VemoHerb Ecdysterone

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VemoHerb Ecdysterone  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VemoHerb Ecdysterone
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 12:13 pm    Předmět: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

chtěl bych se zeptat jestly máte někdo zkušenosti z VemoHerb Ecdysterone ?
diky za odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 12:38 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

ZkaZZa napsal:
diky za odpovědi.

Vzhledem k tomu, jak krátce tu v prodeji je, těch zkušeností asi nikdo moc nenapíše, to ještě asi chvíli potrvá... Každopádně za těch pár dní se jich prodalo dost na to, aby to zase tak dlouhou dobu trvat nemuselo...=)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 12:45 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

jasny tak jeste chvily pockam .
badevil

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo objednej a pak dej vedet,neni nad vlastni zkusenost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michoo

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to neco jako Syntra EC?
DennisW

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:22 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

ZkaZZa napsal:
diky za odpovědi.

Beru ho už 3 týdny a musím říct super. Beru dávku 10g Ekdysteronu na 1 kg váhy denně. Nejvíc je to poznat na síle, která šla nahoru už po týdnu, normálně benčnu 6 x 100 kg, teď dělám to stejné se 110 kg. Přestali mě taky tak bolet ramena
Bernhard

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:26 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

DennisW napsal:
ZkaZZa napsal:
diky za odpovědi.

Beru ho už 3 týdny a musím říct super. Beru dávku 10g Ekdysteronu na 1 kg váhy denně. Nejvíc je to poznat na síle, která šla nahoru už po týdnu, normálně benčnu 6 x 100 kg, teď dělám to stejné se 110 kg. Přestali mě taky tak bolet ramena

Nepřepsal ses? Ta dávka mi nějak nesedí
badevil

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:27 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

DennisW napsal:
ZkaZZa napsal:
diky za odpovědi.

10mg chces rict, ne?
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie, v článku je "245 g čistého beta-ecdysteronu v každé kapsli". Popravdě bych měl z polykání čvrtkilových kapslí trochu obavy ;-)
DennisW

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 3:33 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

badevil napsal:
DennisW napsal:
ZkaZZa napsal:
diky za odpovědi.

10mg chces rict, ne?

Jasně, že 10mg díky za opravu Doufám, že mě nikdo nevzal kvůli tomu překlepu za slovo a nezmutoval
Bernhard

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on by to asi hned tak někdo neutáhl finančně
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: čt červen 03, 2010 1:59 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

Beru ho už 3 týdny a musím říct super. Beru dávku 10g Ekdysteronu na 1 kg váhy denně. Nejvíc je to poznat na síle, která šla nahoru už po týdnu, normálně benčnu 6 x 100 kg, teď dělám to stejné se 110 kg. Přestali mě taky tak bolet ramena [/quote]

Diky za zkušenosti :-) a doufám že napíšeš až to doberes ! :-)
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 9:44 pm    Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone Odpovědět s citátem

někdo nějaký nový poznatky ?
max100

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a tohleto je co zas? Někdo další nějaký zkušenostti s tim?
m1ro

PříspěvekZaslal: čt květen 10, 2012 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chystam se koupit Ecdysterone od Nutrendu. Na ecdysterone ctu v posledni dobe vsude opravdu hodne dobry recenze, verim ze to fungovat bude. V posledni dobe mam mimochodem skvele zkusenost s beta alaninem, o kterem jsem taky cetl jen v dobrem.
Obvykle se uvadi ucinna davka ecdysteronu kolem 30-40mg. Ten od Nutrendu obsahuje az 1000mg v denni davce (3kapsle). Tak nevim, u zadneho jineho vyrobce jsem nenasel takove mnozstvi ucinne latky, snad to neni nejaka blbost. Cena je teda opravdu vysoka, kolem 1300Kc/120 kapsli. Zkusim davkovat 2g denne, tak uvidim, kdyztak potom napisu

Kdyby mel nekdo zkusenost, urcite napiste.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VemoHerb Ecdysterone Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: