoidních konspirátorů kteří vidí za vším židozednářské spikntí směřující k NWO normálně líto...
Guruhonza:
Můžu háda tvoje zdroje? Zeitgaist movie, Money as debt, zvedavec.org, blisty, sociolog Jan Keller Atd. Atd. Když se člověk začte do diskusí třeba na zvedavec.org, tak je mu těch paranoidních konspirátorů kteří vidí za vším židozednářské spikntí směřující k NWO normálně líto...
Z tvých zdrojů znám jen Blisty.
Robb: čekal jsem, jaká bude tvoje reakce... uhádl jsem ;)
Bohužel tě zklamu, holky jsou nudný, takže si žádnou hledat nebudu ;) Jsou dobrý jen na sex, bohužel.
Ty si přečti volební program té tvé ČSSD, možná si uvědomíš, jaký blbosti tam maj ;)
Předminule US, minule ODS, včera se skřípěním zubů TOP ... sice mě serou, ale VV se staly zcela nepřijatelné , a ODS v Praze prostě POTŘEBOVALA prohrát, což se podařilo, a pro mě to je NEJ celých voleb.
Sice ses mě neptal, ale řeknu na to svůj názor, protože VV jsou i mně trnem v oku. Je to sběř všemožných sponzorů, kteří si zaplatili svoje místo na kandidátce, jejich loutek, naivků a především naprostých politických diletantů. Neřízená střela, od které se dá čekat leccos. Podle mě ad hoc projekt na jedno volební období.
Vlády si půjčují od komerčních bank
USA si půjčuje od Federální rezervy.... jednoduše řečeno. Fed jsou banky židovských rodin (Rothschildové například) ... a neskutečně na tom vydělávají.
Čína sice vlastní dluhopisy USA, ale vyrovnává se to tím, že má USA v Číně velký investice...
COŽE .... mně tady fakt jednou jebne
... tohle je asi jedna z nejvíc jasných konspiračních teorií, které zde momentálně jsou.
Pokud chceš, aby tě fakt jeblo, tak si o tom něco přečti, jsou o tom i knížky.
Popřípadě o tom mluví i významní ekonomové (samozřejmě né v televizi)
edit: ... jak si myslíš, že byly financovány např. 1. a 2. světová válka? Kým?
Snad ani ne ... já už mám pár let po státnicích, kupodivu právě z tohoto oboru, a přes můj pokročilý věk doufám,že mi do stařecké senility přeci jen ještě troch času zbývá
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Sice ses mě neptal, ale řeknu na to svůj názor, protože VV jsou i mně trnem v oku. Je to sběř všemožných sponzorů, kteří si zaplatili svoje místo na kandidátce, jejich loutek, naivků a především naprostých politických diletantů. Neřízená střela, od které se dá čekat leccos. Podle mě ad hoc projekt na jedno volební období.
Nestává se mi to často, a vždy z toho mám depku , ale tentokrát souhlas s YUDem. S jedinou výjimkou .. a to je to celkové odsouzení. Protože jim rozhodně nechci upírat pozitiva jejich působení v pražské komunální politice ... bohužel se pak pár lidí rozhodlo si z té strany udělat pomocí pár profláknutých xichtů výtah ke korytům a pochybné slávě , a je to teď přesně jak píše YUD.
Ostatně .. TOP je to samé .. fakticky dojde k tomu, že po volbách se budou v politice motat furt ty samé xichty, byť v jiných dresech, a ačkoli je dobře, že nehrozí možnost nějakého většinového konglomerátu socánků a bolševiků, oproti 2006 se nezmění prakticky nic. ODS ještě slabší, TOP místo lidovců (stejně jich tam půlka nalezla) a VV místo zelených (tam očekávám sice možná více pragmatismu, ale zase mám silný pocit, že ten tah po moci a korytu bude o dost větší než byl u SZ).
Když to za sebe shrnu...průser sice zažehnám, ale nějakou výhru si fakt představuji jinak. Ale Zeman mi v té PS bude moc chybět....toho do vládních funkcí nepouštět, ale jako opoziční poslanec prostě nemá chybu.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nevim proč se mu smějete!!!
Je to jak říká,ale ještě zapomněl dopsat že usilujou o světovou nadvládu proto, aby nás oslabili předtím než opět zautočí nacisté kteří se v roce 1945 odletěli ukrýt na odvrácenou stranu měsíce a odtamtud plánují invazi!!!!
Sice se trochu vrátím k tématu, ale snad mi odpustíte. Jen mě pobavilo, když jsem si uvědomil, že všichni ti lidi, kteří volili se sebezapřením ODS jen proto, aby nevyhrála ČSSD s Paroubkem, tak nyní zjistili, jak nesmyslené bylo jejich chování. V těchto volbách se konečně ukázalo, že nezáleží na vítězi voleb, ale na ZAMĚŘENÍ VĚTŠINY zvolených stran - proto slovní spojení "Volit menší zlo" je nesmysl. I kdyby vyhrála ODS s náskokem 10%, kdyby nebylo TOP09 a VV, vládu by těžko sestavili.
Snad si tito lidé i za 4 roky vzpomenou, že dokud volili ČSSD, jen aby nevyhrála ODS, nebo naopak volili ODS, aby nevyhrála ČSSD, tak nikdo ve svém důsledku nebyl spokojen a v politice nejenže zkorumpované a neoblíbené strany zůstávaly, ale navíc získávaly pravidelně přes 30% hlasů. Doufám, že je jasně vidět, jak dokážou občané ČR ovlivnit politickou situaci - stačí jen hodit hlas straně, která je jim sympatická a ne volit "proti někomu".
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
A už je to tady zase všichni nadávaj jak ste mohli volit top09 jak ste mohli tamto a to...ted teprve přídje krize..To je zase keců.V jakém přpadě by ste tedy byli spokojeni?
guruhonza: konspiracni teorie jsem taky mival rad, ale postupem casu me znudily a ani mi uz nestaly za to, abych v nich hledal logicky diry... ale at ti to vydrzi:)
K volbam: asi jsem jedinej clovek na tomhle foru, kterej je s vysledkem spokojenej:) ke stesti mi akorat schazi 101 hlasu ODS a TOP 09, popr. ustavni vetsina s VV, ale nemuzu mit asi vsechno:)
_________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
Já jsem taky na výsost spokojen. Ještě mi teda vadí pár lidí v politice, konkrétně:
Jiří Paroubek
Martin Pecina
David Ráth
Pavel Bém
Vlasta Parkanová
Miroslav Kalousek
Vít Bárta (poslanec VV, který současně vlastní firmu, která se uchází o státní zakázky)
Jiří Dolejš
Bohuslav Sobotka
Jiří Šlégr
a možná Ivana Řápková, ale tam jsem si ještě neudělal jasné stanovisko
Ale jinak, jak už jsem napsal výše, to nemohlo dopadnout lépe.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru