|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Fritol napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Black Dragon napsal: | | Cage jedine 8mm a Obchodnik se smrti ... jinak je to jedna vetsi sracka nez druha ... |
Jo 8mm je psycho film, s brutalni atmosferou. Libil se mi mozna aji vic nez Se7en |
vic nez Se7en? uz sem ho dal stahovat a nemuzu se dockat skvelyho filmovyho veceru protoze Se7en je spica to je dokonalej film...jedinej lepsi film pro me je uz snad jen Figt club taktez od Finchera...no zkouknu 8mm a doufam ze me nezklame |
tak tobe se treba libit nebude, Se7en bude asi celkove lepsi co se rezie a scenare tyce, ale mne asi vic sedl 8MM.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Fritol

|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Fritol napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Black Dragon napsal: | | Cage jedine 8mm a Obchodnik se smrti ... jinak je to jedna vetsi sracka nez druha ... |
Jo 8mm je psycho film, s brutalni atmosferou. Libil se mi mozna aji vic nez Se7en |
vic nez Se7en? uz sem ho dal stahovat a nemuzu se dockat skvelyho filmovyho veceru protoze Se7en je spica to je dokonalej film...jedinej lepsi film pro me je uz snad jen Figt club taktez od Finchera...no zkouknu 8mm a doufam ze me nezklame |
tak tobe se treba libit nebude, Se7en bude asi celkove lepsi co se rezie a scenare tyce, ale mne asi vic sedl 8MM. |
kouknu a uvidim ale co sem si o tom neco malo precetl tak to vypada dobre snad nebudu zklamanej...nahod este dyztak nejaky tipy na naky pecky co mas rad mam ted kupu casu a uz tak nejak nevim na co koukat
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:42 pm Předmět: |
|
|
No ja nevim, ale srovnavat Seven a 8mm je trosku mimo misu ... oba filmy sou jedinecny, oba dva maji neco do sebe ... a navic Seven je mnohem vetsi psycho a prasarna :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | No ja nevim, ale srovnavat Seven a 8mm je trosku mimo misu ... oba filmy sou jedinecny, oba dva maji neco do sebe ... a navic Seven je mnohem vetsi psycho a prasarna :) |
Proc, oba jsou kriminalni psychothrillery, navic i na CSFD je dost srovnavaji. Mne naopak pripada jako vetsi prasarna a psycho 8MM. Se7en je takovy depresivnejsi, temnejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Fritol napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Fritol napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Black Dragon napsal: | | Cage jedine 8mm a Obchodnik se smrti ... jinak je to jedna vetsi sracka nez druha ... |
tak tobe se treba libit nebude, Se7en bude asi celkove lepsi co se rezie a scenare tyce, ale mne asi vic sedl 8MM. |
kouknu a uvidim ale co sem si o tom neco malo precetl tak to vypada dobre snad nebudu zklamanej...nahod este dyztak nejaky tipy na naky pecky co mas rad mam ted kupu casu a uz tak nejak nevim na co koukat |
Nedavno sem videl takovy krimi mysteriozni thriller Angel Heart. Pro me nejlepsi film Mickey Rourka spolu se Sin City. Hlavne nektere jeho hlasky a celkove jeho postava nema chybu, trochu jako Bruce Willis v Poslednim skautovi. Celkem nechapu proc takovy talent jakym bezesporu byl nevyuzil a dal netocil poradne filmy. Taky je to dost temny, krvavy film. Hodne povedena je i hudba spolu s prevedenim do doby 50.let a s tim spojena atmosfera voodoo a jazzu. Akorat sem mel na konci tradicne problem pochopit dej. Jeste musim zminit De Nira, sice tam mel jen malou roli ale skvele mne sedl jako dabel na konci s tema nehtama.
http://www.csfd.cz/film/7109-angel-heart/
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:52 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
Věkem to nebude, je mi 30  A zvládám jak Kurosawu, Felliniho a Bergmana, tak McTiernana, Camerona a Baye  Cage je divnej brouk po herecké stránce, zjevně potřebuje režiséra, kterej ho umí správně nasměrovat - třeba v Rumble Fish od jeho strejdy Coppoly byl výbornej, nebo právě ve Skále (dialogů tam má docela dost a je přesvědčivej, třeba ta scéna, jak si po průseru s panenkou povídá s těhotnou snoubenkou atd.) Ale je fakt, že ho většinou mám chuť odepsat a zase přijde s něčím dobrým, teď posledně Kick Ass. Bad Liutenant jsem ještě neviděl. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
taky na me zapusobil vic 8mm nez sedma... tedy ne ze by sedma byla spatnej film, to vubec, ale prisla mi az tak nadsazena, ze horsi pocit jsem mel urcite z 8mm, kde clovek to zdani reality ma mnohem silnejsi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Black Dragon napsal: | | No ja nevim, ale srovnavat Seven a 8mm je trosku mimo misu ... oba filmy sou jedinecny, oba dva maji neco do sebe ... a navic Seven je mnohem vetsi psycho a prasarna :) |
Proc, oba jsou kriminalni psychothrillery, navic i na CSFD je dost srovnavaji. Mne naopak pripada jako vetsi prasarna a psycho 8MM. Se7en je takovy depresivnejsi, temnejsi. |
no třeba už jenom tim, že Cage nesahá Pittovi herecky ani po kotníky |
celkove mozna, ale i Pitt mel plno filmu kde hral hovno, vlastne pro me jsou jen 3 filmy s Pittem kde se mi libil a to Sedm, 12 Opic a Klub Rvacu. Navic je to dost subjektivni takto hodnotit, kazdemu sedne jiny herec, jina role. Pro me neni Pitt o moc lepsim hercem. Takze mu saha az po ramena.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne st červen 02, 2010 8:08 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Robb napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Black Dragon napsal: | | No ja nevim, ale srovnavat Seven a 8mm je trosku mimo misu ... oba filmy sou jedinecny, oba dva maji neco do sebe ... a navic Seven je mnohem vetsi psycho a prasarna :) |
Proc, oba jsou kriminalni psychothrillery, navic i na CSFD je dost srovnavaji. Mne naopak pripada jako vetsi prasarna a psycho 8MM. Se7en je takovy depresivnejsi, temnejsi. |
no třeba už jenom tim, že Cage nesahá Pittovi herecky ani po kotníky |
celkove mozna, ale i Pitt mel plno filmu kde hral hovno, vlastne pro me jsou jen 3 filmy s Pittem kde se mi libil a to Sedm, 12 Opic a Klub Rvacu. Navic je to dost subjektivni takto hodnotit, kazdemu sedne jiny herec, jina role. Pro me neni Pitt o moc lepsim hercem. Takze mu saha az po ramena. |
mně osobně připadá, že Cage má ve všech filmech pořád jeden a stejnej výraz......takový psí oči |
hmm, to je fakt ale Stallone mel taky psi oci :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | tak Stallone je herecky úplně jinde, ale třeba v Rambovi 1 byl dobrej |
jojo, mne se zas nejvic libil v Rocky 1
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červen 02, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st červen 02, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
Takže se určitě všichni těší na Expendables _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|