Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fritol napsal:
70mMyW!53 napsal:
Black Dragon napsal:
Cage jedine 8mm a Obchodnik se smrti ... jinak je to jedna vetsi sracka nez druha ...

Jo 8mm je psycho film, s brutalni atmosferou. Libil se mi mozna aji vic nez Se7en

vic nez Se7en? uz sem ho dal stahovat a nemuzu se dockat skvelyho filmovyho veceru protoze Se7en je spica to je dokonalej film...jedinej lepsi film pro me je uz snad jen Figt club taktez od Finchera...no zkouknu 8mm a doufam ze me nezklame

tak tobe se treba libit nebude, Se7en bude asi celkove lepsi co se rezie a scenare tyce, ale mne asi vic sedl 8MM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fritol

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Fritol napsal:
70mMyW!53 napsal:
Black Dragon napsal:
Cage jedine 8mm a Obchodnik se smrti ... jinak je to jedna vetsi sracka nez druha ...

Jo 8mm je psycho film, s brutalni atmosferou. Libil se mi mozna aji vic nez Se7en

vic nez Se7en? uz sem ho dal stahovat a nemuzu se dockat skvelyho filmovyho veceru protoze Se7en je spica to je dokonalej film...jedinej lepsi film pro me je uz snad jen Figt club taktez od Finchera...no zkouknu 8mm a doufam ze me nezklame

tak tobe se treba libit nebude, Se7en bude asi celkove lepsi co se rezie a scenare tyce, ale mne asi vic sedl 8MM.

kouknu a uvidim ale co sem si o tom neco malo precetl tak to vypada dobre snad nebudu zklamanej...nahod este dyztak nejaky tipy na naky pecky co mas rad mam ted kupu casu a uz tak nejak nevim na co koukat
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja nevim, ale srovnavat Seven a 8mm je trosku mimo misu ... oba filmy sou jedinecny, oba dva maji neco do sebe ... a navic Seven je mnohem vetsi psycho a prasarna :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
No ja nevim, ale srovnavat Seven a 8mm je trosku mimo misu ... oba filmy sou jedinecny, oba dva maji neco do sebe ... a navic Seven je mnohem vetsi psycho a prasarna :)

Proc, oba jsou kriminalni psychothrillery, navic i na CSFD je dost srovnavaji. Mne naopak pripada jako vetsi prasarna a psycho 8MM. Se7en je takovy depresivnejsi, temnejsi.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fritol napsal:
70mMyW!53 napsal:
Fritol napsal:
70mMyW!53 napsal:
Black Dragon napsal:

kouknu a uvidim ale co sem si o tom neco malo precetl tak to vypada dobre snad nebudu zklamanej...nahod este dyztak nejaky tipy na naky pecky co mas rad mam ted kupu casu a uz tak nejak nevim na co koukat

Nedavno sem videl takovy krimi mysteriozni thriller Angel Heart. Pro me nejlepsi film Mickey Rourka spolu se Sin City. Hlavne nektere jeho hlasky a celkove jeho postava nema chybu, trochu jako Bruce Willis v Poslednim skautovi. Celkem nechapu proc takovy talent jakym bezesporu byl nevyuzil a dal netocil poradne filmy. Taky je to dost temny, krvavy film. Hodne povedena je i hudba spolu s prevedenim do doby 50.let a s tim spojena atmosfera voodoo a jazzu. Akorat sem mel na konci tradicne problem pochopit dej. Jeste musim zminit De Nira, sice tam mel jen malou roli ale skvele mne sedl jako dabel na konci s tema nehtama.

http://www.csfd.cz/film/7109-angel-heart/
Robb

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:52 am, celkově upraveno 1 krát
xCROWx

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věkem to nebude, je mi 30 A zvládám jak Kurosawu, Felliniho a Bergmana, tak McTiernana, Camerona a Baye Cage je divnej brouk po herecké stránce, zjevně potřebuje režiséra, kterej ho umí správně nasměrovat - třeba v Rumble Fish od jeho strejdy Coppoly byl výbornej, nebo právě ve Skále (dialogů tam má docela dost a je přesvědčivej, třeba ta scéna, jak si po průseru s panenkou povídá s těhotnou snoubenkou atd.) Ale je fakt, že ho většinou mám chuť odepsat a zase přijde s něčím dobrým, teď posledně Kick Ass. Bad Liutenant jsem ještě neviděl.
CIZO

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky na me zapusobil vic 8mm nez sedma... tedy ne ze by sedma byla spatnej film, to vubec, ale prisla mi az tak nadsazena, ze horsi pocit jsem mel urcite z 8mm, kde clovek to zdani reality ma mnohem silnejsi

Derek Poundstone
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
70mMyW!53 napsal:
Black Dragon napsal:

Proc, oba jsou kriminalni psychothrillery, navic i na CSFD je dost srovnavaji. Mne naopak pripada jako vetsi prasarna a psycho 8MM. Se7en je takovy depresivnejsi, temnejsi.

no třeba už jenom tim, že Cage nesahá Pittovi herecky ani po kotníky

celkove mozna, ale i Pitt mel plno filmu kde hral hovno, vlastne pro me jsou jen 3 filmy s Pittem kde se mi libil a to Sedm, 12 Opic a Klub Rvacu. Navic je to dost subjektivni takto hodnotit, kazdemu sedne jiny herec, jina role. Pro me neni Pitt o moc lepsim hercem. Takze mu saha az po ramena.

Naposledy upravil 70mMyW!53 dne st červen 02, 2010 8:08 pm, celkově upraveno 2 krát
Robb

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
70mMyW!53 napsal:
Robb napsal:
70mMyW!53 napsal:
Black Dragon napsal:

no třeba už jenom tim, že Cage nesahá Pittovi herecky ani po kotníky

celkove mozna, ale i Pitt mel plno filmu kde hral hovno, vlastne pro me jsou jen 3 filmy s Pittem kde se mi libil a to Sedm, 12 Opic a Klub Rvacu. Navic je to dost subjektivni takto hodnotit, kazdemu sedne jiny herec, jina role. Pro me neni Pitt o moc lepsim hercem. Takze mu saha az po ramena.

mně osobně připadá, že Cage má ve všech filmech pořád jeden a stejnej výraz......takový psí oči

hmm, to je fakt ale Stallone mel taky psi oci :D
Robb

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
tak Stallone je herecky úplně jinde, ale třeba v Rambovi 1 byl dobrej

jojo, mne se zas nejvic libil v Rocky 1
Robb

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže se určitě všichni těší na Expendables

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: