| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZkaZZa

|
Zaslal: po květen 24, 2010 12:13 pm Předmět: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
chtěl bych se zeptat jestly máte někdo zkušenosti z VemoHerb Ecdysterone ?
 diky za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po květen 24, 2010 12:38 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
| ZkaZZa napsal: | chtěl bych se zeptat jestly máte někdo zkušenosti z VemoHerb Ecdysterone ?
diky za odpovědi. |
Vzhledem k tomu, jak krátce tu v prodeji je, těch zkušeností asi nikdo moc nenapíše, to ještě asi chvíli potrvá... Každopádně za těch pár dní se jich prodalo dost na to, aby to zase tak dlouhou dobu trvat nemuselo...=)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: po květen 24, 2010 12:45 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
jasny  tak jeste chvily pockam .
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: po květen 24, 2010 11:29 pm Předmět: |
|
|
Je to neco jako Syntra EC?
|
|
| nahoru |
|
 |
DennisW
|
Zaslal: po květen 31, 2010 1:22 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
| ZkaZZa napsal: | chtěl bych se zeptat jestly máte někdo zkušenosti z VemoHerb Ecdysterone ?
diky za odpovědi. |
Beru ho už 3 týdny a musím říct super. Beru dávku 10g Ekdysteronu na 1 kg váhy denně. Nejvíc je to poznat na síle, která šla nahoru už po týdnu, normálně benčnu 6 x 100 kg, teď dělám to stejné se 110 kg. Přestali mě taky tak bolet ramena
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: po květen 31, 2010 1:26 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
| DennisW napsal: | | ZkaZZa napsal: | chtěl bych se zeptat jestly máte někdo zkušenosti z VemoHerb Ecdysterone ?
diky za odpovědi. |
Beru ho už 3 týdny a musím říct super. Beru dávku 10g Ekdysteronu na 1 kg váhy denně. Nejvíc je to poznat na síle, která šla nahoru už po týdnu, normálně benčnu 6 x 100 kg, teď dělám to stejné se 110 kg. Přestali mě taky tak bolet ramena |
Nepřepsal ses? Ta dávka mi nějak nesedí
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po květen 31, 2010 1:27 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
| DennisW napsal: | | ZkaZZa napsal: | chtěl bych se zeptat jestly máte někdo zkušenosti z VemoHerb Ecdysterone ?
diky za odpovědi. |
Beru ho už 3 týdny a musím říct super. Beru dávku 10g Ekdysteronu na 1 kg váhy denně. Nejvíc je to poznat na síle, která šla nahoru už po týdnu, normálně benčnu 6 x 100 kg, teď dělám to stejné se 110 kg. Přestali mě taky tak bolet ramena |
10mg chces rict, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po květen 31, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ronnie, v článku je "245 g čistého beta-ecdysteronu v každé kapsli". Popravdě bych měl z polykání čvrtkilových kapslí trochu obavy ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DennisW
|
Zaslal: út červen 01, 2010 3:33 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
| badevil napsal: | | DennisW napsal: | | ZkaZZa napsal: | chtěl bych se zeptat jestly máte někdo zkušenosti z VemoHerb Ecdysterone ?
diky za odpovědi. |
10mg chces rict, ne? |
Jasně, že 10mg díky za opravu Doufám, že mě nikdo nevzal kvůli tomu překlepu za slovo a nezmutoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út červen 01, 2010 3:42 pm Předmět: |
|
|
on by to asi hned tak někdo neutáhl finančně
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 1:59 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
Beru ho už 3 týdny a musím říct super. Beru dávku 10g Ekdysteronu na 1 kg váhy denně. Nejvíc je to poznat na síle, která šla nahoru už po týdnu, normálně benčnu 6 x 100 kg, teď dělám to stejné se 110 kg. Přestali mě taky tak bolet ramena  [/quote]
Diky za zkušenosti :-) a doufám že napíšeš až to doberes ! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: st červen 16, 2010 9:44 pm Předmět: Re: VemoHerb Ecdysterone |
|
|
někdo nějaký nový poznatky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
Chystam se koupit Ecdysterone od Nutrendu. Na ecdysterone ctu v posledni dobe vsude opravdu hodne dobry recenze, verim ze to fungovat bude. V posledni dobe mam mimochodem skvele zkusenost s beta alaninem, o kterem jsem taky cetl jen v dobrem.
Obvykle se uvadi ucinna davka ecdysteronu kolem 30-40mg. Ten od Nutrendu obsahuje az 1000mg v denni davce (3kapsle). Tak nevim, u zadneho jineho vyrobce jsem nenasel takove mnozstvi ucinne latky, snad to neni nejaka blbost. Cena je teda opravdu vysoka, kolem 1300Kc/120 kapsli. Zkusim davkovat 2g denne, tak uvidim, kdyztak potom napisu
Kdyby mel nekdo zkusenost, urcite napiste.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |